2018 Ekim Anneleri

Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhalde oğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Var mı öğrenemeyen daha cinsiyetini

canım birsey soracagım 32. haftadan sonra kendi yıllık iznimizden kullanabilirmiyiz ? yane çalışabilir raporu alacagım ama son 2-3 hafta yıllık izinden kullanacagım öyle olur mu?
Araştırdığıma göre 32.hafta doğum öncesi izne ayrılmayıp yıllık izinler alırsak, aldığımız kadar izin doğum sonrasında düşülüyormuş. Diyelim 37.haftada izne ayrılacaksınız ama 1 hafta yıllık izin aldınız, doğum sonrasına kalacak olan 13 hafta olmuyor. 1 hafta eksik oluyor malesef.

Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhalde oğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil

Ben daha 15 mayısta gideceğim doktora, o zaman gösterirse öğreneceğiz. Muhtemelen en sona ben kalmış olacağım bugün sabaha kadar ultrasonda cinsiyet öğrenmeye çalışıyorduk, en son kız olduğunu gördük.

Kendi kendimi düzeltme ihtiyacı duydum 657 için izinlere tekrar baktım, resmi gazetedeki metinde böyle birşey yazmıyormuş. Ama memurlarla ilgili sitelerde bu tarz yorumlar vardı, oradan aklımda kalmış S sinkar En iyisi kurumunuzda personel işleri gibi bir bölüme danışmak bu konuda.

Beeeeen:) ilknde hic merak etmemstm ama bu sefer cok merak ediyorum. 25 mayista ogrencm ins

Benim alt karnım da hiç büyümedi sanki, sabah kalktığımda karnım neredeyse dümdüz, küçük bir yağlı göbek var ama akşam 5 aylık hamileyim hiçbir hareket de hissetmedim, hissediyorsam bile gazdır diyip geçiyorum. Bu arada dün sabah uyandığımda adet sancısı gibi sancı vardı kasıklarımda bi 5-10 dk sonra geçti ama korktum bir an açıkçası. Arada size de kramp gibi sancı benzeri şeyler oluyor mu?

Ben varım canım bu cuma günü randevum var öğrenirim inşallah:)

Beeeeen:) ilknde hic merak etmemstm ama bu sefer cok merak ediyorum. 25 mayista ogrencm ins

Benimde kendi doktorumda 15 mayısta ayrıntılı usg var ama öncesinde dayanamayıp haftaya polikliniğe gideceğim

Bende söyle düşünüyorum canim Allah izin verirse 37.haftaya kadar çalışıp geri kalan 15 haftayı aktarmak. 15 diyorum çünkü planda değişiklik olmazsa 38.haftada doğum olacak erken doğumda lalan haftalar sona aktarılıyor

Bende kesin öğrenemedim. Doktor belki kız dedi ama belki demesiyle güvenemedim. Yurtdışında kontroller çok sık olmuyor 18 haziranda öğrenicem yani nerdeyse 23 24 haftalık olurum o zamana
Sağlıklı olsunlar da gerisi boş

Yandımı nasıl tutcam dıye bıle korkuyorm nasl yıkıcan doyurcan altını temızlıceksn ıyı bıanne olabılcekmym tecrube olmasada annelık ıcgudusel bısey heralde zamanla

Aynen öyle.Bebekle öğreniliyor.Zaten o uyum ancak beraber yakalanıyor❤
O bicok seyi ogretiyor.Herseyini anliyorsun.
Dediklerinide yaparsin hic korkma❤

Bu zamanlara kadar pek olmuyor canim ama bundan sonra hızla buyuyecek bebislerde gobislerde :)
Ben kizimda da 16 haftalikken hissettim ilk minik kipirtilari.
Sende yakindir bence.Ozellikle yemek yedikten sonra sirtustu uzanip bekleyebilirsin

Evet nadir bu zamanlarda sonralara göre :)
Yakisiyor bu gobis herkese :))))

O bebek gerildiginde cok oluyor aslinda.
Uzanabilirsen sertligini zaman zaman hissedebilirsin alt karninda canim.
Bundan sonra hizla buyuyecekler❤

Burda da 20-22 hafta arasi aliyolar ultrsana. Tam 20ye aldim randevuyu. Catlicak yoksa. En gec sen ogrencksn o zmn

Benimde kendi doktorumda 15 mayısta ayrıntılı usg var ama öncesinde dayanamayıp haftaya polikliniğe gideceğim

Benim 15 mayısa kadar zaten çok yoğun bir programım olduğu için akışına da bıraktım biraz. 8 mayısta doktoruma gidip uçağa binebilir yazısı alacağım yurtdışına çıkacağım 5 günlüğüne, soun olmasın diye. O gün bir boşluk olursa bakabiliriz belki ama çok sıkıştırmak da istemiyorum, kafam rahatlasın sevineyim rahat rahat öğrenince.

Ben 32.haftada izne ayrılacağım ve memlekete gideceğim, orası güzel sıcak bol bol denize gireriz diye düşündük eşimle. Doğumdan sonra gelip ev tutup eşya alacağız vs çok işim var.

O bebek gerildiginde cok oluyor aslinda.
Uzanabilirsen sertligini zaman zaman hissedebilirsin alt karninda canim.
Bundan sonra hizla buyuyecekler❤

Genelde sert oluyor alt karnım, çok takip etmiyorum ama bir de bebek hareketi diye sevinip sürekli beklemek istemiyorum galiba

Genelde sert oluyor alt karnım, çok takip etmiyorum ama bir de bebek hareketi diye sevinip sürekli beklemek istemiyorum galiba

Surekli olmaz zaten canim beynin yorulur bekle bekle.Sertlik buyuklugu artik.
En bariz yemeklerden sonra :)
Iyi olsunlarda bol bol tekmeleyecekler ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…