Benim ellerim kuruyor çatlıyor ne sürsem fayda etmiyor hamile mi alakalı deterjanla mi bilemedimGünaydın kizlar vücudu aşırı kuruyan varmı buda mi hamilelige bagli acaba dustan sonra bebek yagida sürüyorum oda kaşıntı yapıyor sürmezsemde sızlıyor
Canim nerde yaziyor tere zararli diye ben roka yerim her sabah amaHanimlar dun pazara gittim. Canim asiri sekilde meyve ve sebze cekiyokuzu kulagi otu ve tereyi gorunce de dayanamadim 2 ser bag aldim. Sabahlari tereyi cok severiz esimle liminlayip tuzlayip yemeye bayiliriz derken bi kac kuzu kulagi sonra da tereden yedim 10-15 yaprak. Icime bir kurt dustu netten bakayim dedim bunlar dokunur mu acep? Kuzu kulagi deil de tere cok zararliymis sok oldum, oncesinde hic duymamistim. Esim "az yedin o kadardan ne olacak" dese de icim rahat etmedi cok afedersiniz istifra edip cikardim bi yarim saat sonra falan.
Insallah bir zarari dokunmazay zaten hastaliktan kiriliyorum bi de korkudan helak oldum simdi
Ins cnm ıyı olsn onlarda hayırlısıylaMaşalllah canım
Bizde hissederiz inşalllah en kısa sürede
Bir şey olmaz canım benım arkadasım babasını kaybettı hamıleykenn cok şukur ıkızlerı var saglıklıYa yarım saat kadar önce eşimle tartıştık ağlama krizine girdim ve resmen saniyelik bir hareket hissettim rahimde.Bir Ağrı kasılma leke filan olmadı şimdilik şükür.Kontrole gitmek istedim doktor çıkmış bişey olmuş mudur ki kızlar yane güzel bekliyordum normal randevuyu iki hafta Sonrasını
Ben arkadaş tavsiyes üzerine internetten lierac sipariş ettimKızlaar çatlaklar için neler kullanıyorsunuz ben kakao yağına başladım ama yeterli gelmeyecek gibi duruyor bir de göbiş büyüdükçe tüylenme arttı
Ay inşallah bişey olmaz canım Sağol Allah korusun hepimizinkileri inşallahBir şey olmaz canım benım arkadasım babasını kaybettı hamıleykenn cok şukur ıkızlerı var saglıklı
Benim bir Arkafaşım şu an doğum Sancısı bekliyo son Günlerini yaşıyo Hamileliğinin ve lierac kullanmış hiç çatlağu yokmuş ben de onu sipariş ettim inyerbettenLierac a iyi diyorlar ama emin olamadım henüz kullanan var mı acaba yorumlarını merak ediyorum
Çok sağol canım ben şuan kakao yağı kullanıyorum ekstradan da krem alacağım arkadaşıma da dr u gece yatmadan yağı sürün sabahta kremi sürün demiş bende almayı düşünüyorumBenim bir Arkafaşım şu an doğum Sancısı bekliyo son Günlerini yaşıyo Hamileliğinin ve lierac kullanmış hiç çatlağu yokmuş ben de onu sipariş ettim inyerbetten
Bizim gebelikler de boyle canim ama olsun minisler iyi ve saglikli olsunlar, kanamalar onlari etkilemesin insallahAH cnm ya bu kanama be alanlar sıkıntılı işe nasıl gıderm dısarı nasıl ccıkarm bılmıyorm sankı bıanda heryer kan olcakmks gıbı hıssedıyorum pskolojım bozuldu doguma kdrda ıyı olamıcaz sanrm korkuyo ınsan bebıslere bısey olckmı dıye benımde kahbeler devm edıyo arada ıcımde bıseyn kımıldadıgonı hıssedıyorum
Ay kıyamam yavrm ya baksana o bıle etkılenmıs ılk bebekte olmusmuydu cnm sıkıntı ben herseye ragmen bebegımızın bızı bırakmıcanı saglıkla dogcanı dusunuyorum Allahın ıznıyle hayırlısylaBizim gebelikler de boyle canim ama olsun minisler iyi ve saglikli olsunlar, kanamalar onlari etkilemesin insallah
Dedigin gibi insanin psikolojisi etkileniyo valla afedersin benim de gozum habire gunluk pedimde. Bi akinti hissedince kosup hemen bakiyorum acaba neyle karsilasicam diye2.5 yasindaki oglum bile anlamis ya inanmazsin, ben hemen tuvalete kosturup da cikinca "anne nooldu iyi misin" diyo yavrum
Ben de iğne kullanıyorum Dr a sordum mustela nin kremini önerdi onu aldimBenim de tum vucudum kurudu...
