- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bede aynı durumdayım herşey yenilendiBen eskileri giyemiyorum iç çamaşırları bile yeniledim.her şey sıkıyor
Benim 4.5-5 arası oldu canım ya doğru dürüst bulantı kusma yaşamadım çok tiksinmedim hep üstüne kilo aldım. Dr um hiç söylemiyor bile kilo konusunu tartmıyor ben de fazla almak istemiyordum ama şimdiden aldım bileKızlar gunaydın kılolar ne alemde drlar nekadar almak lazım dıyolar
Bnm 1kıloydu gecen hafta ama yenyat kanamadan bılmıyorum cok dıkkat etmeye calısıyorum ama heralde artık kılo ıyıce alırız gıbıme gelıyo kendıme daha hamıle pantolonuda almadm zatn dısarı cıkamıyrm anda dr aBenim 4.5-5 arası oldu canım ya doğru dürüst bulantı kusma yaşamadım çok tiksinmedim hep üstüne kilo aldım. Dr um hiç söylemiyor bile kilo konusunu tartmıyor ben de fazla almak istemiyordum ama şimdiden aldım bile
Canım benim gülümsettin beni resmen çok tatlı tarif etmişsin eltiyi
Benim Başımda kayınvalide görümce elti yok ama eşim hepsinin yerini tutuyo maşallah.Sanki bu benim normal halimmiş gibi eskiden de bişey yapmıyornuşum gibi konuşuyo.Beraber yapalım diyorum onu da kabul etmiyo.Hiçbişey yapmıyorsam Islak mendille yerleri silsem olmaz mıymış
Rapor aldım yatmak için beni ayağa kaldırdı niye yatıyormuşum ,niye yavaş yürüyormuşum ,9 aylık hamile gibi davranıyormuşum,doktor salakmış bsna ne dşye rapor vermiş benim bişeyim yokmuş,bıdı bıdı bıdı
Ona bir vazo muamelesi yapmak Lazım
Çalışan anne olarak kesinlikle bebişlere vakit açmalıyız takviye kuvvet Şart kesinlikleeeee
Benim doktor ilk 4 ay en fazla 1 kilo almış olmalısın demişti. Dün sabah gördüğüme göre dolu dolu 4 kilo almışım bile benKızlar gunaydın kılolar ne alemde drlar nekadar almak lazım dıyolar
Psikolojik bunlar der her zamanki gibiSen söylediklerine hiç aldırma canım benim o da senin hamilelikten etkilenmiş triplere girmiş benceGerçi konuşmuşsundur ama güzel güzel anlatsan ultrason resimlerini de göstererek. Bak bu kanama alanı bebeğimiz için tehlikeli falan gibi?
Ya da oyy anam oyy oram ağrıyo buram ağrıyo yapsan belki ikna olur bi sorun olduğunaValla yaradılış olarak çok farklı yaratıklar, ne desek boş. Yine dilinden en iyi sen anlıyosundur canım ama ne olursa olsun kendini üzme, gerekirse bir kulağından girsin ötekinden çıksın o söylenirken bebişini ve ne kadar sevimli olacağını düşünüp mutlu ol
Ahahahah hamılelıgın en guzel yanı yemek ben bır turlu yapamadım neysekı 1 kılo almısım dr yasakladı gebelkk tansıyonu rıskı tasıdıgım ıcın bakalm neler olcakBenim doktor ilk 4 ay en fazla 1 kilo almış olmalısın demişti. Dün sabah gördüğüme göre dolu dolu 4 kilo almışım bile ben
Bnmde plasenta rahım agzının hemen yanındaydı cnm hatta dr o bıle kanama ypmıs olabılır dedı duger haftalarda yukarı cıkıyomus sen genede hareketlerıne dıkkat et cok yorulma agar kalıdrma anı hareket yapmaGünaydın kızlar..
Cuma günü muayenede doktor plesenta önde diye yazdırdı yardımcısına. Eğer öyleyse bu plesenta previa denen bir sorun.. Bu haftalarda olur mu bilemedim.. Doktora da sormayı unuttum o ara. Korkmalı mıyım acaba
Bana da 9.haftamda plasenta aşağıda denilmişti.Bunun üzerine ben de Bayağı bir araştırma yapmiştim konuyla ilgili ve 20.haftadan önce plasenta previa tanısı konulamayacağını öğrenmiştim.Günaydın kızlar..
Cuma günü muayenede doktor plesenta önde diye yazdırdı yardımcısına. Eğer öyleyse bu plesenta previa denen bir sorun.. Bu haftalarda olur mu bilemedim.. Doktora da sormayı unuttum o ara. Korkmalı mıyım acaba
Tutturabilen var mı acaba bu kadar katı kurallar koyuyolar .Kendimizi iyice bırakmayalım diye mi yapıyorlar acaba. ilk ay 1 kılo sonrakı aylarda ayda 1 kılo dedı banada bende 2,5 kılo aldım suana kadar.Dikkat te ediyorum ama alıyorum yineBenim doktor ilk 4 ay en fazla 1 kilo almış olmalısın demişti. Dün sabah gördüğüme göre dolu dolu 4 kilo almışım bile ben
Nasıl olcak bu kulo durumları benım durum rısklı ıns cok sısmeyız saglık cok onemlıTutturabilen var mı acaba bu kadar katı kurallar koyuyolar .Kendimizi iyice bırakmayalım diye mi yapıyorlar acaba. ilk ay 1 kılo sonrakı aylarda ayda 1 kılo dedı banada bende 2,5 kılo aldım suana kadar.Dikkat te ediyorum ama alıyorum yine
boyum kısa oldugu ıcın hayatım boyunca kıloma dıkkat etmek durumundaydım.Aksam yemegını hayatımdan cıkarmıstm hamıle kalınca mecbur yıyorum.Top gıbı yuvarlanmam cok alıpta ınsallahNasıl olcak bu kulo durumları benım durum rısklı ıns cok sısmeyız saglık cok onemlı
Benim eşimde aynısini ceviz için yapıyor bende inatlik da var biri israrla birseyi yap derse içimden gelmiyor :)Yani wc doguma kadr olcak mecbur:) bnde sirf wcye gitmemk icin icmem esim kizar. Tepemde o olunca bira zorluyrm kendmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?