2018 Ekim Anneleri

Kilo kızımda ilk 3 ay almamistim.
4.ay 2 almistim.
Simdi ilk 3 ay yine almadim.
4.ay 1 aldım.
Ama kızıma gore karnım daha büyük gb geliyor.

Özellikle kıstığım birsey yok.Zaten evde ufaklik oldugundan dikkat,duzen,alışkanlıklar iyi cok sukur ve bazi seyler zaten eve bile girmiyor.
Yatmadan yarım saat öncede yoğurdumu yiyorum.

Persembe kontrolumuz var bakalim cinsiyeti kesinlestiririz insallah 17+0 olacak :)

Saklaya saklaya bi hal oldular yahu :))))))
Kizimda 19.haftada kesinlesmisti canim.Hep benzetmislerdi ama kesin olsun diye bekledik tabii.En son gittigimizde yuzunu kapatmis bacaklari acmisti :)))))))
Bunda o kadar beklemem diyordum ama 17 bitmis olacak ne kaldi 19a :)))))))

Valla canımmm nazlı bebislerimizzz napalım sağlıklı olsunlar da varsın bizleri merakta bıraksınlar :))

Valla canımmm nazlı bebislerimizzz napalım sağlıklı olsunlar da varsın bizleri merakta bıraksınlar :))

Öyle tabii cinsiyetten öte evlat❤
Ama sanki belli oluncada insanın hayalleri oturuyor yolunu buluyor :)
Isim vs heyecani derken :)

Eki Görüntüle 2140169

Sağdaki kızım (2013 yılı) soldaki simdiki bebiş :))))
11 ve 13.haftalarinda.
Oyyy miniklerr ya ben bir türlü anlayamıyorum bu ultrason resimlerindennn maşallah
Öyle tabii cinsiyetten öte evlat❤
Ama sanki belli oluncada insanın hayalleri oturuyor yolunu buluyor :)
Isim vs heyecani derken :)

Evet bende o yüzden hevesleniyorum bir de ilk bebişim olacağı için insanın aklında kalıyor ama yapacak birşey yok canları ne zaman isterse o zaman öğrenicez Canımm kaçarımız yok :)

İkiside oturur vaziyette :) kafa öne eğik.
Tabii cikana kadar cok degismisti duruslar fırfır dönmekten :) burda pek anlasilabilecek gb degil cinsiyetler.

Iste bize de surpriz en saglamindan :)
Cok umitliyim Persembeye :)

Cnm korkma bak bnmkıde dedımya cok asada gordm yerını ultrasonda allahtan rahımmagzını tam kapatmıyo dedı bak kanamam var kanama alanımmvar Allahın ıznıyle ıns herseyı atlatıcaz
Benim de rahim ağzı nin yanindaydi miyom da plesantaya baskı yapıyormuş bu perşembe randevu var inşallah düzelmiştir. Senin kanaman biraz düzeldi mi cnm

Benim de rahim ağzı nin yanindaydi miyom da plesantaya baskı yapıyormuş bu perşembe randevu var inşallah düzelmiştir. Senin kanaman biraz düzeldi mi cnm
Cnm bıkahve bı kırmızı oluyo asırı dgl ama kırmızılarn gelmesı arttı korkuym

Evet az kalmış hadi gözün aydın inşallah sağlıklı sihatli geçir bu dönemi de hayırlısıyla ... bnm 5 mayısta randevu kanama bitince kontrol aralari uzadı. 4 lü tarama yapılacak hayırlısıyla güzel sonucları alırım inş. Bende başladım ise dün ama çok yoruldum. Eve geldim hemen yattım.:)) basim fln tuttu. Üstelik kendimi de çok yormadım hani... güzel haberlerini bekliyorum inş. Kontrolden sonra mutlaka haber ver :))

Saol canım amin hepimiz için güzel geçsin bundan sonrası.Ben bu hafta da evdeyim.Ben tarama testlerini istemiyorum.inşallah Sağlıcakla gelir hepsi desonucunu yaz mutlaka yazarım tabiki ben de Kontrol sonrası inşallah haberler de güzel olur da

Hepinize günaydın kızlar, harika bir gün sizin olsun. Kaç gündür yazamadim, İnşallah herşey yolundadır. Aramızda öğretmen olanlar var değil mi ben de öğretmenim ve hiç rapor almadim. Bişey sormak istiyorum bu aldığımız raporlar 40 gün hakkımızda düşüyor değil mi 2018 yılı için? Bi beş gün almak istiyorum bi yandan da yüksek lisans yapıyorum derslerim yeni bitti ve çok yoruldum. Nasıl olur rapor hakkım bebege kalsın istiyorum

Parça raporlar yıllık rapor hakkından düşer,heyet raporu düşmez hastanede yatışlar da düşmez ama 5 günlük alırsan düşer

Günaydın canım evet 32. Haftaya kadar alınan raporlar o 40 günlük hakkından düşüyor hangi branştan alacaksın bilmiyorum ama bizim buralarda dr lar 3 günün üstüne çok sıcak bakmıyorlardı tabi bu normal hamile olunmayan durumlarda geçerli alabilirsin sen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Kızlar 32. Haftadan sonra alınan raporlarda bir sıkıntı vardı diye hatırlıyorum o 40 günden düşmüyordu isterseniz bir araştırın ilk hamileliğimden öyle hatırlıyorum yine de yanıltmak istemem sizler biraz araştırın olur mu? Çalışmaya devam edecekseniz 37 ye kadar ihtiyaç duyduğunuz anlar olursa diye söylüyorum. 32 den sonra normalde ücretli izne de ayrılabiliyoruz ya bu izinden düşmeye başlıyor olabilir. Dediğim gibi aklımda böyle kalmış sizler araştırıp netleştirebilirsiniz durumu yanlış bilgi vermek de istemem

Bu arada günaydınlar kızlar yine okulda bir nöbet sabahı... haftaya bahçe nöbetçisi olacaktım konuştum idareyle kendi katımda devam edeceğim nöbete sağolsunlar o konuda yardımcı oldular. Tüm anne adaylarına musmutlu bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…