İnsallah cnm aktif değildir bugün Dr a soracağım, geçen sene dişçiye gittiğimde yapmadılar dişimi iki Dr da baktı sende faktör 5 var o riski alamayıp dediler umarım doğuma kadar apse ağrı falan yapmaz dişim. Sağolasin cnm hepimizin Allah yardımcısı olsunÖnceden gecirmislikte onemli bu durumda.Aktif degildir insallah.
Dis icin Allah yardimcin olsun.
Sen kan sulandirici kullaniyorsun hatirladigim kadariyla dişçi hicbisy yapamaz 5 gün kan sulandiriyi kesmeden.O da zaten tedavin senin.Uyusturma fln cabası zaten o aşamaya bile gecilmiyor bu durumlarda.
Eger agrin sizin varsa China Oel diye bir yag var çin yağı ve hamileliktede kullaniliyorAklinda olsun arastirabilirsin.
Cevabın için teşekkür ederim canim. Inşallah ben de hissetmeye başlarım en kısa zamanda.Canim ilk zamanlar pozisyonuylada alakali hissetmek.Zaten hissedilen zaman iyice gerildiginde uzandiginda fln.Sıkıstıkca netlesecek.
Benim 2.gebeligim gunde 4-5 kez hissediyorum ozellikle yemek sonralari.3-4 harekette,sertlesip top gb oluyor.Sonra özletiyor.
Acele etme :)
İkisinin de negatif olması demek bağışıklığın da yok aktif enfeksiyon durumun da yok demek oluyor. Dr yanlış söylemiş ya da belki öyle hatırlamış olabilir misin? Benim de durumum öyleydi dikkat edin dediler sadece çiğ ete dokunma tüketme toprakla fazla haşır neşir olma ellerini bol sabunlu suyla yıka falan...Biri pozitif biri negatif olunca sorun olmuyor dediler rubella ve CMV öyle çıktı. Ama toxoplazma ikisi de negatif Dr toxoplazma var sende demişti bugün ayrıntılarını soracağım. 11haftalikken yapıldı cnm bu testler. Şimdi 16+2deyiz. Kedi fobim var benim de..
Gunaydın kızlar nasılsınız bebıslerı tekmeleyen var mı benım yaramaz daha tekme atmadı hareketlerını hıssetsek neguzzel olcak
Bende hissedemiyom henüzKızlar sankı az once kucuk bırsey bıkac kez vurdu kactı ıcımde :)
Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhaldeoğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Var mı öğrenemeyen daha cinsiyetini
Beeeeen:) ilknde hic merak etmemstm ama bu sefer cok merak ediyorum. 25 mayista ogrencm ins
Merhaba hanımlar :) bugün cinsiyeti öğrendim bende erkek geliyor, sağlıklı olsunlar da hep kız vardı aklımda isim bile düşünmüştüm :)
Bende ogrenmedim canim daha doktor kiz gibi dedi ama kesin degil dedi disardan gobegime bakanlarda ısrarla erkek diyor cuma gidicem inşallah gosterir:)
Bana da doktor %80 erkek dedi ama herkes "karnının şekline göre kız bence" diyor. Büyük bir merak içindeyimBenim göbeğe de kız diyorlar
Ben sertlestıgını farkedıyorum ıcımde yaramaz oldugu hıssedıyorum ama hareketler oyle daha bugun kucuk bıkac vurus gubı hıssettım artık heran hıssedebılırız bence 22.haftaya kadar hıssedememek normalmıs kanaman nasıl cnmBende hissedemiyom henüz
Acaba Nasıl bişey merak ediyorum ya
Bazen sol tarafimda baloncuklar oluyo gibi
Ama bebeğin hareketimi hiç bilmiyorum
Sağlık ocağında ebe kalp atışlarını dinletti
Çok güzel dedi
Hatta o bile sordu hissedebiliyormusun diye
Hayır dedim nasıl olur diye seyirme gibi olur dedi
Ben sertlestıgını farkedıyorum ıcımde yaramaz oldugu hıssedıyorum ama hareketler oyle daha bugun kucuk bıkac vurus gubı hıssettım artık heran hıssedebılırız bence 22.haftaya kadar hıssedememek normalmıs kanaman nasıl cnm
Gelmedıyse ıyı benım kahve yafa kormızı arada oluyo kahve sureklı gelıyo gercekten sınırlerı bozuluyor ınsanınAnladım canim
Benim pazartesi akşam 3 kere peçeteye geldi bir daha gelmedi ama wc ye gitmeye korkuyorum yinede iyice panik atak oldum ya
Onun disinda full yatiyorum salı kontol var
İnsallah dr dan güzel şeyler duyarım
İnşallah en kisa zamanda biterGelmedıyse ıyı benım kahve yafa kormızı arada oluyo kahve sureklı gelıyo gercekten sınırlerı bozuluyor ınsanın
Haftada bır oluyorm cnm cok sık oluyosun sen ılk gıttım dr ıgne vermemıstı kanama alanım cogalmıztı sımdıkı drum verdı bırz kuculmustu alan bakalm ıns bıtıcek rahatlıcaz cok streslı olay gercektn yavrumuzu kaybetme korkusu her snİnşallah en kisa zamanda biter
Sen proluton depot kullanıyormusun
Ben 3 gün de 1 oluyorum
Onun da faydası var galiba
Merak etme onlar tüm zorluklara rağmen çok güçlü annesiHaftada bır oluyorm cnm cok sık oluyosun sen ılk gıttım dr ıgne vermemıstı kanama alanım cogalmıztı sımdıkı drum verdı bırz kuculmustu alan bakalm ıns bıtıcek rahatlıcaz cok streslı olay gercektn yavrumuzu kaybetme korkusu her sn
Evet cnm bıkac gundur kprasmalar hıssedıyorum bıde bazen sertlesıyo ıcımde yaramaz bır oglusun oldugunu dusununce tum korkularım gıdıyorMerak etme onlar tüm zorluklara rağmen çok güçlü annesi
bende ona baktım ama krem değil losyondu,bulamadım krem olarak ona takıldım sonra gittim avene sipariş verdim,tşklr cevabın için6.haftadan beri solante pregna kullanıyorum çok memnunum
bende öğrenemedim ama daha da küçük bnm 13.haftdayımKızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhaldeoğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Var mı öğrenemeyen daha cinsiyetini
Ekleyebiliyorsun özel sektörde... doğum izninden sonra yıllık iznini alıyorsun kamu da da aynıdır herhalde. Çünkü özel herzaman daha sıkı kamudanDoğum izninin sonuna ekleseniz yıllık izni olur mu ki ?yıllık izin arada kaynamasın diye
Inşallah güzel haberlerini alırız allahım izniyle kanam çok zor vallaha psikolojilerimiz bozulduAnladım canim
Benim pazartesi akşam 3 kere peçeteye geldi bir daha gelmedi ama wc ye gitmeye korkuyorum yinede iyice panik atak oldum ya
Onun disinda full yatiyorum salı kontol var
İnsallah dr dan güzel şeyler duyarım
Var tabi bn hâlâ oluyorum. Ilk başta kanama alanı varken senin gibi vuruluyirdum adımdı haftada bire düştü benimkiİnşallah en kisa zamanda biter
Sen proluton depot kullanıyormusun
Ben 3 gün de 1 oluyorum
Onun da faydası var galiba
Doğum izninin sonuna ekleseniz yıllık izni olur mu ki ?yıllık izin arada kaynamasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?