Aaa seninkide mi:) benimki de sürekli; ara vermeden ikinciyi de yaparız hemen, sonra sen hastanede yatarsın diyo güleyim mi aglayayim mi bilemedimAhahah ay kocalar artık sen ısıme yaramazsın demesın benımkı daha ıkıncı olcak dıye dalga gecıyo benımle
İki hafta once gitmistm bnde henüz ogrenemedim ama bir dahaki aya kadar sabredemem yarın randevu aldm başka bı Dr bakalım inşallah gosterir bebişim cinsiyetini :)❤Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhaldeoğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Var mı öğrenemeyen daha cinsiyetini
Bende öğrenemedim daha mayısın ilk haftası söylerim dedi doktorumKızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhaldeoğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Cok bekler kusura bakmasın dıyorum ben bır aydır yatıyorm kadın cekıyo bellı zaman sonra olabılır tabı bızımde toparlanmamız lazm ama erkeklere de guvan olmazAaa seninkide mi:) benimki de sürekli; ara vermeden ikinciyi de yaparız hemen, sonra sen hastanede yatarsın diyo güleyim mi aglayayim mi bilemedim
Super valla cok sagol canim hemen alicam dedim bulamadim eczanelerde siparis verdim en sonunda gelecek insallah :)))Çizgi içine aldığım yere sürdüm canim dedim ya mat duruyor pudra gibi
Bende ogrenmedim canim daha doktor kiz gibi dedi ama kesin degil dedi disardan gobegime bakanlarda ısrarla erkek diyor cuma gidicem inşallah gosterir:)Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhaldeoğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Evet cnm oluyor bide şimdi uzun bir aradan sonra ise başladım kasılma ağrı kramp herşey oluyor yoruluyorum herhaldeBenim alt karnım da hiç büyümedi sanki, sabah kalktığımda karnım neredeyse dümdüz, küçük bir yağlı göbek var ama akşam 5 aylık hamileyim hiçbir hareket de hissetmedim, hissediyorsam bile gazdır diyip geçiyorum. Bu arada dün sabah uyandığımda adet sancısı gibi sancı vardı kasıklarımda bi 5-10 dk sonra geçti ama korktum bir an açıkçası. Arada size de kramp gibi sancı benzeri şeyler oluyor mu?
Hımm peki en kısa zamanda denicem teşekkürlerAynen öyle.Bebekle öğreniliyor.Zaten o uyum ancak beraber yakalanıyor❤
O bicok seyi ogretiyor.Herseyini anliyorsun.
Dediklerinide yaparsin hic korkma❤
Bu zamanlara kadar pek olmuyor canim ama bundan sonra hızla buyuyecek bebislerde gobislerde :)
Ben kizimda da 16 haftalikken hissettim ilk minik kipirtilari.
Sende yakindir bence.Ozellikle yemek yedikten sonra sirtustu uzanip bekleyebilirsin
Evet nadir bu zamanlarda sonralara göre :)
Yakisiyor bu gobis herkese :))))
O bebek gerildiginde cok oluyor aslinda.
Uzanabilirsen sertligini zaman zaman hissedebilirsin alt karninda canim.
Bundan sonra hizla buyuyecekler❤
Benim göbeğe de kız diyorlarBende ogrenmedim canim daha doktor kiz gibi dedi ama kesin degil dedi disardan gobegime bakanlarda ısrarla erkek diyor cuma gidicem inşallah gosterir:)
6. Aya kadar gidiliyor diye biliyorum canim toksoplazma testi yaptirmadim doktor gerek yok dedi ama gecen dayanamayip etli Çiğkofte yedim misafirlikte inşallah birsey olmazİyi akşamlar arkadaşlar.. toxoplazma testim pozitif çıktı neler yapmam gerekiyor?
Ağlayacağım simdi dişim kırıldı dolgum çıktı. Dişçiye gidiliyor mu bu aylarda?
Bakalim yorumlar doğru cikacakmi aslinda sadece cinsiyet icinde gitmek istemiyorum ama galiba gelisiminede bakacakBenim göbeğe de kız diyorlar
İyi akşamlar arkadaşlar.. toxoplazma testim pozitif çıktı neler yapmam gerekiyor?
Ağlayacağım simdi dişim kırıldı dolgum çıktı. Dişçiye gidiliyor mu bu aylarda?
Teşekkürler cnm. İkisi de pozitif çıktıToxoplasma ıgm mi pozitif ıgg mi bu ayrım önemli, çok gerekliyse dişçiye gidebilirsiniz canınızı sıkmayın belli zamanlarda mesela 3ay bitince bazı şeylere müdahele edebiliyorlar dişçi ve doktorunuz sizi Bilgililendirir
Burda da 20-22 hafta arasi aliyolar ultrsana. Tam 20ye aldim randevuyu. Catlicak yoksa. En gec sen ogrencksn o zmn
Burdada ayni sayilir. 2 kez ultrsn. Her a drla soru cevap bide kalp atisini dinleme. Ama ben orta trimestr da bi 20. Hafta gitcem. Sonrada 28.hafta ve sonrasi düzenli giderm. Sorum yok artk bos bos gidiyoz gibi geliyoBurdada öyle belkide 22 oluyorumdur yeniden hesaplamam lazım.. toplamda 3 kez ultrasona alıyorlar onun dışında her ay ebelerle görüşme oluyor. 22 mayısta ebeyle görüşmem var mesela. Ultrasonsuz oluyor sorular varsa cevapliyor bide bebeğin kalbini dinletiyor bi aletle.
Sona ben kalıcam oda gösterirse inşallah o gün
Yoksa doğumda öğrenirmişim amanın
Teşekkürler cnm. İkisi de pozitif çıktı
Teşekkürler cnm. İkisi de pozitif çıktı
Burdada ayni sayilir. 2 kez ultrsn. Her a drla soru cevap bide kalp atisini dinleme. Ama ben orta trimestr da bi 20. Hafta gitcem. Sonrada 28.hafta ve sonrasi düzenli giderm. Sorum yok artk bos bos gidiyoz gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?