2018 Ekim Anneleri

Gecmis olsun canim.Toparlanir cikar yukari insallah tekrar.Dinlen bol bol❤

Ben de yiyorum aynen.Ilkinde de oyleydim ama nasil 11de kaldi bilmem Tartilip duruyordum ama cok alsam dikkat ederdim.Fazla da almayalim ne gerek var. Agirlasiriz, catlariz. Bulantimi bastirmak icin agzima biseyler tikip durmasam Meyve ben de cok yiyorum, midemi rahatlatiyor.Et yemen ne guzel

cemile___ geçmiş olsun inşallah atlatırsınız bu durumları.Ne mutlu size ki hemen uzun dönem rapor verdiler ben hastane hastane gezdim çok zor oluyor
Özel hastaneye gidiyorum ben
Sorun cikarmadi lar çok şükür
Ben 4 gün rapor verirler diyordum
Gün sayısı 10 kat oldu resmen şok oldum

Ayyy ya ne nazli çıktı şu minik kuzular
Ben de dün akşam pembe yi görünce ödüm koptu resmen titredim elim ayağım boşaldı birden

cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine
bol bol dinlen

Sağol canim sen nasilsin

Gecmis olsun canim.Toparlanir cikar yukari insallah tekrar.Dinlen bol bol❤
Allah razı olsun çıkar inşallah
Rabbim muhafaza etsin yavrularimizi
Çok zormuş bu işler ya
Rabbim imtihanimizi kolaylaştırır inşallah

Cokmu geldı az once wcde benjmde yenıden pembe geldı yıprtcı cok dıkkatlı olmalı bolbol dınlenmelıyız cnm ıns hersey guzl olcak

Insan hamile olanin ya da kalinca hicbiseyi olmuyor saniyor.Ama bastan sona stres başlı başına.Eşsiz bi güzelliğe sahitlik ama bi yandanda buyuk sabır :)

Cokmu geldı az once wcde benjmde yenıden pembe geldı yıprtcı cok dıkkatlı olmalı bolbol dınlenmelıyız cnm ıns hersey guzl olcak
Yok az geldi nokta şeklinde ama 3 defa geldi
Dün akşam dan beri gelen giden yok
Zaten serum taktilar 2 iğne yaptılar
Onlarin faydası olmustur inşallah
Benim dr en ufak bir kanama da hemen hastaneye yatiriyor

Yok az geldi nokta şeklinde ama 3 defa geldi
Dün akşam dan beri gelen giden yok
Zaten serum taktilar 2 iğne yaptılar
Onlarin faydası olmustur inşallah
Benim dr en ufak bir kanama da hemen hastaneye yatiriyor
Bnmde zaten hastenede yapck bısey yok dıyo telaslanma knama alanı bar ztn kanaman alck dedı bana ıns kanama alanındakıler cıkıp gıdıyodur boyle atlatırız ya bebıslerımız ıyı olsn da

plojovic canım evet belli oldu bana göre zaten gramları önde gitsin bnm için daha iyi daha cabuk büyürler demektir bu da o yüzden sizinkilerle gram karsılastırması yapıyorum

Çok geçmiş olsun canım inşalllah biran önce geçer

bende iyi sayılırım canım hiç midesi bulanmayan ben , buğün midem bulandı inş fazla uzun sürmez

Benim doktor ilk 4 ay en fazla 1 kilo almış olmalısın demişti. Dün sabah gördüğüme göre dolu dolu 4 kilo almışım bile ben
Ay saka yapiyosun ben resmen 5 kilo aldim kahroldum su an Yani hic oyle cok kilolu olmadim hayatim boyunca kizimda 12 kilo aldim bu niye boyle oldu anlamadim asiri hareketsizim cunku halsiz ve yorgun hisseidyirum surekli elimd olan bir sey degil bir de kolayca doymuyorum yemegi yiyorum uzerine takviyelerle ancak doydugumu hisseidyorum bi acayip donemdeyim fil gibi bisey olcam galiba yazin tatil kosturma falan duz ne girer herhalde yaaa (((

kızlar kabızlık problemı ceken var mı aranızda hafta sonundan beri tuvalete cıkamıyorum doktora yazdım ama cvp ta vermedi.zaten cok su içerim kuru kayısı kuru erik aklıma ne gelirse denedım care etmedi.

kızlar kabızlık problemı ceken var mı aranızda hafta sonundan beri tuvalete cıkamıyorum doktora yazdım ama cvp ta vermedi.zaten cok su içerim kuru kayısı kuru erik aklıma ne gelirse denedım care etmedi.
maalesef bende de var demir ilacına başladıktan sonra oldu kuru kayısı zeytinyağı falan kullanıyorum yapacak başka bişi yok.

Canım belki de doktor benim şu bel fıtığı durumu için öyle söylemiştir ama sağlıklısı 12-14 kilo arası diyolar sanırım. Ben de şöyle düşünüyorum: aşırıya kaçmadıktan sonra canımızın istediğini yiyemeyeceksek ne anlamı var hamile olmanın dimi ama Ben de sen gibi işte yemekle doymuyorum arkasından kuruyemiş meyve falan olacak. günde bir tane de tatlı hakkı sundum kendimi şımartmak için Yedikçe mutlu oluyorum Neyse ama yazın daha çok hareket edebiliriz akşamları park yürüyüşlei falan şahane olur Olumsuz düşünmeyelim şimdilik dur

İnşallah.İlk doğum sezerysn ise diğerleri de sezerysn olmak zorunda diye biliyordum ama bilmemki
Yok canım zorundalık değil ama ssvd denilen sezaryen sonrası vajinal doğum da yapılabiliyor sadece pek dr lar yaklaşmıyorlar çünkü birtakım riskler söz konusu olabiliyor o yüzden birçok uzman yaklaşmıyor. O yüzden normalse normal sezeryasa sezeryan gibi bir algı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…