- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Asıırı degıl cnm bundan sonra cok daha hızlımalcaz cok dıkkat etmek lazm2.5-3kilo arası almışım canım
Kılo verırmısın bılmem cnm ama asırı alman yavaslayabılır druna danıs ıstersen dıyetısyen eslıgınde yaparsan daha ıyı olabılır bunyeye göreGeçecek canım Allahın izniyle inşallah. Beslenmeme dikkat edersem kilo verir miyim acaba ? Verirsem de bunun bir zararı olur mu ki?
sizin en zor döneminiz ben 2 3 yaş arası çok zorlanmıştım inat ,ağlama krizleri insan ne yapacağını şaşırıyor. Allah kolaylık versin ama geçecek sonra rahatlıyorsun.Benim de kızım bu sıralar zorluyor uyku sırasında uyanıyor ağlıyor illa ayağında salla diyor ne bel kalıyor ne karın. Karnım da çok ağrıyor öyle uğraşırken. Eşim de sağolsun yardım ediyor ama her zaman kaldıramıyorum adamcağızı yoğun bir iş temposu var bazen çok geç gelip erken gitme durumları oluyor. Mecbur şu dönemi geçirene kadar çekeceğim. İki yaş sendromumuz huysuzluklarımız bir bitseydi...
Bende dün geceyi hastanede geçirdim
Pembe leke geldi hemen dr u aradik
Dr hastaneye gidin yatış yapılsın dedi
Sabah da ultrason da baktı plesantanin oldugu yerden kanama yapmis yani plesanta aşağıdaymis 45 gün rapor verdi dr yatacaksin dedi riskli bir durummus yani
Bebekte sıkıntı yok şükür
Bende de şimdilik kanama yok leke de yok ama hafif ağrı var
Nazara geldik galiba
Ama bu olay beni çok korkutuyor yaa
Geçmiş olsun yatın dinlenin, inşallah bu günler geçecek bebişler sağlıkla gelecek ve unutturacaklar bu günleri.
Aminnnn inşallah canım.rutinde gittiğim Dr kanama alanı hakkında bilgi veriyor da Ahmet hocaya sorduğumda " napıcaksın sen kanama alanını boşver zarar-ı yok sana " demiştiDediğin gibi şu lekelenme olayı bizi daha da hassas hale getiriyorKahverengi lekelerin bitmiş olmasına çok sevindim canım benim gözün aydın Benim de ses yok bakalım bir haftadır falan çok şükür Ama doktorun dediği biraz kafamı karıştırdı: kanama alanı kolay kolay eski haline dönmez gibi bi şeyler söyledi. Şu an kafana takacak hiçbir sorunlu durum yok dedi ama yine de içimde hep bi kurt Bakalım senin hoca ne diyecek, kanama alanını gösteriyor mu gittiğinde? Benimki içim rahatlasın diye mutlaka gösteriyo ama işte söylediği kafamı kurcaladı biraz.. Senin doktorun yorumunu 4 gözle bekliyorum canım inşallah toparlanmıştır kanama alanı ve bi daha inşallah hiç yaşamayız bu kabusu
İnşallah.İlk doğum sezerysn ise diğerleri de sezerysn olmak zorunda diye biliyordum ama bilmemkidlkkydlntpl Purpplee Kızlar teşekkür ediyorum sizlere. İçim rahatladı biraz. Umarım ayrıntılı usgye kadar olması gerektiği yere geçer. Ilk doğumum sezaryenle ama bunu normal yapmak istiyorum. Plesenta previa olursa mümkün olmaz.
Gecmıs olsn cnm bende senle aynı seyınyasadın hala yatıyorm bolbol uzan ec dısında kalkma kı plasenta sınrakı haftalarda yukarı cıkcakms ıkı kere arası kanama dedı banada drBende dün geceyi hastanede geçirdim
Sabah da ultrason da baktı plesantanin oldugu yerden kanama yapmis yani plesanta aşağıdaymis 45 gün rapor verdi dr yatacaksin dedi riskli bir durummus yani
Nazara geldik galiba
Ah cnm nasıl kanama ıldu ıkı kere fıskırır derecesınde heryer Allahım kımseye yasatmasın cok zor buu kanamalar ya bıran once gecsın hepımızınBende dün geceyi hastanede geçirdim
Nazara geldik galiba
Oyyy çok zormuş yaaGecmıs olsn cnm bende senle aynı seyınyasadın hala yatıyorm bolbol uzan ec dısında kalkma kı plasenta sınrakı haftalarda yukarı cıkcakms ıkı kere arası kanama dedı banada dr
Ah cnm nasıl kanama ıldu ıkı kere fıskırır derecesınde heryer Allahım kımseye yasatmasın cok zor buu kanamalar ya bıran once gecsın hepımızın
Hıc bızma moralını bebıs etkılenmesın kanama cok zor bunlarında ustesınden gelck bebekler kavuscaz ınsOyyy çok zormuş yaa
Psikolojim bozuldu resmen yaa
İnsallah sağ salim kucağımiza alırız yavrularimizi
Amin inşallah canim
Rabbim şifa versin hepimize
cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendineBende dün geceyi hastanede geçirdim
Nazara geldik galiba
Benim doktor ilk 4 ay en fazla 1 kilo almış olmalısın demişti. Dün sabah gördüğüme göre dolu dolu 4 kilo almışım bile ben
Plasenta Kaynaklı olabilir geçmiş gitmiş olsun canımSımdıde wc gıttım kırmızı kanamam oldu benımde 4 gunde bıre ındı anlamadım gıttı artık ama eskısı gıbı degıl tabı fıskırırcasına be asırı degıl bıtaın su kanama alanları ya
Bi şey olmamıştır Allah'ın izniyle canım. Olsa belirti falan olurdu allah korusunAminnnn inşallah canım.rutinde gittiğim Dr kanama alanı hakkında bilgi veriyor da Ahmet hocaya sorduğumda " napıcaksın sen kanama alanını boşver zarar-ı yok sana " demiştio yine Söylemez yine rutin Dr dan öğrenicem sanırım.
Ah o kurtlar ! Kontrolün üzerinden bir hafta geçince kurtlar devreye giriyor bende.Hele dünkü üzüntüden Sonra içim huzursuz cuma nasıl gelicek bilmiyorum.ama Ağrı leke vs olmadıysa kötü bişey de olmamıştır diye umut ediyorum.Bu arada dünkü olay sırasında kesşnlikle hissettim onu kesinlikleee :) bişey kaydı gibi oldu rahim kısmında :)
Ben ilk gebeliğimde homini gırtlak yemiştim valla ne yalan söyleyimnasil 1 kilo .ben de 3 falan aldim yaklasik
Kizimda da ilj 3 ay 2 kilo almistim.Son ay hic almadim mesela ki en cok son zamanlarda alinir guya.11 kilo ile tamamlamistim.Bu defa da hedefim o civari asmamak.Dun eliptik bisikletime cikip en yumusak ayarda biraz pedal cevirdim.Cok hosuma gitti, hareketsizlikten bunalmisim.Enerjim oldukca az az kullanicam ve yuruyus yapmak da istiyorum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?