2018 Ekim Anneleri

Benim doktor ilk 4 ay en fazla 1 kilo almış olmalısın demişti. Dün sabah gördüğüme göre dolu dolu 4 kilo almışım bile ben
Bende almıyorum diye üzülüyordum benim doktorum hicbir ayrintiyi soylemedigi için iyi bari yaklasik 2 kilo almis oluyorum :) sizinde cok degil bundan sonrasina Allah kerim

Bizimde cinsiyet daha belli degil doktor kız gibi dedi ama kesin söylemedi 16. 17. Haftalarda gel demisti ikili test sonucuna göre size söylediklerinin aynisini banada söyledi gerek yokmus 3lü teste cuma günü 16 bitmis oluyor giderim galiba. Bel agrisi bende de var baştan beri gecmeyen özellikle ev isiyle ugrasinca artan bir agri inşallah gecicidir geçmiş olsun sizede

boyum kısa oldugu ıcın hayatım boyunca kıloma dıkkat etmek durumundaydım.Aksam yemegını hayatımdan cıkarmıstm hamıle kalınca mecbur yıyorum.Top gıbı yuvarlanmam cok alıpta ınsallah
Benımde boyum kısa cnm bebegı besleyn damarlardan bırı sıkıntılı deyınce dr ıyıce dıkkat eder oldm tuzşu yemıcemsın dedı zten yemıyodum cok sukur ıns yuvarlanmayız

Benim bel fıtığım da var bir de minyon tipliyim belki de ondan bu kadar kesin söyledi doktor. Ama söylese bile benim çok şükür ilk oğlumda da bunda da pek bulantım olmuyo ve iştahım genelde çok açık Ekmek ve aşırı tatlı tüketimi dışında kısıtlamıyorum kendimi meyve ve et çok tüketiyorum. İlkinde toplam 18 kilo almıştım ama bakalım bunda kaçla bitiricez maratonu

size de geçmiş olsun bizim doktorun gün takıntısı var 17 de dedi ya illa 17 de gitçem 5 mayısa verdi gün.

Dediğin gibi şu lekelenme olayı bizi daha da hassas hale getiriyor Kahverengi lekelerin bitmiş olmasına çok sevindim canım benim gözün aydın Benim de ses yok bakalım bir haftadır falan çok şükür Ama doktorun dediği biraz kafamı karıştırdı: kanama alanı kolay kolay eski haline dönmez gibi bi şeyler söyledi. Şu an kafana takacak hiçbir sorunlu durum yok dedi ama yine de içimde hep bi kurt Bakalım senin hoca ne diyecek, kanama alanını gösteriyor mu gittiğinde? Benimki içim rahatlasın diye mutlaka gösteriyo ama işte söylediği kafamı kurcaladı biraz.. Senin doktorun yorumunu 4 gözle bekliyorum canım inşallah toparlanmıştır kanama alanı ve bi daha inşallah hiç yaşamayız bu kabusu

dlkkydlntpl @Lets go Kızlar teşekkür ediyorum sizlere. İçim rahatladı biraz. Umarım ayrıntılı usgye kadar olması gerektiği yere geçer. Ilk doğumum sezaryenle ama bunu normal yapmak istiyorum. Plesenta previa olursa mümkün olmaz.

Cnm korkma bak bnmkıde dedımya cok asada gordm yerını ultrasonda allahtan rahımmagzını tam kapatmıyo dedı bak kanamam var kanama alanımmvar Allahın ıznıyle ıns herseyı atlatıcaz

Benim doktor ilk 4 ay en fazla 1 kilo almış olmalısın demişti. Dün sabah gördüğüme göre dolu dolu 4 kilo almışım bile ben
Ben de diyet yapmak istiyorum çünkü çok kilo aldım, hiç dikkat etmedim. Acaba hamilelikte kilo vermek sıkıntı yaratır mı?

Ben de diyet yapmak istiyorum çünkü çok kilo aldım, hiç dikkat etmedim. Acaba hamilelikte kilo vermek sıkıntı yaratır mı?
Dıyet degılde cnm yedıklerınj degıstır bence nasıl beslendıgını bılmedıgım ıcın bısey dıyemıcem ekmek pılav makarna yok demıstı bana drum

Cnm korkma bak bnmkıde dedımya cok asada gordm yerını ultrasonda allahtan rahımmagzını tam kapatmıyo dedı bak kanamam var kanama alanımmvar Allahın ıznıyle ıns herseyı atlatıcaz
Inşallah canım.. Ilk gebeliğimde ilk günden doğum zamanına kadar sıkıntılı geçti süreç. Bunda bir sıkıntı yaşamıyorum diye seviniyordum ki çok uzun süremedi malesef..
Inşallah sende de biran evvel düzelir herşey.

