Bende dün geceyi hastanede geçirdim
Pembe leke geldi hemen dr u aradik
Dr hastaneye gidin yatış yapılsın dedi
Sabah da ultrason da baktı plesantanin oldugu yerden kanama yapmis yani plesanta aşağıdaymis 45 gün rapor verdi dr yatacaksin dedi riskli bir durummus yani
Bebekte sıkıntı yok şükür
Bende de şimdilik kanama yok leke de yok ama hafif ağrı var
Nazara geldik galiba
Ama bu olay beni çok korkutuyor yaa
Plasenta Kaynaklı olabilir geçmiş gitmiş olsun canım
Ben de yiyorum aynen.Ilkinde de oyleydim ama nasil 11de kaldi bilmemBen ilk gebeliğimde homini gırtlak yemiştim valla ne yalan söyleyimprofiterol arkasından çikolata yiyodum o derece canım kek istemişti bi keresinde oturup yarım kalıbı yemiştim hiç unutmam 18 kiloyla kapattım ama bel fıtığım olduğu için ağrı oldu son zamanlarda. Şimdi daha bilinçliyim: ekmek, makarna ve pirinç nerdeyse hiç tüketmiyorum. Ama meyveyi ve eti aşırı seviyorum. Et değil de meyve kilo aldırıyo sanırım baksana 4 kilo almışım bile fark etmeden
Özel hastaneye gidiyorum bencemile___ geçmiş olsun inşallah atlatırsınız bu durumları.Ne mutlu size ki hemen uzun dönem rapor verdiler ben hastane hastane gezdim çok zor oluyor
Sımdıde wc gıttım kırmızı kanamam oldu benımde 4 gunde bıre ındı anlamadım gıttı artık ama eskısı gıbı degıl tabı fıskırırcasına be asırı degıl bıtaın su kanama alanları ya
cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine
bol bol dinlen
Allah razı olsun çıkar inşallahGecmis olsun canim.Toparlanir cikar yukari insallah tekrar.Dinlen bol bol❤
Cokmu geldı az once wcde benjmde yenıden pembe geldı yıprtcı cok dıkkatlı olmalı bolbol dınlenmelıyız cnm ıns hersey guzl olcakÖzel hastaneye gidiyorum ben
Sorun cikarmadi lar çok şükür
Ben 4 gün rapor verirler diyordum
Gün sayısı 10 kat oldu resmen şok oldum
Ayyy ya ne nazli çıktı şu minik kuzular
Ben de dün akşam pembe yi görünce ödüm koptu resmen titredim elim ayağım boşaldı birden
Sağol canim sen nasilsin
Allah razı olsun çıkar inşallah
Rabbim muhafaza etsin yavrularimizi
Çok zormuş bu işler ya
Rabbim imtihanimizi kolaylaştırır inşallah
Özel hastaneye gidiyorum ben
Ben de dün akşam pembe yi görünce ödüm koptu resmen titredim elim ayağım boşaldı birden
Sağol canim sen nasilsin
Çok zormuş bu işler ya
Yok az geldi nokta şeklinde ama 3 defa geldiCokmu geldı az once wcde benjmde yenıden pembe geldı yıprtcı cok dıkkatlı olmalı bolbol dınlenmelıyız cnm ıns hersey guzl olcak
Aynen öyle ben hamile kalacam iş bitecek sanıyordum meğerse asıl imtihanlar şimdi basliyormusInsan hamile olanin ya da kalinca hicbiseyi olmuyor saniyor.Ama bastan sona stres başlı başına.Eşsiz bi güzelliğe sahitlik ama bi yandanda buyuk sabır :)
Bnmde zaten hastenede yapck bısey yok dıyo telaslanma knama alanı bar ztn kanaman alck dedı bana ıns kanama alanındakıler cıkıp gıdıyodur boyle atlatırız ya bebıslerımız ıyı olsn daYok az geldi nokta şeklinde ama 3 defa geldi
Dün akşam dan beri gelen giden yok
