2018 Ekim Anneleri

İnsallah cnm aktif değildir bugün Dr a soracağım, geçen sene dişçiye gittiğimde yapmadılar dişimi iki Dr da baktı sende faktör 5 var o riski alamayıp dediler umarım doğuma kadar apse ağrı falan yapmaz dişim. Sağolasin cnm hepimizin Allah yardımcısı olsun

Cevabın için teşekkür ederim canim. Inşallah ben de hissetmeye başlarım en kısa zamanda.

Kızlar benim restore edilmiş bi disim var kaplama yapılacak ama doğum sonuna artık Allah izin verirse
Yarın disciye gideceğim ama soyle bisey var bu haftalarda artik gidilir mi çok ağrı yapti

İkisinin de negatif olması demek bağışıklığın da yok aktif enfeksiyon durumun da yok demek oluyor. Dr yanlış söylemiş ya da belki öyle hatırlamış olabilir misin? Benim de durumum öyleydi dikkat edin dediler sadece çiğ ete dokunma tüketme toprakla fazla haşır neşir olma ellerini bol sabunlu suyla yıka falan...

Gunaydın kızlar nasılsınız bebıslerı tekmeleyen var mı benım yaramaz daha tekme atmadı hareketlerını hıssetsek neguzzel olcak

Kızlar sankı az once kucuk bırsey bıkac kez vurdu kactı ıcımde :)
Bende hissedemiyom henüz
Acaba Nasıl bişey merak ediyorum ya
Bazen sol tarafimda baloncuklar oluyo gibi
Ama bebeğin hareketimi hiç bilmiyorum

Sağlık ocağında ebe kalp atışlarını dinletti
Çok güzel dedi
Hatta o bile sordu hissedebiliyormusun diye
Hayır dedim nasıl olur diye seyirme gibi olur dedi

Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhalde oğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Var mı öğrenemeyen daha cinsiyetini

Bana da doktor 12. haftada gittiğimde %80 erkek demişti popiş arasından bakıp Ama geri kalan herkes "ayy bence kız" modunda. Haftaya 3'lü tarama için gidicem bakalım ben de merakla bekliyorum netleşmesini

Beeeeen:) ilknde hic merak etmemstm ama bu sefer cok merak ediyorum. 25 mayista ogrencm ins

Evet yaa ben de aynı durumdayım, ilkinde kız hissediyodum ama bi tek eşime demiştim. 12. haftada doktorum büyük ihtimalle erkek dedi ve 14. haftada kesin erkek demişti. Merak falan yapmamıştık ama şimdi ikincide gerçekten büyük merak oluyormuş

Merhaba hanımlar :) bugün cinsiyeti öğrendim bende erkek geliyor, sağlıklı olsunlar da hep kız vardı aklımda isim bile düşünmüştüm :)

Canım hayırlı olsun Sağlıkla gelsin inşallah, hayırlı evlat olsun

Bende ogrenmedim canim daha doktor kiz gibi dedi ama kesin degil dedi disardan gobegime bakanlarda ısrarla erkek diyor cuma gidicem inşallah gosterir:)
Benim göbeğe de kız diyorlar
Bana da doktor %80 erkek dedi ama herkes "karnının şekline göre kız bence" diyor. Büyük bir merak içindeyim
Benim eltim de hamile, onunki erkekmiş ama kalçaları genişledi, yayvan bir karnı var. Bu karın benzetme işi de mi fake acaba

Ben sertlestıgını farkedıyorum ıcımde yaramaz oldugu hıssedıyorum ama hareketler oyle daha bugun kucuk bıkac vurus gubı hıssettım artık heran hıssedebılırız bence 22.haftaya kadar hıssedememek normalmıs kanaman nasıl cnm

Anladım canim
Benim pazartesi akşam 3 kere peçeteye geldi bir daha gelmedi ama wc ye gitmeye korkuyorum yinede iyice panik atak oldum ya
Onun disinda full yatiyorum salı kontol var
İnsallah dr dan güzel şeyler duyarım

Anladım canim
Benim pazartesi akşam 3 kere peçeteye geldi bir daha gelmedi ama wc ye gitmeye korkuyorum yinede iyice panik atak oldum ya
Gelmedıyse ıyı benım kahve yafa kormızı arada oluyo kahve sureklı gelıyo gercekten sınırlerı bozuluyor ınsanın

İnşallah en kisa zamanda biter
Sen proluton depot kullanıyormusun
Ben 3 gün de 1 oluyorum
Onun da faydası var galiba
Haftada bır oluyorm cnm cok sık oluyosun sen ılk gıttım dr ıgne vermemıstı kanama alanım cogalmıztı sımdıkı drum verdı bırz kuculmustu alan bakalm ıns bıtıcek rahatlıcaz cok streslı olay gercektn yavrumuzu kaybetme korkusu her sn

Merak etme onlar tüm zorluklara rağmen çok güçlü annesi

Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhalde oğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Var mı öğrenemeyen daha cinsiyetini
bende öğrenemedim ama daha da küçük bnm 13.haftdayım

Ohss miss gibi bir gün daha.

Cevizimi yumurtamı kuru incirimi yemisim.
Vitaminleri içmişim.
Evimi toplamisim.
Bir de cok uyumasam daha güzel olacak hersey.
Benim beybi uykucu olacak annesi gibi.

1 kg alarak yola devam ediyorum.
4.ayı da doldururken cok enercii annecim cok enerciii modundayim.

Doğum izninin sonuna ekleseniz yıllık izni olur mu ki ?yıllık izin arada kaynamasın diye
Ekleyebiliyorsun özel sektörde... doğum izninden sonra yıllık iznini alıyorsun kamu da da aynıdır herhalde. Çünkü özel herzaman daha sıkı kamudan

Anladım canim
Inşallah güzel haberlerini alırız allahım izniyle kanam çok zor vallaha psikolojilerimiz bozuldu

Doğum izninin sonuna ekleseniz yıllık izni olur mu ki ?yıllık izin arada kaynamasın diye

dr eğer ki izin veriyorsa 37. haftaya kadar çalışabilirsiniz ( 37 dahil değil ) sonrasında devletin bize sunduğu 16 hafta bitince eğer işe dönmeyecekseniz ücretsiz izin alıyorsunuz ücretsiz izinden sonra yıllık izin kullanılabiliyor özel sektörde durum bu devlette de aynı mı bilmiyorum bi ara ücretli izin yani doğum izini 4 aydan 6 aya çıkacak dendi ama ne oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…