2018 Ekim Anneleri

Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhalde oğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Var mı öğrenemeyen daha cinsiyetini
İki hafta once gitmistm bnde henüz ogrenemedim ama bir dahaki aya kadar sabredemem yarın randevu aldm başka bı Dr bakalım inşallah gosterir bebişim cinsiyetini :)❤

Aaa seninkide mi:) benimki de sürekli; ara vermeden ikinciyi de yaparız hemen, sonra sen hastanede yatarsın diyo güleyim mi aglayayim mi bilemedim
Cok bekler kusura bakmasın dıyorum ben bır aydır yatıyorm kadın cekıyo bellı zaman sonra olabılır tabı bızımde toparlanmamız lazm ama erkeklere de guvan olmaz

Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhalde oğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Var mı öğrenemeyen daha cinsiyetini
Bende ogrenmedim canim daha doktor kiz gibi dedi ama kesin degil dedi disardan gobegime bakanlarda ısrarla erkek diyor cuma gidicem inşallah gosterir:)

İyi akşamlar arkadaşlar.. toxoplazma testim pozitif çıktı neler yapmam gerekiyor?
Ağlayacağım simdi dişim kırıldı dolgum çıktı. Dişçiye gidiliyor mu bu aylarda?

Evet cnm oluyor bide şimdi uzun bir aradan sonra ise başladım kasılma ağrı kramp herşey oluyor yoruluyorum herhalde

Hımm peki en kısa zamanda denicem teşekkürler

İyi akşamlar arkadaşlar.. toxoplazma testim pozitif çıktı neler yapmam gerekiyor?
6. Aya kadar gidiliyor diye biliyorum canim toksoplazma testi yaptirmadim doktor gerek yok dedi ama gecen dayanamayip etli Çiğkofte yedim misafirlikte inşallah birsey olmaz

Toxoplasma ıgm mi pozitif ıgg mi bu ayrım önemli, çok gerekliyse dişçiye gidebilirsiniz canınızı sıkmayın belli zamanlarda mesela 3ay bitince bazı şeylere müdahele edebiliyorlar dişçi ve doktorunuz sizi Bilgililendirir

Teşekkürler cnm. İkisi de pozitif çıktı

Burda da 20-22 hafta arasi aliyolar ultrsana. Tam 20ye aldim randevuyu. Catlicak yoksa. En gec sen ogrencksn o zmn

Burdada öyle belkide 22 oluyorumdur yeniden hesaplamam lazım.. toplamda 3 kez ultrasona alıyorlar onun dışında her ay ebelerle görüşme oluyor. 22 mayısta ebeyle görüşmem var mesela. Ultrasonsuz oluyor sorular varsa cevapliyor bide bebeğin kalbini dinletiyor bi aletle.
Sona ben kalıcam oda gösterirse inşallah o gün
Yoksa doğumda öğrenirmişim amanın

Şimdi netten araştırdim toxoplazma testin pozitifligini toxoplazma enfeksiyonu geçirme belirtilerine lenf bezi şişmesi yazıyor ve ben 3hafta önce lenf bezlerim enfeksiyon kapmisti antibiyotik kullanmıştım. İnşallah bebeğime geçmemiştir bu toxoplazma nette çok kotu şeyler yazıyor. Düşük tehlikesi, bebekte felç, gerilik ölü doğum gibi. Allah korusun düşünmek bile istemiyorum

Burdada ayni sayilir. 2 kez ultrsn. Her a drla soru cevap bide kalp atisini dinleme. Ama ben orta trimestr da bi 20. Hafta gitcem. Sonrada 28.hafta ve sonrasi düzenli giderm. Sorum yok artk bos bos gidiyoz gibi geliyo

Igg nin pozitif olması bağışıklık var demek
Igm de pozitifse bir test daha yapıp aktif bir enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisi yapılıyor, yakın bir arkadaşımda süreç bu şekilde işlemişti, inşaallah faydalı olmuşumdur, hamilelik eşittir evham olduğu için, hepimiz aslında sürekli endişe edecek bir şeyler buluyoruz :)

Burdada ayni sayilir. 2 kez ultrsn. Her a drla soru cevap bide kalp atisini dinleme. Ama ben orta trimestr da bi 20. Hafta gitcem. Sonrada 28.hafta ve sonrasi düzenli giderm. Sorum yok artk bos bos gidiyoz gibi geliyo

Evet bide hergun hissetmeye başlayınca tamamen boş boş gidiyor gibi oluruz. Insan sağlıklı olduğunu anlıyor her hareketinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…