Cok haklisin canim valla diken ustunde olunca surekli strese maruz kaliyoruz istemeden. Ama bu bende ilk gebelikten kaldi, kanamali bi gebelikti ve artik takinti haline getirmistim. Ne yesem acaba kanamayi artiriyo mu diye korkuyodum. Hatta bi keresinde canim kereviz cekti acayip sekilde. Kalktim pisirdim bi guzel se yedim afiyetle. Sonra bi baktim yine nette sakincali yaziyo. Doktorumu aradim anlatinca kadin gulmustu "ne kadar yedin" diye sordu. Koca 1 tabak dolusu yedim dedim. "Koca tabak degil koca bi kazan yesen belki dokunabilir ama bu kadarindan hicbi sey olmaz" demis gulmustubi de sonucta ucunu kulagini dusunursek her gidanin bi kusuru cikiyo dedigin gibi rahat olmak belki de en iyisi
Ilk hamilelegmde hindstan cevizi yagi ise yaramsti. Hatta baya cok almisim. Yine onu kullanırım :)Kızlaar çatlaklar için neler kullanıyorsunuz ben kakao yağına başladım ama yeterli gelmeyecek gibi duruyor bir de göbiş büyüdükçe tüylenme arttı
16 17 arasi ama net hergun kesntisiz 20 haftalikken. :)Merhaba tecrubeli anneler bebeginiz ilk ne zman hissetiniz ilk bebegimiz olacak ama hic birsey hisstmyrm .
Kayisi,badem,argan yaglarini kullaniyorum cok kasiniyo benim gobek ve bacaklar tuylenmede varKızlaar çatlaklar için neler kullanıyorsunuz ben kakao yağına başladım ama yeterli gelmeyecek gibi duruyor bir de göbiş büyüdükçe tüylenme arttı
Bn aldım bayanlar lierac memnunumLierac a iyi diyorlar ama emin olamadım henüz kullanan var mı acaba yorumlarını merak ediyorum
Korkma cnn bisey olmamıştır. Sakinleştirmeye çalış kendini. Korkma panik yapmaYa yarım saat kadar önce eşimle tartıştık ağlama krizine girdim ve resmen saniyelik bir hareket hissettim rahimde.Bir Ağrı kasılma leke filan olmadı şimdilik şükür.Kontrole gitmek istedim doktor çıkmış bişey olmuş mudur ki kızlar yane güzel bekliyordum normal randevuyu iki hafta Sonrasını
Bede lierac aldım memnunum kızlarBenim bir Arkafaşım şu an doğum Sancısı bekliyo son Günlerini yaşıyo Hamileliğinin ve lierac kullanmış hiç çatlağu yokmuş ben de onu sipariş ettim inyerbetten
Ay maşallah. Aman dikkat et kendine. Minisler büyümüş...Slam kızlar . Doktordan geldim şimdi cinsiyetleri öğrendim iki kız bir erkek dedi ama erkek olan için kesin iki hafta sonra net söylerim dedi.
Gram olarak da biri 109 gram ikisi 104 gram
14 haftalıga göre gramları cok degil mi sizce hesaplarıma göre 16 hafta cıkıyor gramına göre
Şimdi sakinim canım Sağol.Dışarı çıkacaktık güya zehir etti.Tenixlik yapmalıymışım.Yardım etmediğin sürece yapmıcam dedim dışardan birini de istemiyo bana eziyet olsun.Bebeği riske atamam kusura bakmasın lekeler kanama filan hep Temixlik yaptığım zamanlar oldu .Bir Çene var maşallah !! Sinir edinceye kadar susmuyor da.Sonra tutturdu hadi çıkalım çıkmıcaktım da neyse dedin beybi Güneş Görsün iyice doldurcam kendimi evde dedim çıktık iyiyim şimdi ama resmen kasıldı rahmim ya da bebek hareket mi etti anlamadım bişeyler oldu.Allahım korusun bütün kötülüklerden.Korkma cnn bisey olmamıştır. Sakinleştirmeye çalış kendini. Korkma panik yapma
Yat uzan biraz ayaklarını havaya kaldır.ama leke yada aşırı ağrı fln olursa dr a git hemen
Kanama yüzünden paranoyak oldum her gıdayı okuya okuya helak oluyorum.yada dra soruyorum onu yiyim mi bunu yiyim mi diye ... psikoloji giti...Cok haklisin canim valla diken ustunde olunca surekli strese maruz kaliyoruz istemeden. Ama bu bende ilk gebelikten kaldi, kanamali bi gebelikti ve artik takinti haline getirmistim. Ne yesem acaba kanamayi artiriyo mu diye korkuyodum. Hatta bi keresinde canim kereviz cekti acayip sekilde. Kalktim pisirdim bi guzel se yedim afiyetle. Sonra bi baktim yine nette sakincali yaziyo. Doktorumu aradim anlatinca kadin gulmustu "ne kadar yedin" diye sordu. Koca 1 tabak dolusu yedim dedim. "Koca tabak degil koca bi kazan yesen belki dokunabilir ama bu kadarindan hicbi sey olmaz" demis gulmustubi de sonucta ucunu kulagini dusunursek her gidanin bi kusuru cikiyo dedigin gibi rahat olmak belki de en iyisi
Kırmızı devam ediyo mu canımKanama yüzünden paranoyak oldum her gıdayı okuya okuya helak oluyorum.yada dra soruyorum onu yiyim mi bunu yiyim mi diye ... psikoloji giti...
