- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Oooo bennnKızlar mıde bulantım ıkı gundur gerı geldı aksam yemekten sonra mıdem cok bulanıyo ya hanı cokta yemıyorum normal benm gıbı yasayan varmı
Benım oldu uc ay ama gecmıstı anlamadm hemen yemekten sonrada mıdem gaz yapıyor ustune bulantı cokta yemıyorum anlamadımmgıttıOooo bennn
Benim ilk 3 ay bulantim olmadi 1 yada 2 defa
Ama bu aralar akşamları bulanıyor surekli
Haha cevizi agzima surmem:) smdide vitamnler icin aynisini yapiyr. Bu arada kardesmn eside hamile. Suyu azalmis. Dru bol bol su tuket demis. Tam su mevzusunun ustune gelince paylasmak istedm seninledeBenim eşimde aynısini ceviz için yapıyor bende inatlik da var biri israrla birseyi yap derse içimden gelmiyor :)
Aaa reflu olmuş sende.Benım oldu uc ay ama gecmıstı anlamadm hemen yemekten sonrada mıdem gaz yapıyor ustune bulantı cokta yemıyorum anlamadımmgıttı
Ne blm ya ıkıgundur boyle bı oneksıktı zatn sebze yıyoz gene olmuyo anlamadm kıAaa reflu olmuş sende.
Gaviscon surup verdi bana doktorum önceden de kullanıyordum 2 yıldır midem rahatsız benimNe blm ya ıkıgundur boyle bı oneksıktı zatn sebze yıyoz gene olmuyo anlamadm kı
Yemek yıyıp yatıyorum oyuzden de olabılır mecbur bırauru lac kullanıyorum ay bıde bu dert cıkmasn devam ederse sorcam bebek mıdeyıde sıkıstırıyo artık heraldeGaviscon surup verdi bana doktorum önceden de kullanıyordum 2 yıldır midem rahatsız benim
Muhtemelen gastrit var sende reflu ile arkadaş bu ikisi. Yine doktoruna sor içebileceğin tek şey gaviscon
Sıkıntı yapma hamilelikte oluyormuş o
Kuzum buna dertlenme.cok Salçalı yemek yeme asitli meyveler yeme.Yemek yıyıp yatıyorum oyuzden de olabılır mecbur bırauru lac kullanıyorum ay bıde bu dert cıkmasn devam ederse sorcam bebek mıdeyıde sıkıstırıyo artık heralde
Yok cnm salcalı yemıyrm bakalm nlck hayırlıso olsn hakkımkzdaKuzum buna dertlenme.cok Salçalı yemek yeme asitli meyveler yeme.
Benim kronik hamilelikten sonra da geçmeyecek senin ki gecici
Caanm bana her yemektn sonra 10 dk yuruys tavsye etmistim dene istersen bi iki gun.Yok cnm salcalı yemıyrm bakalm nlck hayırlıso olsn hakkımkzda
Canım ne cıktı merak ettımKızlaar günaydın bizimde 13:30 da randevumuz var bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz heyecan var :) listeye yazdırırız inşşş gösterirse
Teşekkür ederim icmeye calisayim bariHaha cevizi agzima surmem:) smdide vitamnler icin aynisini yapiyr. Bu arada kardesmn eside hamile. Suyu azalmis. Dru bol bol su tuket demis. Tam su mevzusunun ustune gelince paylasmak istedm seninlede
Yuruyebılsem keske kanamam bar yatıyrm cnmCaanm bana her yemektn sonra 10 dk yuruys tavsye etmistim dene istersen bi iki gun.
Yattgni biliyorm da hic mi yuruys yok ya. Gecsin ins hemen artik.Yuruyebılsem keske kanamam bar yatıyrm cnm
Canım ne cıktı merak ettım
Benimki de göstermiyor. Aynısını bana da dediler haftaya bende gideceğim aman sağlıklı olsunlar daCanımm gittim ama bu seferde göstermedi bebiş kendisini 16.haftaa ama yok bağdaş kurmuş çevremdekilerde geç gösterdiğine göre kızdır diyorlar ama bilemiyorum.
Vücudumdaki et beni gibi olanlarda bana verdiği ilacın yan etkilerinden oluşmuş kesti ilacı öyle yani bizde durumlar..
Benimki de göstermiyor. Aynısını bana da dediler haftaya bende gideceğim aman sağlıklı olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?