Dıyet degılde cnm yedıklerınj degıstır bence nasıl beslendıgını bılmedıgım ıcın bısey dıyemıcem ekmek pılav makarna yok demıstı bana drum
Tek sıkıntım ekmek aslında. Diyetten kastımda kalori değeri daha az olan besinler ve biraz daha az yemek.

Canım seninle günlerimiz aynıymış bel ağrısından bahsettiğini görünce yazayım dedim son birkaç gündür mahvoluyorum 2.5 yaşında kızım var o da yoruyor onun etkisi de var mutlaka ama nasıl bir ağrıysa uyuyup uyanıyorum yataktan kalktığımda zor yürüyorum. Bu hamilelikte yaşar oldum bel ağrılarını kızımda hiç bilmezdim. Bu hamileliğimde karnım da çok sıkışıyor yere oturup kızımla uğraşırken ben mi dikkat etmiyorum kendime normal mi yapılabilecek bir şeyler var mı bununla ilgili bilmiyorum

Kasinti karnimda degil bebek yagindan sonra batma seklinde oluyor ellerim bacaklarim nemlendirici vazelin hicbiri fayda etmiyor

Doktorunla gorus canim o zaman cildiyeye yonlendirebilir ona gore krem verebilirler.
Cunku ben suda cok iciyorum ama malesef oluyor.Ilkinde hic bu kadar olmamisti.

Canim boyle tuketimler icin zararli olmaz diye dusunuyorum.
Maydonozda mesela oyle evet ama cok fazla tuketildiginde fln gecerli yine de.Biseylerin icinde ya da gunluk kullanimda degil.
Sende canin istemis yemissin bugun yok mesela.Dengesini bildikten sonra zarari olmaz diye dusunuyorum.

Oyy cinsuyetlerde belli olmus :) gozunaydiinn
Ortalama sayilara hic takilma canim.Sen ve esinin yapisida cok onemli bu durumlarda.
Bide ortalamalar genel sayilar +- oynamalar hep olur.

Canim benim 20li haftalarda vardi kizimda.
Iliski,agir hareketler vb yasakti.Kanaman olabilir diye uyarmisti ayrintili ultrasonumi yapan doktor.
Sonra toparlandi.Sen dikkatli ol.Ama hep boyle kalacak diye bisy yok.

boyum kısa oldugu ıcın hayatım boyunca kıloma dıkkat etmek durumundaydım.Aksam yemegını hayatımdan cıkarmıstm hamıle kalınca mecbur yıyorum.Top gıbı yuvarlanmam cok alıpta ınsallah

Canim en son 6-7 gibi yiyerek sonrasina yogurdunu birakabilirsin.En azindan gittigi yere kadar :) Son zamanlarda insan her masaya oturacak kivama geliyor iyice :)

aynı bende sabah kalktığında insan dinlenmiş kalkar tutulmuş kalkıyorum ilkinde hiç böyle değildi,büyüdükçe ne olacak bilmiyorum geçer diye bekledim ama artıyor aksine,benim oğlum 6 yaşında çok bir zorluğu yok aslına bakarsan artık kendi işini görebiliyor ama işe gel, eve git ,yemek ,temizlik hiç dinlenemiyorum onunla da alakalı olabilir fıtıkta var hepsi olabilir.

Tek sıkıntım ekmek aslında. Diyetten kastımda kalori değeri daha az olan besinler ve biraz daha az yemek.
Cnm beyaz ekmek kes cavdar tam tahıllı ınce dılım ekmek ye bak bn asırı aclıgımı kuruyemıslerle yatıstırıyorum sabah kahvaltıda ınce ıkı dılım bazen cavdar bazen tam tahıllı ekmek yıyorum bıdeha hıc ekmek yemıyorum bıkac cesıt sebze yemegı ve salata cesıtlerı yıyorum ılerde nolcak bılmem ama asırı acıkırsak sorunlar ıcınde hayırlısı bak ben hep yatıyorum 1 aydır raporluyum ıns gcecek

Geçecek canım Allahın izniyle inşallah. Beslenmeme dikkat edersem kilo verir miyim acaba ? Verirsem de bunun bir zararı olur mu ki?

Kızlaar günaydın bizimde 13:30 da randevumuz var bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz heyecan var :) listeye yazdırırız inşşş gösterirse

Benim de kızım bu sıralar zorluyor uyku sırasında uyanıyor ağlıyor illa ayağında salla diyor ne bel kalıyor ne karın. Karnım da çok ağrıyor öyle uğraşırken. Eşim de sağolsun yardım ediyor ama her zaman kaldıramıyorum adamcağızı yoğun bir iş temposu var bazen çok geç gelip erken gitme durumları oluyor. Mecbur şu dönemi geçirene kadar çekeceğim. İki yaş sendromumuz huysuzluklarımız bir bitseydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…