- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Araştırdığıma göre 32.hafta doğum öncesi izne ayrılmayıp yıllık izinler alırsak, aldığımız kadar izin doğum sonrasında düşülüyormuş. Diyelim 37.haftada izne ayrılacaksınız ama 1 hafta yıllık izin aldınız, doğum sonrasına kalacak olan 13 hafta olmuyor. 1 hafta eksik oluyor malesef.canım birsey soracagım 32. haftadan sonra kendi yıllık iznimizden kullanabilirmiyiz ? yane çalışabilir raporu alacagım ama son 2-3 hafta yıllık izinden kullanacagım öyle olur mu?
Ben varım canım bu cuma günü randevum var öğrenirim inşallah:)Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhaldeoğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Var mı öğrenemeyen daha cinsiyetini
Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhaldeoğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Once senin hisstmen lazim. Onun duyduğu baska seslerdir bence:)Arkadaslar 16.haftada baba anne karnina kulagini koyunca bebegin dönmesini harekt etmesini felan duyarmi. Esim duyuyom dio ama ben bisi hissetmiom hic
Araştırdığıma göre 32.hafta doğum öncesi izne ayrılmayıp yıllık izinler alırsak, aldığımız kadar izin doğum sonrasında düşülüyormuş. Diyelim 37.haftada izne ayrılacaksınız ama 1 hafta yıllık izin aldınız, doğum sonrasına kalacak olan 13 hafta olmuyor. 1 hafta eksik oluyor malesef.
Beeeeen:) ilknde hic merak etmemstm ama bu sefer cok merak ediyorum. 25 mayista ogrencm insKızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhaldeoğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Ben varım canım bu cuma günü randevum var öğrenirim inşallah:)
Ben daha 15 mayısta gideceğim doktora, o zaman gösterirse öğreneceğiz. Muhtemelen en sona ben kalmış olacağım bugün sabaha kadar ultrasonda cinsiyet öğrenmeye çalışıyorduk, en son kız olduğunu gördük.
Beeeeen:) ilknde hic merak etmemstm ama bu sefer cok merak ediyorum. 25 mayista ogrencm ins
Bende söyle düşünüyorum canim Allah izin verirse 37.haftaya kadar çalışıp geri kalan 15 haftayı aktarmak. 15 diyorum çünkü planda değişiklik olmazsa 38.haftada doğum olacak erken doğumda lalan haftalar sona aktarılıyor
Benimde kendi doktoruma randevum 2 hafta sonraya ama bende dayanamayıp cuma günü başka bir doktora gideceğim :)Benimde kendi doktorumda 15 mayısta ayrıntılı usg var ama öncesinde dayanamayıp haftaya polikliniğe gideceğim
Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhaldeoğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Yandımı nasıl tutcam dıye bıle korkuyorm nasl yıkıcan doyurcan altını temızlıceksn ıyı bıanne olabılcekmym tecrube olmasada annelık ıcgudusel bısey heralde zamanla
Ikinci üçüncü hamileliklere rahim çok daha hızlı büyürmüş.Yaaa bizimkiler ne zaman oynayacak hissedicez.
Benim ilk bebeğim,alt karın bölgesinin her gün biraz daha şişmesi gerekmiyor mu bana sanki bir zamandan sonra sabit kalmış gibi geliyo da
Çok sağ ol canım benim Allah razı olsunAynen ben de 1.55 boyunda 52 kiloyum şuan ama göbek baya baya bağımsızlığını ilan etmeye başladı
Ne güzel sen baya hissetmeye başlamışsın maşallahBenim arada bir seyirme gibi oluyodu ama dünle bugün pek o da olmadı gibi Sabırsızlıkla bekliyorum tam olarak hissedebilmeyi hayırlısıyla
Benim alt karnım da hiç büyümedi sanki, sabah kalktığımda karnım neredeyse dümdüz, küçük bir yağlı göbek var ama akşam 5 aylık hamileyim hiçbir hareket de hissetmedim, hissediyorsam bile gazdır diyip geçiyorum. Bu arada dün sabah uyandığımda adet sancısı gibi sancı vardı kasıklarımda bi 5-10 dk sonra geçti ama korktum bir an açıkçası. Arada size de kramp gibi sancı benzeri şeyler oluyor mu?
Burda da 20-22 hafta arasi aliyolar ultrsana. Tam 20ye aldim randevuyu. Catlicak yoksa. En gec sen ogrencksn o zmnBende kesin öğrenemedim. Doktor belki kız dedi ama belki demesiyle güvenemedim. Yurtdışında kontroller çok sık olmuyor 18 haziranda öğrenicem yani nerdeyse 23 24 haftalık olurum o zamana
Sağlıklı olsunlar da gerisi boş
Benimde kendi doktorumda 15 mayısta ayrıntılı usg var ama öncesinde dayanamayıp haftaya polikliniğe gideceğim
Bende söyle düşünüyorum canim Allah izin verirse 37.haftaya kadar çalışıp geri kalan 15 haftayı aktarmak. 15 diyorum çünkü planda değişiklik olmazsa 38.haftada doğum olacak erken doğumda lalan haftalar sona aktarılıyor
O bebek gerildiginde cok oluyor aslinda.
Uzanabilirsen sertligini zaman zaman hissedebilirsin alt karninda canim.
Bundan sonra hizla buyuyecekler❤
Bişey olmaz inşallah cnm sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu inşallah gönlünü ferah tutCnm bıkahve bı kırmızı oluyo asırı dgl ama kırmızılarn gelmesı arttı korkuym
Ins cnm Allahın ıznıyle ıns saglıkla gelsınlerBişey olmaz inşallah cnm sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu inşallah gönlünü ferah tut
Genelde sert oluyor alt karnım, çok takip etmiyorum ama bir de bebek hareketi diye sevinip sürekli beklemek istemiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?