2018 Ekim Anneleri

Kızlar mıde bulantım ıkı gundur gerı geldı aksam yemekten sonra mıdem cok bulanıyo ya hanı cokta yemıyorum normal benm gıbı yasayan varmı
Oooo bennn
Benim ilk 3 ay bulantim olmadi 1 yada 2 defa
Ama bu aralar akşamları bulanıyor surekli

Oooo bennn
Benim ilk 3 ay bulantim olmadi 1 yada 2 defa
Ama bu aralar akşamları bulanıyor surekli
Benım oldu uc ay ama gecmıstı anlamadm hemen yemekten sonrada mıdem gaz yapıyor ustune bulantı cokta yemıyorum anlamadımmgıttı

Benim eşimde aynısini ceviz için yapıyor bende inatlik da var biri israrla birseyi yap derse içimden gelmiyor :)
Haha cevizi agzima surmem:) smdide vitamnler icin aynisini yapiyr. Bu arada kardesmn eside hamile. Suyu azalmis. Dru bol bol su tuket demis. Tam su mevzusunun ustune gelince paylasmak istedm seninlede

Ne blm ya ıkıgundur boyle bı oneksıktı zatn sebze yıyoz gene olmuyo anlamadm kı
Gaviscon surup verdi bana doktorum önceden de kullanıyordum 2 yıldır midem rahatsız benim
Muhtemelen gastrit var sende reflu ile arkadaş bu ikisi. Yine doktoruna sor içebileceğin tek şey gaviscon
Sıkıntı yapma hamilelikte oluyormuş o

Yemek yıyıp yatıyorum oyuzden de olabılır mecbur bırauru lac kullanıyorum ay bıde bu dert cıkmasn devam ederse sorcam bebek mıdeyıde sıkıstırıyo artık heralde

Yemek yıyıp yatıyorum oyuzden de olabılır mecbur bırauru lac kullanıyorum ay bıde bu dert cıkmasn devam ederse sorcam bebek mıdeyıde sıkıstırıyo artık heralde
Kuzum buna dertlenme.cok Salçalı yemek yeme asitli meyveler yeme.
Benim kronik hamilelikten sonra da geçmeyecek senin ki gecici

Selamss.
Ben bugun gezdimde gezdim enerciiimm tavandı.
Dusuk bel pant. Hala girebiliyorum cok mesudum.

Bir de cok gereksiz insanların vizirtilarida olmasa hayat daha güzel :)
Ari viz viz viz diyip geciyorum

Ben tuzu yemekler hariç (kendime özel yapip ugrasamam) baya hayatımdan cikardim.
Yinede elimden geldiğince yemeklere az atıyorum alissinlar.
Tuzsuz ekmek aliyorum.
Yumurta domates salatalık gibi şeylere hic tuz katmiyorum.
Turşu falan yedim baya canim istiyor diye artik onuda yemiyorum eve de almiyorum.
Zaten ben yiyorum alinca.
Tuzsuz şeyler daha hoşuma gitmeye basladi.
Şimdi şekeri çıkarmaya calisicam.
Caya 1 tane atıyorum malesef onu birakamiyorum.
Ama zaten çay pek içmiyorum.
Tatlı çikolata yedim kafadan bundan sonrası daha önemli

Asıl kilo bundan sonra alınıyor.

Canım ne cıktı merak ettım

Canımm gittim ama bu seferde göstermedi bebiş kendisini 16.haftaa ama yok bağdaş kurmuş çevremdekilerde geç gösterdiğine göre kızdır diyorlar ama bilemiyorum. Resmî buraya bırakayım belki tahmin olur :)

Son düzenleme:
Benimki de göstermiyor. Aynısını bana da dediler haftaya bende gideceğim aman sağlıklı olsunlar da

Benimki de göstermiyor. Aynısını bana da dediler haftaya bende gideceğim aman sağlıklı olsunlar da

Evet sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil benim için de ama alışveriş için insan heves ediyor bu arada benim eltim görümcem hepsi de benle bir hamile ay onun ki görünmüş senin nasıl görünmez erkek onların ki ondan göründü falan filan konuşmaları çenelerini kapatmak için de öğrenmek istiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…