2018 Ekim Anneleri

Bence de cnm. Yediğimiz faydalı şeyler eee onları da yemezsek onlar için acaba zarar verir mi dersek ne yiyelim. Olabildiğince dışardan yememeye çalışıyorum dondurulmuş ürün yemiyorum fast food tüketmiyorum çok tatlı tüketmiyorum et sebze meyve süt ceviz tüketmeye çalışıyorum. Gerisi takdiri ilahi diyorum artık

Kızlaar çatlaklar için neler kullanıyorsunuz ben kakao yağına başladım ama yeterli gelmeyecek gibi duruyor bir de göbiş büyüdükçe tüylenme arttı
Kayisi,badem,argan yaglarini kullaniyorum cok kasiniyo benim gobek ve bacaklar tuylenmede var

Korkma cnn bisey olmamıştır. Sakinleştirmeye çalış kendini. Korkma panik yapma
Yat uzan biraz ayaklarını havaya kaldır.ama leke yada aşırı ağrı fln olursa dr a git hemen

Ay maşallah. Aman dikkat et kendine. Minisler büyümüş...

Korkma cnn bisey olmamıştır. Sakinleştirmeye çalış kendini. Korkma panik yapma
Yat uzan biraz ayaklarını havaya kaldır.ama leke yada aşırı ağrı fln olursa dr a git hemen
Şimdi sakinim canım Sağol.Dışarı çıkacaktık güya zehir etti.Tenixlik yapmalıymışım.Yardım etmediğin sürece yapmıcam dedim dışardan birini de istemiyo bana eziyet olsun.Bebeği riske atamam kusura bakmasın lekeler kanama filan hep Temixlik yaptığım zamanlar oldu .Bir Çene var maşallah !! Sinir edinceye kadar susmuyor da.Sonra tutturdu hadi çıkalım çıkmıcaktım da neyse dedin beybi Güneş Görsün iyice doldurcam kendimi evde dedim çıktık iyiyim şimdi ama resmen kasıldı rahmim ya da bebek hareket mi etti anlamadım bişeyler oldu.Allahım korusun bütün kötülüklerden.

Kanama yüzünden paranoyak oldum her gıdayı okuya okuya helak oluyorum.yada dra soruyorum onu yiyim mi bunu yiyim mi diye ... psikoloji giti...

Amin cnn seninkini de hepimizin kinide.iyi olmuş hava aldigin biraz.sakinlesemezdin evde olsaydın. Aman boşver kafana takma zor biliyorum ama bebisimizden önemli değil hiç bisey gerekirse darmaduman olsun hiç elleme boşver... takma çok...

Iyi demissin. Kadin almayan ama ev temiz olsun diye tipler var bazilari kocayi memnun etmek icin susup yapiyo. Ama sana bravo ezdirmemssn kendini. Hamilelik ve sonraki 1 sene biraz idare ediversinler. Disarida yurumek iyi geliyr. Takcksnz kulakligi tek basina yuruyus ohhhh:)) ilk bebekte ozgur oluynuyor. Tavsiyem cat pat cikman:) gerci ben kizimla da sokaklardayiz:)))

Yok cnn kanama alanı bitmiş:)))pazartesi allahım izniyle ise başlıyorum ama dikkatli olmak şartıyla... allah'ın birdaha yasatmasin. Çok zor
Oh oh maşallah canım çok sevindim darısı başıma.Benim de çok çok azaldı kahverengiler merak ediyorum son durumu inşallah benşm kanama alanı da bitmiştir.amin Allah yaşatmasın kimselere.Pazartesi ben de başlıyorum bakalım

Laf Arasında onun da kavgasını etmiş oldum birini bulacam kusura bakma senle olmicak bu iş vs.Sabrımız tahammülümüz hiç kalmadı inşallah yavrucuklarımız etkilenmez bu şeylerden her şeyin telafisi olur.Artık yürüyorum yatar pozisyondan Çoktan çıktım da bakalım yorulmayacak şekilde

Amin.Aman dikkat et sende yorma kendini sakın. Inşallah birdaha yaşamayız allah kimseye yasatmasin. Kanama çekenler de tez zamanda kurtulurlar inşallah. Aminn:))

144 gr benimki sata göre 15+3ultrasona göre 16+3
Evet benimde sata göre 14 hafta uktrasona göre 15+3 gösterdi ama doktor bununla ilgili bişey söylemdi hepsinin gelişimi iyi şükür benim için fazla cıkmaları iyi bir an önce sag salim büyüsünler inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…