- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ahahah valla benı yataklara yatırdı 1 aydır yaramaz dogunca emzırr uyut bıraz uyu agladı emzır uyut gıdıcek sanrmYukarı ciktikca daha fena :) Ama zaten hamilelik bu yarı delilik :)))))))))Doğuncada tam delilikk :))))))
Oyy hepsi ustuste vurmus.Allah kolaylik versin.
Gobiste selami vermis :) Benimkide buyuk ya kiloluda degilim.Nasi bu kadar hizli gelisti hersey kavrayamadim :))))
Ama oynuyor ya insanin ömrüne ömür katiyorlar❤ cok ozlemisim.
anladım canım benım doktorum ilaçlarım bitene kadar yasak koymuştu oda 15 gün sonra .... eğer ilaçlarınız bittiyse, kanamanızda yoksa ilişkiye girebilirsiniz üzerinde zaman geçmiş ama için rahat değise doktora danış istersen10-11 haftalıkken geçirmiştim kanama doktor o zaman yasak demişti o zamandan beri yasak diye düşünüyorum ama doktora sormaya da çekiniyorum
Ahahah valla benı yataklara yatırdı 1 aydır yaramaz dogunca emzırr uyut bıraz uyu agladı emzır uyut gıdıcek sanrm
anladım canım benım doktorum ilaçlarım bitene kadar yasak koymuştu oda 15 gün sonra .... eğer ilaçlarınız bittiyse, kanamanızda yoksa ilişkiye girebilirsiniz üzerinde zaman geçmiş ama için rahat değise doktora danış istersen
Yandımı nasıl tutcam dıye bıle korkuyorm nasl yıkıcan doyurcan altını temızlıceksn ıyı bıanne olabılcekmym tecrube olmasada annelık ıcgudusel bısey heralde zamanlaHayal ettiğinden cok degisik oluyor :)))))
Kucucuk bebe bu enerjiyi nerden buluyor diye sasiriyor insan :)
Ama cok guzeller..Bi uyusun diye gozunun icine bakiyorsun bide özleyip uyansın diye ❤
Ikinci üçüncü hamileliklere rahim çok daha hızlı büyürmüş.Yaaa bizimkiler ne zaman oynayacak hissedicez.Yukarı ciktikca daha fena :) Ama zaten hamilelik bu yarı delilik :)))))))))Doğuncada tam delilikk :))))))
Gobiste selami vermis :) Benimkide buyuk ya kiloluda degilim.Nasi bu kadar hizli gelisti hersey kavrayamadim :))))
Mrhaba, Ben aldım. daylongun. son derece de güzel. Tüm hamile arkadaşlarım onu kullanmış.selam kızlar, güneş kremi kullanmaya başladınız mı, ben bakıyorum ama bi türlü karar veremedim,hamileler için daha faydalı yada özel üretim var mıdır ki? bilen varsa yazsın pleaseeee:)
tşkr ederim,bkayımMrhaba, Ben aldım. daylongun. son derece de güzel. Tüm hamile arkadaşlarım onu kullanmış.
Bendede bi pıt pıt oluyo 2-3 gündür sanki camı tıklatır gibimerhaba bebeğinizi hissedebiliyor musunuz. bnde bir pıt pıt oluo bazen acaba minnağımmı
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun konjuktivit gerçekten fena bir sey hepsi de üst üste gelmiş acil şifalar dilerim.
Ben hissediyorum.Boyle guclu tekmeler degil henuz ama uzanirken yana donuyorum mesela, o da hareket ediyor hemenmerhaba bebeğinizi hissedebiliyor musunuz. bnde bir pıt pıt oluo bazen acaba minnağımmı
Gecmis olsun canim. Daha kotuleri olmasin da bunlarla kalsin, tekrari da olmasin insallahÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsunDamlaları kullanınca biraz geçti ağrısı çok şükür ama hakikaten beter bi şeymiş
6.haftadan beri solante pregna kullanıyorum çok memnunumselam kızlar, güneş kremi kullanmaya başladınız mı, ben bakıyorum ama bi türlü karar veremedim,hamileler için daha faydalı yada özel üretim var mıdır ki? bilen varsa yazsın pleaseeee:)
Kesinlikle dogru hatta soyle dolu dolu 1 yasina kadar emzirin eski kilonuzunda altina dusuyorsunuz. Ama ben yine de cok kilo alinmasi taraftari degilim cok deforme oluyorsun yuzun gozun bile degisiyor sisip iniyorsub vucut cok kotu oluyor sonrasinda cok agir spor ve agirlik falan calisman lazim ki eski formuna donebilesinHamilelikte ALINAN kilolar emzirdikçe veriliyormuş diye duydum bikaç anneden
Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize inşalllah en kısa sürede geçer hepsi de rahatlarsınızTünaydın sevgili hamile dostlarım
Geçen hafta bel ağrısı çektim sonrasında bademcikler şişti,
hadi o da geçti derken burun akıntısı kulak/burun tıkanıklığı geniz akıntısı ve hooop nezle oluverdim.
Ayy iyi yine de çok şükür halsizliğim yok derken bu sefer franjitim azdı nefes aldırmıyor. aaa buna da çare biliyorum zeytinyağıyla karabiberi karıştırıp merhem kıvamına getirdim ve boğazıma sürdüm güzelce streç filmle de kapladım, üstüne de kalın bir fular sardım ooh miis sabaha yumuşamış baya.
Bitti miii yook bu sefer de dün öğleden sonra sağ gözümde bi batma bi ağrı başladı saat 4 gibi, sarı-yeşilimsi bir akıntı sürekli. akşam ulucanlar göz hastanesi acile gittik. lens kullanımına bağlı konjuktivit oluvermişim üstüne bi güzel. yani gözüm de mikrop kapmış
İki tane damla yazdı doktor. Dün o kadar ağrım vardı ki can havliyle ikisinden de damlatıp uyudum. Sabaha göz açılmıyo, göz iptal
Allah'ım isyan etmek istemiyorum ama bu halde bi de işe geldim. 20 derece havada şalı sarındım geldim resmenBebiş de iyice içine çekildi yavrum doğru dürüst bi şey de yiyemiyorum
bu ikinci gebelik beni sağlam vurdu valla Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?