2018 Ekim Anneleri

Günaydın kizlar vücudu aşırı kuruyan varmı buda mi hamilelige bagli acaba dustan sonra bebek yagida sürüyorum oda kaşıntı yapıyor sürmezsemde sızlıyor
Benim ellerim kuruyor çatlıyor ne sürsem fayda etmiyor hamile mi alakalı deterjanla mi bilemedim

Canim nerde yaziyor tere zararli diye ben roka yerim her sabah ama
Tere olsa onu da yerim yesillik sonucta faydalidir bence ilk kez duydum

Bir şey olmaz canım benım arkadasım babasını kaybettı hamıleykenn cok şukur ıkızlerı var saglıklı

Lierac a iyi diyorlar ama emin olamadım henüz kullanan var mı acaba yorumlarını merak ediyorum
Benim bir Arkafaşım şu an doğum Sancısı bekliyo son Günlerini yaşıyo Hamileliğinin ve lierac kullanmış hiç çatlağu yokmuş ben de onu sipariş ettim inyerbetten

Benim bir Arkafaşım şu an doğum Sancısı bekliyo son Günlerini yaşıyo Hamileliğinin ve lierac kullanmış hiç çatlağu yokmuş ben de onu sipariş ettim inyerbetten
Çok sağol canım ben şuan kakao yağı kullanıyorum ekstradan da krem alacağım arkadaşıma da dr u gece yatmadan yağı sürün sabahta kremi sürün demiş bende almayı düşünüyorum

Benim de tum vucudum kurudu...
Pul pul dokuluyor neredeyse
Bu hafta kendi doktoruma soracam tavsiye ettigi bir krem var mi diye
Acikcasi igne ve coraspin kullandigim icin onume gelen her kremi de surmekten cekiniyorum
Belki bir zarari olur diye
Sacma belki ama yinede doktora sormak istiyorum..:)

Igne kullanan arkadaslar var mi sizin ozel kullandiginiz kremler

Slam kızlar . Doktordan geldim şimdi cinsiyetleri öğrendim iki kız bir erkek dedi ama erkek olan için kesin iki hafta sonra net söylerim dedi.
Gram olarak da biri 109 gram ikisi 104 gram
14 haftalıga göre gramları cok degil mi sizce hesaplarıma göre 16 hafta cıkıyor gramına göre

Bizim gebelikler de boyle canim ama olsun minisler iyi ve saglikli olsunlar, kanamalar onlari etkilemesin insallah

Dedigin gibi insanin psikolojisi etkileniyo valla afedersin benim de gozum habire gunluk pedimde. Bi akinti hissedince kosup hemen bakiyorum acaba neyle karsilasicam diye 2.5 yasindaki oglum bile anlamis ya inanmazsin, ben hemen tuvalete kosturup da cikinca "anne nooldu iyi misin" diyo yavrum

Ay kıyamam yavrm ya baksana o bıle etkılenmıs ılk bebekte olmusmuydu cnm sıkıntı ben herseye ragmen bebegımızın bızı bırakmıcanı saglıkla dogcanı dusunuyorum Allahın ıznıyle hayırlısyla

Ben de iğne kullanıyorum Dr a sordum mustela nin kremini önerdi onu aldim

Cnm bir şey olacağını zannetmiyorum sen gönlünü ferah tut. Ben bu zararlı sebze meyve vs ne varsa düzenli tüketimde zarar vereceği kanaatindeyim. Gelinimiz 3 üncü bebeğini martta doğurdu ve her gebeliğinde ada çayı maydanoz içti yedi. Hatta bu son gebeliğinde lop yumurtayı çok yedim diyor. Şuan ben yer miyim tabi ki hayır ama bazen bilmek de aşırı strese maruz bırakıyor bizi.
Bugün eşimle kahvaltıya gittik lop yumurta yeşillik tatlıları sucuk jambon yemedim. Domates salatalık biber yedim acaba nasıl yıkadılar diye gönlüm rahat etmedi. Bir tane peynir yedim yumuşaktı o da bir yerde yumuşak peynir yemeyin tarzı bir şey okumuştum yine stres oldum. Eee geri ne kaldı hiçbirşey. Hastaymışım gibi davranıyorum kendime. Gebelik döneminde annenin mutluluğu huzuru siniri sakinliği bebeği etkiliyor ya hani o yüzden takıntılı bir bebeğim olsun istemiyorum

Evet canim ilkinde o kadar cok kanama alanim vardi ki kesemin etrafi hep kanama alaniyla doluydu. Ama cok sukur Rabbime, aldim saglikla kucagima oglusumu. Insallah hepimiz yine saglikla kavusuruz bebeklerimize, her seye ragmen

Hissetmeye de baslamissin ne guzel ben ilkini taa 18. Haftada tam olarak gumbur gumbur hissetmistim takla atiyodu resmen simdi de son birkac gundur sezaryen dikisimin orda ve cogunlukla sol tarafta pıt pıt seyirme gibi hissediyorum sanirim minnakimi

Cok haklisin canim valla diken ustunde olunca surekli strese maruz kaliyoruz istemeden. Ama bu bende ilk gebelikten kaldi, kanamali bi gebelikti ve artik takinti haline getirmistim. Ne yesem acaba kanamayi artiriyo mu diye korkuyodum. Hatta bi keresinde canim kereviz cekti acayip sekilde. Kalktim pisirdim bi guzel se yedim afiyetle. Sonra bi baktim yine nette sakincali yaziyo. Doktorumu aradim anlatinca kadin gulmustu "ne kadar yedin" diye sordu. Koca 1 tabak dolusu yedim dedim. "Koca tabak degil koca bi kazan yesen belki dokunabilir ama bu kadarindan hicbi sey olmaz" demis gulmustu bi de sonucta ucunu kulagini dusunursek her gidanin bi kusuru cikiyo dedigin gibi rahat olmak belki de en iyisi

Sımdıkı benıs nasıl cnm cokmu gene durumun nedır pekı nasılsın evet sertlesıyo bıyerlerde oylamvurdıgunu daha hıssetmıyorm cnm cok gzl bır duyguyms ıns kucagımıza da alırız zor gercekten

Günaydın kizlar vücudu aşırı kuruyan varmı buda mi hamilelige bagli acaba dustan sonra bebek yagida sürüyorum oda kaşıntı yapıyor sürmezsemde sızlıyor
Hamilelikte en cok tuketmemz gerekn sey su. Aslnda vucut kuruluguda ne kade susz kaldgmzi gostriyor. Ne kadr krem kullansankta sorunu icten cozmek lazim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…