2018 Ekim Anneleri

Kızlar gunaydın kılolar ne alemde drlar nekadar almak lazım dıyolar
Benim 4.5-5 arası oldu canım ya doğru dürüst bulantı kusma yaşamadım çok tiksinmedim hep üstüne kilo aldım. Dr um hiç söylemiyor bile kilo konusunu tartmıyor ben de fazla almak istemiyordum ama şimdiden aldım bile

Bnm 1kıloydu gecen hafta ama yenyat kanamadan bılmıyorum cok dıkkat etmeye calısıyorum ama heralde artık kılo ıyıce alırız gıbıme gelıyo kendıme daha hamıle pantolonuda almadm zatn dısarı cıkamıyrm anda dr a

Ben hala giysi almadim.
Dün esofman spor ayakkabi kot ceket avm, mağazalar gezdim.

Bugün düşük bel kotum var üzerine gömlek gidicem dışarı çıkmam gerek.
Bisi bulamıyorum artik.
Bugün bakicam pant.

Ya oglumda ayaklarım şişmişti son zamanlarda ozaman ne giymiştim hic hatırlamıyorum.

Bunda da illa siser gibi dusunuyorum buyuk numara ayakkabi alırmısınız şişerse yani bir kac ay icin gerek var mı ya.
Idare edilmezmi acaba

Yeni spor ayakkabi aldim cunku kendi numaram rahat rahat giyerim derim ayak şişmesi vs o an hic aklima gelmedi.

Bende 1 kg aldim.
Ama son 3 gündür hic dikkat etmedim.
Islahında iyi bu ara.

Dün epey yurudum.
Bugünde yurucem.

günaydın herkese :) bebeğimizin cinsiyetini öğrenebildik çok şükür iyiymiş de
şimdi isim konusunda sizlerden yardım isticem
ilk ismimiz ferhat olacak ikinci isim konusunda fikirler verir misiniz
ferhat armin nasıl mesela

Günaydın kızlar..
Cuma günü muayenede doktor plesenta önde diye yazdırdı yardımcısına. Eğer öyleyse bu plesenta previa denen bir sorun.. Bu haftalarda olur mu bilemedim.. Doktora da sormayı unuttum o ara. Korkmalı mıyım acaba

Günaydın kızlar. Uzun zamandır uğramıyordum buraya şimdi bi bakayım tabloya dedim de ekim ayı hep erkek dolmuş :) doktorum bana geçen ay kız demişti perşembe kontrolüm var ama tabloyu görünce benimki de kesin erkek dedim bakalım yazarım size :)

Sen söylediklerine hiç aldırma canım benim o da senin hamilelikten etkilenmiş triplere girmiş bence Gerçi konuşmuşsundur ama güzel güzel anlatsan ultrason resimlerini de göstererek. Bak bu kanama alanı bebeğimiz için tehlikeli falan gibi?

Ya da oyy anam oyy oram ağrıyo buram ağrıyo yapsan belki ikna olur bi sorun olduğuna Valla yaradılış olarak çok farklı yaratıklar, ne desek boş. Yine dilinden en iyi sen anlıyosundur canım ama ne olursa olsun kendini üzme, gerekirse bir kulağından girsin ötekinden çıksın o söylenirken bebişini ve ne kadar sevimli olacağını düşünüp mutlu ol

günaydın kizlar. bugün uyandigimda bebek kasiklarimda semsert top gibi olmuştu hala da öyle duruyor. normal mi sizce bu?

Psikolojik bunlar der her zamanki gibi
Ahmet hocanın konuşmalarından sonra böyle oldu "yatmana gerek yok Yürü her şey sana serbest " vs deyince yüz buldu
Neyse bir daha böyle Şeyler olmaz inş eskiden olsa belki hiç takmıcaktım beni de bu lekeler yıprattı sanırsam
Bu arada kahverengi gelmiyo artıkrutin Dr bu cuma çağırmıştı gideyim diyorum merak ettim kanama alanı ne durumda diye.

Benim doktor ilk 4 ay en fazla 1 kilo almış olmalısın demişti. Dün sabah gördüğüme göre dolu dolu 4 kilo almışım bile ben
Ahahahah hamılelıgın en guzel yanı yemek ben bır turlu yapamadım neysekı 1 kılo almısım dr yasakladı gebelkk tansıyonu rıskı tasıdıgım ıcın bakalm neler olcak

Bnmde plasenta rahım agzının hemen yanındaydı cnm hatta dr o bıle kanama ypmıs olabılır dedı duger haftalarda yukarı cıkıyomus sen genede hareketlerıne dıkkat et cok yorulma agar kalıdrma anı hareket yapma

Bana da 9.haftamda plasenta aşağıda denilmişti.Bunun üzerine ben de Bayağı bir araştırma yapmiştim konuyla ilgili ve 20.haftadan önce plasenta previa tanısı konulamayacağını öğrenmiştim.
34.haftaya kadar yukarı Çıkma şansı yüzde 90 mış.Ağıt kaldırmak ,ilişki yasak böyle bir durumda
Yukarı çıkmazsa normal doğum yapılamıyor bir de erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş Allah korusun yukarı çıkar inşallah.Benim rutin Dr bilgi vermek bile istemedi plasentanın yeriyle alakalı daha erken dedi 14 haftalıkken

Benim doktor ilk 4 ay en fazla 1 kilo almış olmalısın demişti. Dün sabah gördüğüme göre dolu dolu 4 kilo almışım bile ben
Tutturabilen var mı acaba bu kadar katı kurallar koyuyolar .Kendimizi iyice bırakmayalım diye mi yapıyorlar acaba. ilk ay 1 kılo sonrakı aylarda ayda 1 kılo dedı banada bende 2,5 kılo aldım suana kadar.Dikkat te ediyorum ama alıyorum yine

Nasıl olcak bu kulo durumları benım durum rısklı ıns cok sısmeyız saglık cok onemlı

Nasıl olcak bu kulo durumları benım durum rısklı ıns cok sısmeyız saglık cok onemlı
boyum kısa oldugu ıcın hayatım boyunca kıloma dıkkat etmek durumundaydım.Aksam yemegını hayatımdan cıkarmıstm hamıle kalınca mecbur yıyorum.Top gıbı yuvarlanmam cok alıpta ınsallah

merhaba aslında genelde okuyup bir seyler yazmaya fırsat bulamıyorum umarım herkes iyidir genelde herkes cinsiyet öğrenmiş sanırım bize de yüzde 80 erkek demişti 12.haftada bakalım 17 de çağırdı ne diyecek 17.haftada detaylı ultrason yapacakmış birde 21. ya da 22 .haftalarda tekrar yapacakmış.2 li taramadan bir sorun çıkmadı çok şükür başka tahlil yok sanırım bu 3 lü 4 lü gerek yok dedi çünkü, hamileliğin başından beri olan bel ağrılarım artarak devam ediyor ilk hamileliğimde çok dinçtim ikinci zor geldi herhalde işe gelmem çok zor oluyor sabah belim tutuk kalkıyorum zorla çocuğu hazırlayıp evden çıkıyoruz onu okula bırak işe gel sabah sabah bel ağrısından duramıyorum akşama ayaklarıma kadar iniyor ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…