2018 Ekim Anneleri

Zeytinyagı içmeyı denedım ama midemi bulandırdı ne yapcaz bilmiyorum saat başı tuvalete gidip sanşımı deniyorum resmen
kefir icin, ben de ayni durumdaydim aferdersiniz cok zor cikardim ve makatim günlerce ağrıdı. kefir düzene soktu. sade icemiyorsaniz çilekli orman meyveli falan da var zaten hamileler icin cok faydali bi sey kalsiyum protein açısından da zengin

Nasıl içmek daha fayda eder acaba ac karnına tok karnına sabah aksam siz nasıl içiyorsunuz

Aynen öyle ben hamile kalacam iş bitecek sanıyordum meğerse asıl imtihanlar şimdi basliyormus

Aynen canım.Bide doğunca var bu işin devamı :)
Insallah iyi haberler al da❤

plojovic canım evet belli oldu bana göre zaten gramları önde gitsin bnm için daha iyi daha cabuk büyürler demektir bu da o yüzden sizinkilerle gram karsılastırması yapıyorum

Evet canım.İnsallah hepiniz icin en güzel zamanda olurlar❤

kızlar kabızlık problemı ceken var mı aranızda hafta sonundan beri tuvalete cıkamıyorum doktora yazdım ama cvp ta vermedi.zaten cok su içerim kuru kayısı kuru erik aklıma ne gelirse denedım care etmedi.

Bana çağla çok iyi geldi.Bide kosturmaya dalıp pek meyve yiyemedigimde cok farkediyor.
Eger demir ilacindansa degistirebilir doktorun.

kıxlar ikili tarama testi sonucum çıktı
kombine risk 4383 diyor
ikili tarama testi 1:10000
yaş ise 1:1098
betahcg 50,9
pap-a ise 3,71
nasıl sonuçlar daha doktora gösteremedim ....
birde bu beta ve pap-a değerine göre cinsiyet tahmin ediliyormuş , bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim :)

kefir de içtim şimdi doktorum yazmıs nihayet bi surup verdı iş cıkısıda onu alırım artık

50 altı erkek ustu kız diye tahmin yapılıyor.Benimki 93 cıkmıstı ama doktorum erkek gibi dedi hangisi dogru görücez

ay cok güzel haber ... ınsallah bıtmıs olur bır daha yasamazsın ....

Hamilelikte ALINAN kilolar emzirdikçe veriliyormuş diye duydum bikaç anneden

aman cnm nolur cok dıkkat et... cok cok gecmıs olsun

ayyy ne güzel anlatmışsın ...

Selam kızlar bende 3 kg aldım 69kgyum şuan boyum 172 ıyüzden çok sırıtmıyor şuan ben kızımdada 82 kg ile doğurmuştum doğumdan sonra yine eski kiloma dönmüştüm yani 16-17kg almıştım benim kg ve boyuma göre normaldi şuanda kısıtlamıyorum kendimi sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kendimide aç bırakmıyorum sonuç olarak bu kilolar gidecek yani bence çok fazla takmayın kafanıza kiloları aşırıya kaçmadıktan sonra kg almamız normal bir durum gebelikte doğumdan sonra veririz :)

Gayet güzel sonucunuz :) evet 50altı erkek diyorlar doğruluğu tartışılır ama bende tuttu

ay cok güzel haber ... ınsallah bıtmıs olur bır daha yasamazsın ....
Bitti dememle bi iki silimlik açık kahverengi gelmesi bir oldu canım.Neyse bebişime zarar Olmasın da Sağol canım yine

Son düzenleme:
hay allah ... oda nazar boncuğu olsun :) ole dusun ... evet bebıslerımıze bırsey olmasın da ... gelsın napalım ... cok dıkkat et olurmu
Ediyorum canım.Pazaetesi rapor da bitiyo bakalım 1.5 ay daha çalışıp yaz tatiline girecem kısmetse inşallah.O süreçte inşallah her şey yolunda olur.Cuma rutin Dr randevusu geliyo bakalım neymiş durumlar senin kontrol ne zaman canım

Selam arkadaslar nasilsiniz.? Ben cinsiyeti cuma ögrenmeye gittim ama bir arkadasimda benimle geldi onlar ögrendiler cinsiyeti bana cinsiyet partisi hazirlicaklar doktor bana soylemedi meraktan catlicam.. 2hafta sonra kutlucaz bakalim.. benim asil sorum su kac gundur asiri derecede basim agriyor havadan diyorum gecmek bilmiyor uykusuz kalmiyorum normal besleniyorum suyu normal tuketiyorum bas agrisi normalmi

Kızlar ben yine ban aldim. Sayfanın birinde yazdım sonra sildim içerik silmek yasakmış bilmiyordum
Birde seni görmezden geliyorum deyip arkamdan bana yapılan yorumları beğenen insanları da gördüm nasıl göz ardı etmekse :)) başka tarayıcıdan girince göz ardı ettiğimi de görüyormuşum hepsini gördüm ne güldüm:)
Benim kaşıntı ve akintim var. Sebamed jeli var ondan alsam kullansam dedim ama hamilelikte kullanılır mi acaba

Kızlar mıde bulantım ıkı gundur gerı geldı aksam yemekten sonra mıdem cok bulanıyo ya hanı cokta yemıyorum normal benm gıbı yasayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…