Amin cnn seninkini de hepimizin kinide.iyi olmuş hava aldigin biraz.sakinlesemezdin evde olsaydın. Aman boşver kafana takma zor biliyorum ama bebisimizden önemli değil hiç bisey gerekirse darmaduman olsun hiç elleme boşver... takma çok...Şimdi sakinim canım Sağol.Dışarı çıkacaktık güya zehir etti.Tenixlik yapmalıymışım.Yardım etmediğin sürece yapmıcam dedim dışardan birini de istemiyo bana eziyet olsun.Bebeği riske atamam kusura bakmasın lekeler kanama filan hep Temixlik yaptığım zamanlar oldu .Bir Çene var maşallah !! Sinir edinceye kadar susmuyor da.Sonra tutturdu hadi çıkalım çıkmıcaktım da neyse dedin beybi Güneş Görsün iyice doldurcam kendimi evde dedim çıktık iyiyim şimdi ama resmen kasıldı rahmim ya da bebek hareket mi etti anlamadım bişeyler oldu.Allahım korusun bütün kötülüklerden.
Iyi demissin. Kadin almayan ama ev temiz olsun diye tipler var bazilari kocayi memnun etmek icin susup yapiyo. Ama sana bravo ezdirmemssn kendini. Hamilelik ve sonraki 1 sene biraz idare ediversinler. Disarida yurumek iyi geliyr. Takcksnz kulakligi tek basina yuruyus ohhhh:)) ilk bebekte ozgur oluynuyor. Tavsiyem cat pat cikman:) gerci ben kizimla da sokaklardayiz:)))Şimdi sakinim canım Sağol.Dışarı çıkacaktık güya zehir etti.Tenixlik yapmalıymışım.Yardım etmediğin sürece yapmıcam dedim dışardan birini de istemiyo bana eziyet olsun.Bebeği riske atamam kusura bakmasın lekeler kanama filan hep Temixlik yaptığım zamanlar oldu .Bir Çene var maşallah !! Sinir edinceye kadar susmuyor da.Sonra tutturdu hadi çıkalım çıkmıcaktım da neyse dedin beybi Güneş Görsün iyice doldurcam kendimi evde dedim çıktık iyiyim şimdi ama resmen kasıldı rahmim ya da bebek hareket mi etti anlamadım bişeyler oldu.Allahım korusun bütün kötülüklerden.
Yok cnn kanama alanı bitmiş:)))pazartesi allahım izniyle ise başlıyorum ama dikkatli olmak şartıyla... allah'ın birdaha yasatmasin. Çok zorKırmızı devam ediyo mu canım
Oh oh maşallah canım çok sevindim darısı başıma.Benim de çok çok azaldı kahverengiler merak ediyorum son durumu inşallah benşm kanama alanı da bitmiştir.amin Allah yaşatmasın kimselere.Pazartesi ben de başlıyorum bakalımYok cnn kanama alanı bitmiş:)))pazartesi allahım izniyle ise başlıyorum ama dikkatli olmak şartıyla... allah'ın birdaha yasatmasin. Çok zor
Laf Arasında onun da kavgasını etmiş oldum birini bulacam kusura bakma senle olmicak bu iş vs.Sabrımız tahammülümüz hiç kalmadı inşallah yavrucuklarımız etkilenmez bu şeylerden her şeyin telafisi olur.Artık yürüyorum yatar pozisyondan Çoktan çıktım da bakalım yorulmayacak şekildeIyi demissin. Kadin almayan ama ev temiz olsun diye tipler var bazilari kocayi memnun etmek icin susup yapiyo. Ama sana bravo ezdirmemssn kendini. Hamilelik ve sonraki 1 sene biraz idare ediversinler. Disarida yurumek iyi geliyr. Takcksnz kulakligi tek basina yuruyus ohhhh:)) ilk bebekte ozgur oluynuyor. Tavsiyem cat pat cikman:) gerci ben kizimla da sokaklardayiz:)))
Evet dikkat ediyorum inşallah sag salim gececekAy maşallah. Aman dikkat et kendine. Minisler büyümüş...
Amin.Aman dikkat et sende yorma kendini sakın. Inşallah birdaha yaşamayız allah kimseye yasatmasin. Kanama çekenler de tez zamanda kurtulurlar inşallah. Aminn:))Oh oh maşallah canım çok sevindim darısı başıma.Benim de çok çok azaldı kahverengiler merak ediyorum son durumu inşallah benşm kanama alanı da bitmiştir.amin Allah yaşatmasın kimselere.Pazartesi ben de başlıyorum bakalım
144 gr benimki sata göre 15+3ultrasona göre 16+3Evet dikkat ediyorum inşallah sag salim gececek
De kızlae sizin bebekler kaç gram şu an da hiç bilen yok mu doktorunuz söylemedi mi gram hiç ?
Evet benimde sata göre 14 hafta uktrasona göre 15+3 gösterdi ama doktor bununla ilgili bişey söylemdi hepsinin gelişimi iyi şükür benim için fazla cıkmaları iyi bir an önce sag salim büyüsünler inşallah .144 gr benimki sata göre 15+3ultrasona göre 16+3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?