2018 Ekim Anneleri

Inşallah kafanız rahat bir hamilelik geçirirsiniz ve bebeğinizi Sağlıcakla kucağınıza alırsınız Rabbim korusun gözetsin

Benim igm negatif igg pozitif. Kedim vardı onun tüyü kaçmış herhalde bağışıklık olmuş. Ama şu var yeni hamile kaldığında yapilmismiydi kaç haftaliksin yeni geçirmiş olmayabilirsin o yüzden
Ne tükettin son zamanlarda?

İyi akşamlar arkadaşlar.. toxoplazma testim pozitif çıktı neler yapmam gerekiyor?
Ağlayacağım simdi dişim kırıldı dolgum çıktı. Dişçiye gidiliyor mu bu aylarda?

Önceden gecirmislikte onemli bu durumda.Aktif degildir insallah.

Dis icin Allah yardimcin olsun.
Sen kan sulandirici kullaniyorsun hatirladigim kadariyla dişçi hicbisy yapamaz 5 gün kan sulandiriyi kesmeden.O da zaten tedavin senin.Uyusturma fln cabası zaten o aşamaya bile gecilmiyor bu durumlarda.
Eger agrin sizin varsa China Oel diye bir yag var çin yağı ve hamileliktede kullaniliyor Aklinda olsun arastirabilirsin.

Kızlar, deli gibi bir sağ böbrek ağrısı başladı bu saatte uyandım yaşayan var mı acaba? Nefesimi kesiyor

Kızlar nasılsınız? Benim sorum olacaktı. 1 hafta önce detaylı ultrasonum vardı. Herşey yolunda dedi çok şükür. Minigim muayene boyunca bir yerde durmuyordu, çok hareketliydi masallah. Ben geçen haftalarda hareketlerini hissediyordum sanki, yani o hissettiğim şey hareketleri diye düşünüyorum daha doğrusu. Şu an 18 haftaya girdik. Bu aralar pek bişey hissedemiyorum ve bunu takıntı haline getirmeye başladım, kendimi fazla dinliyorum. Geçen hafta mide bulantılarım geri gelmişti ama bu hafta daha iyiyim. Koku hassasiyetim hala var ama eskisi kdr değil. Eskiye göre daha çok iş görebiliyorum evin içinde, kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür. Sorum şu siz ne kdr sıklıkta hissediyorsunuz bebeğinizi? Yanı benim durumum normalmidir?

çok saçma öyle bir anlamı olmaz benım için benım geçen seneden 2 hafta fazla iznim var yane 32. haftadan itibaren 3 hafta daha çalışırım 35. haftada izne ayrılırım diye düşünüyordum doğumdan sonra ki iznimden keseceklerse öyle birsey yapamam offfff

teşekkur ederım canım haklısın bir personel kalemıne soracagım :)

Doğum izninin sonuna ekleseniz yıllık izni olur mu ki ?yıllık izin arada kaynamasın diye

Doğum izninin sonuna ekleseniz yıllık izni olur mu ki ?yıllık izin arada kaynamasın diye
Olabilir aslında ben belkı ağırlaşırsam kendimi iyi hissedemezsem o zamanda kullanabilirmiyim diye düşünmüştüm

Canim ilk zamanlar pozisyonuylada alakali hissetmek.Zaten hissedilen zaman iyice gerildiginde uzandiginda fln.Sıkıstıkca netlesecek.
Benim 2.gebeligim gunde 4-5 kez hissediyorum ozellikle yemek sonralari.3-4 harekette,sertlesip top gb oluyor.Sonra özletiyor.
Acele etme :)

Bugün muayene günüm Dr a gittiğimde soracağım inşallah bişey olmaz zaten riskli gebelik yaşıyorum. Sağolasin cnm

Biri pozitif biri negatif olunca sorun olmuyor dediler rubella ve CMV öyle çıktı. Ama toxoplazma ikisi de negatif Dr toxoplazma var sende demişti bugün ayrıntılarını soracağım. 11haftalikken yapıldı cnm bu testler. Şimdi 16+2deyiz. Kedi fobim var benim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…