Zaten serum taktilar 2 iğne yaptılar
Onlarin faydası olmustur inşallah
Benim dr en ufak bir kanama da hemen hastaneye yatiriyor
Kesinlikle canım bundan sonra hızla gelir kilolarAsıırı degıl cnm bundan sonra cok daha hızlımalcaz cok dıkkat etmek lazm
Çok geçmiş olsun canım inşalllah biran önce geçerBende dün geceyi hastanede geçirdim
Pembe leke geldi hemen dr u aradik
Dr hastaneye gidin yatış yapılsın dedi
Sabah da ultrason da baktı plesantanin oldugu yerden kanama yapmis yani plesanta aşağıdaymis 45 gün rapor verdi dr yatacaksin dedi riskli bir durummus yani
Bebekte sıkıntı yok şükür
Bende de şimdilik kanama yok leke de yok ama hafif ağrı var
Nazara geldik galiba
Ama bu olay beni çok korkutuyor yaa
bende iyi sayılırım canım hiç midesi bulanmayan ben , buğün midem bulandıÖzel hastaneye gidiyorum ben
Sağol canim sen nasilsin
Çok zormuş bu işler ya
Ay saka yapiyosun ben resmen 5 kilo aldim kahroldum su anBenim doktor ilk 4 ay en fazla 1 kilo almış olmalısın demişti. Dün sabah gördüğüme göre dolu dolu 4 kilo almışım bile ben
maalesef bende de var demir ilacına başladıktan sonra oldu kuru kayısı zeytinyağı falan kullanıyorum yapacak başka bişi yok.kızlar kabızlık problemı ceken var mı aranızda hafta sonundan beri tuvalete cıkamıyorum doktora yazdım ama cvp ta vermedi.zaten cok su içerim kuru kayısı kuru erik aklıma ne gelirse denedım care etmedi.
Canım belki de doktor benim şu bel fıtığı durumu için öyle söylemiştir ama sağlıklısı 12-14 kilo arası diyolar sanırım. Ben de şöyle düşünüyorum: aşırıya kaçmadıktan sonra canımızın istediğini yiyemeyeceksek ne anlamı var hamile olmanın dimi amaAy saka yapiyosun ben resmen 5 kilo aldim kahroldum su anYani hic oyle cok kilolu olmadim hayatim boyunca kizimda 12 kilo aldim bu niye boyle oldu anlamadim asiri hareketsizim cunku halsiz ve yorgun hisseidyirum surekli elimd olan bir sey degil bir de kolayca doymuyorum yemegi yiyorum uzerine takviyelerle ancak doydugumu hisseidyorum bi acayip donemdeyim fil gibi bisey olcam galiba yazin tatil kosturma falan duz ne girer herhalde yaaa (((
O günleri sabırsızlıkla bekliyorumsizin en zor döneminiz ben 2 3 yaş arası çok zorlanmıştım inat ,ağlama krizleri insan ne yapacağını şaşırıyor. Allah kolaylık versin ama geçecek sonra rahatlıyorsun.
Yok canım zorundalık değil ama ssvd denilen sezaryen sonrası vajinal doğum da yapılabiliyor sadece pek dr lar yaklaşmıyorlar çünkü birtakım riskler söz konusu olabiliyor o yüzden birçok uzman yaklaşmıyor. O yüzden normalse normal sezeryasa sezeryan gibi bir algı var.İnşallah.İlk doğum sezerysn ise diğerleri de sezerysn olmak zorunda diye biliyordum ama bilmemki
Zeytinyagı içmeyı denedım ama midemi bulandırdı ne yapcaz bilmiyorum saat başı tuvalete gidip sanşımı deniyorum resmenmaalesef bende de var demir ilacına başladıktan sonra oldu kuru kayısı zeytinyağı falan kullanıyorum yapacak başka bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?