2018 Ekim Anneleri

Evet dikkat ediyorum inşallah sag salim gececek
De kızlae sizin bebekler kaç gram şu an da hiç bilen yok mu doktorunuz söylemedi mi gram hiç ?
Benim 14+0 da 88.7 gr di ultrasonda 14+2 görünüyordu

Amin... biz bir tanesiyle kanamaydı vs ydı diken üstündeyiz. Senin kendine çok çok daha dikkat etmem gerekiyor

Sımdıkı benıs nasıl cnm cokmu gene durumun nedır pekı nasılsın evet sertlesıyo bıyerlerde oylamvurdıgunu daha hıssetmıyorm cnm cok gzl bır duyguyms ıns kucagımıza da alırız zor gercekten
Simdikinde de 7 haftalikken buyuk bi kanama oldu 3cm. idi ve kesenin nerdeyse yarisini kapliyodu ama cok sukur toparladi. Son muayenede doktor gosterdi kanama alani kesenin altina dogru gelmis ama kuculmus cok sukur. Ben surekli sorunca da Dr "burasi aktif kanama alani degil o yuzden takma kafana. Bir kanama alani kolay kolay tamamen kapanmaz zaten" dedi.

Bebisime ve gelisimine zarari olmasin da varsin dursun orda. Ilk oglumda da ayrintili ultrasonda 20. Haftada kesenin nerdeyse tum çeperleri puruzlu puruzlu gorunuyodu.

Verecek olan nasip edecek olan yaradan her durumda koruyo onlari emin ol canim benim. Insallah saglikla kucagimiza da aliriz hayirlisiyla...

Erkekler ya hepsi benziyo mubarek! Biz de ilk cocukta su temizlik kavgasini cok yaptik ama benimki kanama konusunda hassasti cok sukur o zamanlarda degil de dogumdan sonra cok soylendi. Ucretli izinde evdeyken Neymis evdeymisim de bi copu kaldirmiyomusum da. Amaaan dedim dunya yansa umrumda degil, tum vaktimi bebegime ayirmak en mantikli gelen seydi ve hala da oyle. Bence ozellikle calisan annelerin yapabilecegi en mantikli sey temizlik icin bir destek kuvvet cagirmak degismiyo bu rutin cunku canim. Simdi ozel durumun var ondan yapamazsin, yarin cocuk olunca da inan bak tum vaktini onunla ilgilenerek gecirmek isteyeceksin cunku gunler sayili, işe baslayip da yavrudan ayrilmak korkunc bi sey zaten. Onunla olan vaktin her saniyesi kiymetli geliyo

Sen de supersin hic ezdirme kendini ama gerilme de canim. Gerilince bebisler de geriliyomus adrenalin direk onlara da geciyomus. Hicbi sey olmamistir yakisikliya Allah in izniyle

"Dedigim dedik otturdugum duduk" ile "amaaan cok da tıınnn" modlarini kesinlikle tavsiye ediyorum kafalar rahat, bebekler rahat

Bende de bi elti var dusman basina aman ya Rabbim itismekten dibi dusecek haftaici aksamlari kv de yemek yiyoruz aksamlari yani haftanin 5 gunu o tipe maruz kaliyorum resmen ilk baslarda kafaya takiyorum ayy konusalim halledelim ayy dur arayi duzeltelim falan. Sonra baktim ayar tutmuyo simdi zerre umursamiyorum ayni evin icinde ne onla ne kayinbiraderle tek kelime etmiyorum. Mobilyadan ya da sehpadaki vazodan farklari yok artik benim icin boyle dusununce cok daha iyiyim. O da hamile, sofradan alinacak bir tabagin hesabini yapar oyle bi tip kendine gore cok uyanik cok zeki acik gozlu falan. Ama bana gore bir vazo teey teey kendi moralimize ve bebislerimize bakalim valla gerisi bos

Hu huuuu göbüşler ne durumda bakıyım hala eski kıyafetini giyebilen şanslılar var mı
Ben bunda hizli gidiyorum valla sabah tam 52 kilo geldim. Toplamda 4 kilo almisim ozellikle aksama dogru cok sisio karnim. Diyorum ki benim bebek sabahlari 3 aksamlari 5 aylik Ben de bi tayt iki pamtolon ve bi de bol kesim elbiselerls devam ediyorum simdilik. Pentinin gebe kulotlu coraplari var super bi sey. En cok da elbiseyle rahat ediyorum

Haklisiniz az iciyorum bende keske icebilsem icer icmez solugu lavaboda aliyorum midem bulaniyor susamadan icince
Aynen bulantilar varken bende icemedm ama ozellikle hamilede cok cok icmemz lazim. Valla size diyrm ama kendim de içemiyorm. Enfeksyn olmustm bu yuzden ilk geblkte. Su en onemli seym bulantilariniz gecnce zorlayin sizde. 3 tane sise doldurp bitrmyi hedefliyrm falanm oyle seyler deneyeblrsnz sizde

Aynen zaten hamileykende naz yapamicaksak yani:)

Hu huuuu göbüşler ne durumda bakıyım hala eski kıyafetini giyebilen şanslılar var mı
Been:) cnku gecen senede hamileydim. Haha ondan onceki kiyafetlrm olsada insan rahat genis seyler istiyor. Karnima bisy degmesin istyrm. Boyle acicam ciplak olck. Iyiki bu sicak donemlerde hamileym yaa

Mide bulantilarim gecti sayilir su icmek bulandiriyor canim bide calisinca isyerinde lavaboya git gel zor oluyor ama denicem su kuruluk icin olsa yine denicem sagolasin:)

Mide bulantilarim gecti sayilir su icmek bulandiriyor canim bide calisinca isyerinde lavaboya git gel zor oluyor ama denicem su kuruluk icin olsa yine denicem sagolasin:)
Yani wc doguma kadr olcak mecbur:) bnde sirf wcye gitmemk icin icmem esim kizar. Tepemde o olunca bira zorluyrm kendmi.

Canım benim gülümsettin beni resmen çok tatlı tarif etmişsin eltiyi
Benim Başımda kayınvalide görümce elti yok ama eşim hepsinin yerini tutuyo maşallah.Sanki bu benim normal halimmiş gibi eskiden de bişey yapmıyornuşum gibi konuşuyo.Beraber yapalım diyorum onu da kabul etmiyo.Hiçbişey yapmıyorsam Islak mendille yerleri silsem olmaz mıymış
Rapor aldım yatmak için beni ayağa kaldırdı niye yatıyormuşum ,niye yavaş yürüyormuşum ,9 aylık hamile gibi davranıyormuşum,doktor salakmış bsna ne dşye rapor vermiş benim bişeyim yokmuş,bıdı bıdı bıdı
Ona bir vazo muamelesi yapmak Lazım
Çalışan anne olarak kesinlikle bebişlere vakit açmalıyız takviye kuvvet Şart kesinlikleeeee

Ins saglıkla gelırler cnm tabı ıstedıgı kadar kanama alanı olsn alcak nefesı olan doguyo hayırlısyla ıns atlatıcaz bugunlerınhersey guzel olcak cok zor ısler ama sınavımız buymus bızımde

Ben bol pantolonları gıyıp sıgıyorum darlarada ama onları gıymıyorum bebısımı sıkmasın dıye koyafetler oluyo daha ama bıkac hafta sınra gobek ıyıce sıvrılcek gıbı duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…