kefir icin, ben de ayni durumdaydim aferdersiniz cok zor cikardim ve makatim günlerce ağrıdı. kefir düzene soktu. sade icemiyorsaniz çilekli orman meyveli falan da var zaten hamileler icin cok faydali bi sey kalsiyum protein açısından da zenginZeytinyagı içmeyı denedım ama midemi bulandırdı ne yapcaz bilmiyorum saat başı tuvalete gidip sanşımı deniyorum resmen
Nasıl içmek daha fayda eder acaba ac karnına tok karnına sabah aksam siz nasıl içiyorsunuzkefir icin, ben de ayni durumdaydim aferdersiniz cok zor cikardim ve makatim günlerce ağrıdı. kefir düzene soktu. sade icemiyorsaniz çilekli orman meyveli falan da var zaten hamileler icin cok faydali bi sey kalsiyum protein açısından da zengin
Aynen öyle ben hamile kalacam iş bitecek sanıyordum meğerse asıl imtihanlar şimdi basliyormus
plojovic canım evet belli oldu bana göre zaten gramları önde gitsin bnm için daha iyi daha cabuk büyürler demektir bu da o yüzden sizinkilerle gram karsılastırması yapıyorum
kızlar kabızlık problemı ceken var mı aranızda hafta sonundan beri tuvalete cıkamıyorum doktora yazdım ama cvp ta vermedi.zaten cok su içerim kuru kayısı kuru erik aklıma ne gelirse denedım care etmedi.
kefir de içtim şimdi doktorum yazmıs nihayet bi surup verdı iş cıkısıda onu alırım artıkAynen canım.Bide doğunca var bu işin devamı :)
Insallah iyi haberler al da❤
Evet canım.İnsallah hepiniz icin en güzel zamanda olurlar❤
Bana çağla çok iyi geldi.Bide kosturmaya dalıp pek meyve yiyemedigimde cok farkediyor.
Eger demir ilacindansa degistirebilir doktorun.
50 altı erkek ustu kız diye tahmin yapılıyor.Benimki 93 cıkmıstı ama doktorum erkek gibi dedi hangisi dogru görücezkıxlar ikili tarama testi sonucum çıktı
kombine risk 4383 diyor
ikili tarama testi 1:10000
yaş ise 1:1098
betahcg 50,9
pap-a ise 3,71
nasıl sonuçlar daha doktora gösteremedim ....
birde bu beta ve pap-a değerine göre cinsiyet tahmin ediliyormuş , bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim :)
ay cok güzel haber ... ınsallah bıtmıs olur bır daha yasamazsın ....Psikolojik bunlar der her zamanki gibi
Ahmet hocanın konuşmalarından sonra böyle oldu "yatmana gerek yok Yürü her şey sana serbest " vs deyince yüz buldu
Neyse bir daha böyle Şeyler olmaz inş eskiden olsa belki hiç takmıcaktım beni de bu lekeler yıprattı sanırsam
Bu arada kahverengi gelmiyo artıkrutin Dr bu cuma çağırmıştı gideyim diyorum merak ettim kanama alanı ne durumda diye.
Hamilelikte ALINAN kilolar emzirdikçe veriliyormuş diye duydum bikaç annedenCanım belki de doktor benim şu bel fıtığı durumu için öyle söylemiştir ama sağlıklısı 12-14 kilo arası diyolar sanırım. Ben de şöyle düşünüyorum: aşırıya kaçmadıktan sonra canımızın istediğini yiyemeyeceksek ne anlamı var hamile olmanın dimi amaBen de sen gibi işte yemekle doymuyorum arkasından kuruyemiş meyve falan olacak. günde bir tane de tatlı hakkı sundum kendimi şımartmak için Yedikçe mutlu oluyorum Neyse ama yazın daha çok hareket edebiliriz akşamları park yürüyüşlei falan şahane olur Olumsuz düşünmeyelim şimdilik dur
aman cnm nolur cok dıkkat et... cok cok gecmıs olsunBende dün geceyi hastanede geçirdim
Pembe leke geldi hemen dr u aradik
Dr hastaneye gidin yatış yapılsın dedi
Sabah da ultrason da baktı plesantanin oldugu yerden kanama yapmis yani plesanta aşağıdaymis 45 gün rapor verdi dr yatacaksin dedi riskli bir durummus yani
Bebekte sıkıntı yok şükür
Bende de şimdilik kanama yok leke de yok ama hafif ağrı var
Nazara geldik galiba
Ama bu olay beni çok korkutuyor yaa
ayyy ne güzel anlatmışsın ...Ben ilk gebeliğimde homini gırtlak yemiştim valla ne yalan söyleyimprofiterol arkasından çikolata yiyodum o derece canım kek istemişti bi keresinde oturup yarım kalıbı yemiştim hiç unutmam 18 kiloyla kapattım ama bel fıtığım olduğu için ağrı oldu son zamanlarda. Şimdi daha bilinçliyim: ekmek, makarna ve pirinç nerdeyse hiç tüketmiyorum. Ama meyveyi ve eti aşırı seviyorum. Et değil de meyve kilo aldırıyo sanırım baksana 4 kilo almışım bile fark etmeden
Gayet güzel sonucunuz :) evet 50altı erkek diyorlar doğruluğu tartışılır ama bende tuttukıxlar ikili tarama testi sonucum çıktı
kombine risk 4383 diyor
ikili tarama testi 1:10000
yaş ise 1:1098
betahcg 50,9
pap-a ise 3,71
nasıl sonuçlar daha doktora gösteremedim ....
birde bu beta ve pap-a değerine göre cinsiyet tahmin ediliyormuş , bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim :)
Bitti dememle bi iki silimlik açık kahverengi gelmesi bir oldu canım.Neyse bebişime zarar Olmasın da Sağol canım yineay cok güzel haber ... ınsallah bıtmıs olur bır daha yasamazsın ....
hay allah ... oda nazar boncuğu olsun :) ole dusun ... evet bebıslerımıze bırsey olmasın da ... gelsın napalım ... cok dıkkat et olurmuBitti dememle bi iki silimlik açık kahverengi gelmesi bir oldu canım.Neyse bebişime zarar Olmasın da
hic farketmez.ben ona hic dikkat etmedim açıkçası. inşallah fayda ederNasıl içmek daha fayda eder acaba ac karnına tok karnına sabah aksam siz nasıl içiyorsunuz
Ediyorum canım.Pazaetesi rapor da bitiyo bakalım 1.5 ay daha çalışıp yaz tatiline girecem kısmetse inşallah.O süreçte inşallah her şey yolunda olur.Cuma rutin Dr randevusu geliyo bakalım neymiş durumlarhay allah ... oda nazar boncuğu olsun :) ole dusun ... evet bebıslerımıze bırsey olmasın da ... gelsın napalım ... cok dıkkat et olurmu
Sağol ediyoruz artık başka kaçış yolu yok maalesefaman cnm nolur cok dıkkat et... cok cok gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?