2018 Ekim Anneleri

Zeytinyagı içmeyı denedım ama midemi bulandırdı ne yapcaz bilmiyorum saat başı tuvalete gidip sanşımı deniyorum resmen
Pırasayı salçasız ve havuçsuz olarak sadece zeytinyağında kavurarak tükemeyi deneyebilirsin canım eğer mide bulantın yoksa. Kabızlık için kesin çözüm

çalışabılır raporu verdıkten sonra yıllık ızın kullanabılırsın ozel sektorde sorun yok rapor alman sıkıntı dogum ıznınden dusuyor
benım gecen seneden de iznim kalmıştı eğer son haftalar çok ağırlaşırsam yıllık iznimden kullnanırım diye düşünüyorum

Benımde sızlıyo aynen bı acayıp tobe ya normal yerımız kaldımı kı acaba :)))
Canım benzer şeyler bende de var bazen baskı gibi hissediyorum bazen idarara sık çıkma isteği oluyo bazen de işte afedersin idrardan sonra bir iki damla daha gelio ayağa kalkınca. Hepsini doktora anlattım olabilir bunlar dedi idrar kültürü aldı neyse ki temiz çıktı Dediğin gibi normal yerimiz kalamdı anacım şimdiden

Ahaha dıyodum sadece bendmı sıkıntı bar yenı wcdengeldm sankı afedersın alt tarafımı bastırmıslar oyle bı baskı bazende hafıf yanma acı gıbı bısey hıssedıyorum bn su da ıcıyorum bnde de cıkmadı sıkıntı ama demekkı rahım baskı yapıyo bızım bebekler daha tukaro cıkmadıgındanmı acaba boyle valla heryerımız yamuk :)

Tünaydın sevgili hamile dostlarım

Geçen hafta bel ağrısı çektim sonrasında bademcikler şişti,
hadi o da geçti derken burun akıntısı kulak/burun tıkanıklığı geniz akıntısı ve hooop nezle oluverdim.
Ayy iyi yine de çok şükür halsizliğim yok derken bu sefer franjitim azdı nefes aldırmıyor. aaa buna da çare biliyorum zeytinyağıyla karabiberi karıştırıp merhem kıvamına getirdim ve boğazıma sürdüm güzelce streç filmle de kapladım, üstüne de kalın bir fular sardım ooh miis sabaha yumuşamış baya.

Bitti miii yook bu sefer de dün öğleden sonra sağ gözümde bi batma bi ağrı başladı saat 4 gibi, sarı-yeşilimsi bir akıntı sürekli. akşam ulucanlar göz hastanesi acile gittik. lens kullanımına bağlı konjuktivit oluvermişim üstüne bi güzel. yani gözüm de mikrop kapmış

İki tane damla yazdı doktor. Dün o kadar ağrım vardı ki can havliyle ikisinden de damlatıp uyudum. Sabaha göz açılmıyo, göz iptal

Allah'ım isyan etmek istemiyorum ama bu halde bi de işe geldim. 20 derece havada şalı sarındım geldim resmen Bebiş de iyice içine çekildi yavrum doğru dürüst bi şey de yiyemiyorum

bu ikinci gebelik beni sağlam vurdu valla Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah

Eklentiler

• 20180425_104825-1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 97
Çok geçmiş olsun biri bitmeden biri biri bitmeden biri ....Aman dikkat et allah beterinden saklasin

Ay aynı bensın cok guluyorum artık kendıme sacma sapan rahatsızlıklar kanamanın ustune ne ararsan bar ne tatlı cıkmıssın ya bebıs bellı bnm gobek cıkmadıya kuculdu :)

merhaba izin, rapor konuşulmuş 32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra sağlık raporu alınamaz , eğer sağlık raporu alınacak bir durum oluştuysa çalışabilir raporu çalışamaz olarak alınıp doğum iznine başlatılır. Ancak 32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanılabilir.

Çok geçmiş olsun konjuktivit gerçekten fena bir sey hepsi de üst üste gelmiş acil şifalar dilerim.

teşekkur ederım canım bizi aydınlattığın içim :))

Arkadaslar 16.haftada baba anne karnina kulagini koyunca bebegin dönmesini harekt etmesini felan duyarmi. Esim duyuyom dio ama ben bisi hissetmiom hic

Offf yaaa..
Arkadaslar coraspini aksam iciyordum
Ama bendeniz dalginliktan yanlislikla folikasit icmek yerine coraspini ictim...
Off bir sey olur mu acaba yaaa..
Aksam tekrar mi icsem ne yapsam ben simdi

Offf yaaa..
Arkadaslar coraspini aksam iciyordum
Ama bendeniz dalginliktan yanlislikla folikasit icmek yerine coraspini ictim...
Off bir sey olur mu acaba yaaa..
Aksam tekrar mi icsem ne yapsam ben simdi
konu ilaçsa doktoruna sor canım sana en doğru bilgiyi doktroun verwecektir

Yukarı ciktikca daha fena :) Ama zaten hamilelik bu yarı delilik :)))))))))Doğuncada tam delilikk :))))))

Oyy hepsi ustuste vurmus.Allah kolaylik versin.
Gobiste selami vermis :) Benimkide buyuk ya kiloluda degilim.Nasi bu kadar hizli gelisti hersey kavrayamadim :))))
Ama oynuyor ya insanin ömrüne ömür katiyorlar❤ cok ozlemisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…