Pul pul dokuluyor neredeyse
Bu hafta kendi doktoruma soracam tavsiye ettigi bir krem var mi diye
Acikcasi igne ve coraspin kullandigim icin onume gelen her kremi de surmekten cekiniyorum
Belki bir zarari olur diye
Sacma belki ama yinede doktora sormak istiyorum..:)
Igne kullanan arkadaslar var mi sizin ozel kullandiginiz kremler
Hanimlar dun pazara gittim. Canim asiri sekilde meyve ve sebze cekiyokuzu kulagi otu ve tereyi gorunce de dayanamadim 2 ser bag aldim. Sabahlari tereyi cok severiz esimle liminlayip tuzlayip yemeye bayiliriz derken bi kac kuzu kulagi sonra da tereden yedim 10-15 yaprak. Icime bir kurt dustu netten bakayim dedim bunlar dokunur mu acep? Kuzu kulagi deil de tere cok zararliymis sok oldum, oncesinde hic duymamistim. Esim "az yedin o kadardan ne olacak" dese de icim rahat etmedi cok afedersiniz istifra edip cikardim bi yarim saat sonra falan.
Insallah bir zarari dokunmazay zaten hastaliktan kiriliyorum bi de korkudan helak oldum simdi
Evet canim ilkinde o kadar cok kanama alanim vardi ki kesemin etrafi hep kanama alaniyla doluydu. Ama cok sukur Rabbime, aldim saglikla kucagima oglusumu. Insallah hepimiz yine saglikla kavusuruz bebeklerimize, her seye ragmenAy kıyamam yavrm ya baksana o bıle etkılenmıs ılk bebekte olmusmuydu cnm sıkıntı ben herseye ragmen bebegımızın bızı bırakmıcanı saglıkla dogcanı dusunuyorum Allahın ıznıyle hayırlısyla
Cok haklisin canim valla diken ustunde olunca surekli strese maruz kaliyoruz istemeden. Ama bu bende ilk gebelikten kaldi, kanamali bi gebelikti ve artik takinti haline getirmistim. Ne yesem acaba kanamayi artiriyo mu diye korkuyodum. Hatta bi keresinde canim kereviz cekti acayip sekilde. Kalktim pisirdim bi guzel se yedim afiyetle. Sonra bi baktim yine nette sakincali yaziyo. Doktorumu aradim anlatinca kadin gulmustu "ne kadar yedin" diye sordu. Koca 1 tabak dolusu yedim dedim. "Koca tabak degil koca bi kazan yesen belki dokunabilir ama bu kadarindan hicbi sey olmaz" demis gulmustuCnm bir şey olacağını zannetmiyorum sen gönlünü ferah tut. Ben bu zararlı sebze meyve vs ne varsa düzenli tüketimde zarar vereceği kanaatindeyim. Gelinimiz 3 üncü bebeğini martta doğurdu ve her gebeliğinde ada çayı maydanoz içti yedi. Hatta bu son gebeliğinde lop yumurtayı çok yedim diyor. Şuan ben yer miyim tabi ki hayır ama bazen bilmek de aşırı strese maruz bırakıyor bizi.
Bugün eşimle kahvaltıya gittik lop yumurta yeşillik tatlıları sucuk jambon yemedim. Domates salatalık biber yedim acaba nasıl yıkadılar diye gönlüm rahat etmedi. Bir tane peynir yedim yumuşaktı o da bir yerde yumuşak peynir yemeyin tarzı bir şey okumuştum yine stres oldum. Eee geri ne kaldı hiçbirşey. Hastaymışım gibi davranıyorum kendime. Gebelik döneminde annenin mutluluğu huzuru siniri sakinliği bebeği etkiliyor ya hani o yüzden takıntılı bir bebeğim olsun istemiyorum
Sımdıkı benıs nasıl cnm cokmu gene durumun nedır pekı nasılsın evet sertlesıyo bıyerlerde oylamvurdıgunu daha hıssetmıyorm cnm cok gzl bır duyguyms ıns kucagımıza da alırız zor gercektenEvet canim ilkinde o kadar cok kanama alanim vardi ki kesemin etrafi hep kanama alaniyla doluydu. Ama cok sukur Rabbime, aldim saglikla kucagima oglusumu. Insallah hepimiz yine saglikla kavusuruz bebeklerimize, her seye ragmen
Hissetmeye de baslamissin ne guzelben ilkini taa 18. Haftada tam olarak gumbur gumbur hissetmistim takla atiyodu resmen simdi de son birkac gundur sezaryen dikisimin orda ve cogunlukla sol tarafta pıt pıt seyirme gibi hissediyorum sanirim minnakimi
Hamilelikte en cok tuketmemz gerekn sey su. Aslnda vucut kuruluguda ne kade susz kaldgmzi gostriyor. Ne kadr krem kullansankta sorunu icten cozmek lazim:)Günaydın kizlar vücudu aşırı kuruyan varmı buda mi hamilelige bagli acaba dustan sonra bebek yagida sürüyorum oda kaşıntı yapıyor sürmezsemde sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?