2018 Ekim Anneleri

Ahahah valla benı yataklara yatırdı 1 aydır yaramaz dogunca emzırr uyut bıraz uyu agladı emzır uyut gıdıcek sanrm

10-11 haftalıkken geçirmiştim kanama doktor o zaman yasak demişti o zamandan beri yasak diye düşünüyorum ama doktora sormaya da çekiniyorum
anladım canım benım doktorum ilaçlarım bitene kadar yasak koymuştu oda 15 gün sonra .... eğer ilaçlarınız bittiyse, kanamanızda yoksa ilişkiye girebilirsiniz üzerinde zaman geçmiş ama için rahat değise doktora danış istersen

Ahahah valla benı yataklara yatırdı 1 aydır yaramaz dogunca emzırr uyut bıraz uyu agladı emzır uyut gıdıcek sanrm

Hayal ettiğinden cok degisik oluyor :)))))
Kucucuk bebe bu enerjiyi nerden buluyor diye sasiriyor insan :)
Ama cok guzeller..Bi uyusun diye gozunun icine bakiyorsun bide özleyip uyansın diye ❤

tesekkür ederim
bende ilaçlarımı 15 gün kullandım çok şükür düşük tehliken yok dedi ama tereddüt ettik işte

Hayal ettiğinden cok degisik oluyor :)))))
Kucucuk bebe bu enerjiyi nerden buluyor diye sasiriyor insan :)
Ama cok guzeller..Bi uyusun diye gozunun icine bakiyorsun bide özleyip uyansın diye ❤
Yandımı nasıl tutcam dıye bıle korkuyorm nasl yıkıcan doyurcan altını temızlıceksn ıyı bıanne olabılcekmym tecrube olmasada annelık ıcgudusel bısey heralde zamanla

Ikinci üçüncü hamileliklere rahim çok daha hızlı büyürmüş.Yaaa bizimkiler ne zaman oynayacak hissedicez.
Benim ilk bebeğim,alt karın bölgesinin her gün biraz daha şişmesi gerekmiyor mu bana sanki bir zamandan sonra sabit kalmış gibi geliyo da

selam kızlar, güneş kremi kullanmaya başladınız mı, ben bakıyorum ama bi türlü karar veremedim,hamileler için daha faydalı yada özel üretim var mıdır ki? bilen varsa yazsın pleaseeee:)

Oyy hepsi ustuste vurmus.Allah kolaylik versin.
Gobiste selami vermis :) Benimkide buyuk ya kiloluda degilim.Nasi bu kadar hizli gelisti hersey kavrayamadim :))))
Ama oynuyor ya insanin ömrüne ömür katiyorlar❤ cok ozlemisim.

Çok sağ ol canım benim Allah razı olsun Aynen ben de 1.55 boyunda 52 kiloyum şuan ama göbek baya baya bağımsızlığını ilan etmeye başladı

Ne güzel sen baya hissetmeye başlamışsın maşallah Benim arada bir seyirme gibi oluyodu ama dünle bugün pek o da olmadı gibi Sabırsızlıkla bekliyorum tam olarak hissedebilmeyi hayırlısıyla

selam kızlar.
hepiniz ve bebeklerde iyilerdir umarım.
geçen hafta perşembe bebeğimin erkek olma ihtimalini öğrendim.doktorum 8 yıllık doktorum çok ihtiyatlıdır.yanılmamak için zor tutmuş kendini.

bizde herşey yolunda görünüyordu bebekte omurga kemikleri omuzu dirsekler vs herşey net görüldü.
2 li test de normal çıktı.

bende sizlerin anlattığı gibi kasık ağrıları ve idrar bağlı çok sıkışmışım gibi wc ye gidip aslında damlaların olduğunu görüyorum.

beslenmem yerinde bazen tansiyon düşüyor genelde bulantı hallerine devam.
4 kilo alınmış.
giysilerime sığamıyorum çalıştığım için birkaç elbise aldım.

bu haftasonuda tatile çıkacağım dr izin verdi.

herkese sağlıklar güzel haberler dilerim.
sevgiler

selam kızlar, güneş kremi kullanmaya başladınız mı, ben bakıyorum ama bi türlü karar veremedim,hamileler için daha faydalı yada özel üretim var mıdır ki? bilen varsa yazsın pleaseeee:)
6.haftadan beri solante pregna kullanıyorum çok memnunum

K
Hamilelikte ALINAN kilolar emzirdikçe veriliyormuş diye duydum bikaç anneden
Kesinlikle dogru hatta soyle dolu dolu 1 yasina kadar emzirin eski kilonuzunda altina dusuyorsunuz. Ama ben yine de cok kilo alinmasi taraftari degilim cok deforme oluyorsun yuzun gozun bile degisiyor sisip iniyorsub vucut cok kotu oluyor sonrasinda cok agir spor ve agirlik falan calisman lazim ki eski formuna donebilesin

Kızlae doktr vitamin olarak ne verdi sizlere bana imom vermiş ? Baska kullanan var mı

Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize inşalllah en kısa sürede geçer hepsi de rahatlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…