2018 Ekim Anneleri

canım birsey soracagım 32. haftadan sonra kendi yıllık iznimizden kullanabilirmiyiz ? yane çalışabilir raporu alacagım ama son 2-3 hafta yıllık izinden kullanacagım öyle olur mu?

Sımdı benım 30 gun oldu aldıgım raporlar 40 ı gecerse de gene 32.haftada cıkabılıyomuyum dogum ıznıne masıl olcak kafam karıstı

Sımdı benım 30 gun oldu aldıgım raporlar 40 ı gecerse de gene 32.haftada cıkabılıyomuyum dogum ıznıne masıl olcak kafam karıstı
canım sen keşke heyet raporu alsaydın benımde şimdiden 17 gün oldu birdaha kanamam olursa heyet raporu alacagım

Canım kısmetse 32.haftalarımız Ağustos'a denk geliyor ,37.hafta da Eylül ortasına önümüzdeki şu 1.5 ayı (semineri saymıyorum) Sağlıcakla bir atlatsaydık.

Canım kısmetse 32.haftalarımız Ağustos'a denk geliyor ,37.hafta da Eylül ortasına önümüzdeki şu 1.5 ayı (semineri saymıyorum) Sağlıcakla bir atlatsaydık.
Bizlerin öyle de canım daha fazla çalışacaklar var ekimde ayrılacaklar o yüzden söyledim.

Kızlar mıde bulantım ıkı gundur gerı geldı aksam yemekten sonra mıdem cok bulanıyo ya hanı cokta yemıyorum normal benm gıbı yasayan varmı
benım mıde bulantım bazen oluyor hala... bazen de cok ıyyım... hamılelık ne dıye sorsalar kanama , bas agrısı ve yatmak derim su anda...

Yok canım öyle değil tabiki de çıkabilirsin 32 de. Ben 37 ye kadar devam edeceklere söylemiştim. 32 den sonraki raporlar özellikle kadın doğumdan alınanlar için o 40 günlük hakkımızdan düşmüyor diye

canım birsey soracagım 32. haftadan sonra kendi yıllık iznimizden kullanabilirmiyiz ? yane çalışabilir raporu alacagım ama son 2-3 hafta yıllık izinden kullanacagım öyle olur mu?
Canım ben öğretmen olduğum için yıllık izin durumlarını maalesef bilmiyorum bilen birileri yardımcı olabilir sanırım

32den sonra alınanlar doğum izninden mi düşer acaba

bnde yazarım tabıkı :) ınsallah hayırlı haberler alırız

Aman sıkıntı olmasında evet cnm kadın dogumdan alıyoruz her kont gıttımde 10 gun berıyor mecbur calıscak durumda olmadıgımı ıcın

Aman sıkıntı olmasında evet cnm kadın dogumdan alıyoruz her kont gıttımde 10 gun berıyor mecbur calıscak durumda olmadıgımı ıcın
bu aldığımız raporlar doğum ıznınden dusmuyor . özel sektorde bu sekılde ama kamu farklımıdır bılmıyorum. 10 gun 3 gun 5 gun fark etmez hıcbırı etkılemeyecek dogum ıznımızı

çalışabılır raporu verdıkten sonra yıllık ızın kullanabılırsın ozel sektorde sorun yok rapor alman sıkıntı dogum ıznınden dusuyor

cıkabılıyorsun su an aldıgın rapor etkılemıyor dogum ıznını. benım aldıgım raporlar coktaaan 40 ı gectı. 32. haftada dr ısterse benı ızne cıkarabılır

Kızlar boyle wc ıhtıyacım barmıs gıbı hıssedıyorum genıtal bolgemde ıdrar testıde verdım buarada sıkıntı cıkmadı acaaba baskımı uygluyo bebek ko anlamadm bunu dr a nasıl sorup anlatırım onuda bılmıyorum

ben sordum :) sızlıyor dedım :) şiş gibi dedim:) sürekli idrara gitme ihtiyacı hissediyorum dedim :) ıdrar testı yaptı normal cıktı ... normal dedi:)

ben sordum :) sızlıyor dedım :) şiş gibi dedim:) sürekli idrara gitme ihtiyacı hissediyorum dedim :) ıdrar testı yaptı normal cıktı ... normal dedi:)
Benımde sızlıyo aynen bı acayıp tobe ya normal yerımız kaldımı kı acaba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…