Heterezigot yazanın yanında yazılıdır cnm ben de Faktör 5 Leiden heterezigot ve Mthfr c677 heterezigot. Crinone yi ve progestan i neden kullanıyorsun? Bana bı Dr 8saat arayla alacaksın progestan i doğuma kadar dedi. Diğer Dr kullanmami istemedi. İnşallah bu bebeğine sağlıkla kavuşursun cnmaksine bende iştah arttı hiç doymuyorm sürekli yemek istiyorm bilmiyorum ne olacak. hangi genlerden var bilmiyorm kağırtta heterezigot yazıyo sadece ayrıntılı yazmamış. 2 kaybım var canm biri 9 haftalık düştü 2. 12 haftalık alındı düşmediği için. 8. haftadan itibaren gelişmedi büzüşmeye geçti düşmesi için fitil verdiler düşmeyince kürtaja aldılar. ilaçlarımda regenesis max ,clexane ,coraspin ,crinone ,progestan ,decavit ,magosit ,zentius d, bunlar canm
Cnm progestan kullanıyormusunn yada crinone. Bu ikisi de islaklik yappmisti camasirda bende. Bunları bırakınca geçtiKızlar ya günlük ped kullanıyorum normalde hep.Arada azıcık su geliyor gibime geliyordu.Bugün emin olmak için günlük Pedi bir ara çıkardım amniyon sıvısı test Pedi aramaya çıktım bulamadan eve döndüm ıslaklık hissediyordum eve gelince bir baktım iç çamaşırımın büyük bir Kısmi ıslanmış.ortasında bir damla sarı akıntı etrafı Şeffaf.Dün kontrolde doktor amniyon sıvısının normal olduğunu söylemişti.
Acaba o gelen Sıvı ne sıvısı ? Aranızda bunu yaşayan var mi ?
Çok stresliyim leke bitti yeni bir soru işareti başladı.
Lütfen benim gibi olanlar varsa yazabilir mi ???
Kızlar ya günlük ped kullanıyorum normalde hep.Arada azıcık su geliyor gibime geliyordu.Bugün emin olmak için günlük Pedi bir ara çıkardım amniyon sıvısı test Pedi aramaya çıktım bulamadan eve döndüm ıslaklık hissediyordum eve gelince bir baktım iç çamaşırımın büyük bir Kısmi ıslanmış.ortasında bir damla sarı akıntı etrafı Şeffaf.Dün kontrolde doktor amniyon sıvısının normal olduğunu söylemişti.
Tabiki etiketlerim canım.Valla canim hic aklıma gelmedi ama sen şüphe düşürdün şimdi icime ilk gidişimde soracağım sen sorarsan beni de etiketle nolur
Ah kızlar midem cok kötü hep kusuyorum yine ne yapacagım ben hamilelik boyunca böyle mi olacagım ben ksuyorum midem yanıyor mahvoldum iştahım arttı dyrm yıyorum kusuyorum
Progestan kullanıyorum 2.5 aydır.Gün içinde 6 aylık hamile bir ark a sordum ondan da geliyormuş o da progestan alıyor musun o yapıyordur dedi inşallah Öyledir diyorum bir anda modum düştüCnm progestan kullanıyormusunn yada crinone. Bu ikisi de islaklik yappmisti camasirda bende. Bunları bırakınca geçti
Kaçıracak derecede sıkışmayı beklemiyorum ki amaBenlik konu.. Çok geçmiş olsun bitanem öncelikle telaş yapma o sıvının idrarın olabilir yani kaçırmış olabilir misin?
Kaçıracak derecede sıkışmayı beklemiyorum ki amabi de kokladım idrar kokusu yoktu
Malesef ki raporum bitti.öğrt olunca üst üste rapor sorun ediliyor senin sağlığın Bebeğin kimin umrunda ! Tabi ben pazartesi yine doktora gidicem kısmetse ve rapor verirse de geri çevirmem ama inşallah ciddi bişey yoktur yine deAnladım ama insan emin olamıyor yine de. Dr da emin olamıyor bence. O testi yap bakalım güveniyorum ben o teste . Çok zor bulunuyor ben zamanında bulamamıştım. Su geliyor diyorsan yat dinlen sürekli canım. Su öyle hemen bitecek bir şey değil bebek sürekli yapıyor. Ben doğuma kadar yaşadım bu durumu. Gerçekten telaş yapma. Diğer arkadaşlarda da oluyormuş ama ihmal de etme tabi.
Evet canm aslında hepsinin içeriği aynı ama ayrı ayrı içmem gerekiyormuş iyi beslenemesemde bu vitaminler bebişi beslicekmiş. 2 kilo almışım bide diyo 6. Aya kadar kilo alma. Nasıl alma yediğime dikkat etsemde vitaminler şişirecek bu gidişle bide bi iştah açıyo gün boyu açım diye dolanıyorm bazen ağladığım oluyo doyamıyorm sürekli midem sancıyo açlıktan çok zorlanıyormOy bacil bunlarin hepsi ayri ayri mi ya
Bende bişey yazmıyor canm sadece heyerezigot yazıyo. Crinone yi 1 hafta kadar kullanmadım bıraktığım günün ardından kasık ağrısı ve aşırı akıntı oldu. İç çamaşırım hep ıslaktı idrarım bulanıklaştı. Dr a dedim hemen kullanmaya devam et dedi bi de progestan ekledi bunlar 3. AYdan sonra açılmayı engelliyomuş erken doğumu engelliyormş. İlacı kullandım eskiye döndüm çok şükürHeterezigot yazanın yanında yazılıdır cnm ben de Faktör 5 Leiden heterezigot ve Mthfr c677 heterezigot. Crinone yi ve progestan i neden kullanıyorsun? Bana bı Dr 8saat arayla alacaksın progestan i doğuma kadar dedi. Diğer Dr kullanmami istemedi. İnşallah bu bebeğine sağlıkla kavuşursun cnm
Hadı ya ozaman ısın sıkıntılı sıvı gelmeyendevmmedıyomuAy inşallah normal bişeydir buve mümkünse bir daha gelmesin çünkü o da moral bozuyor
bana öyle bi ilaç jel kimse vermedi ki canım.İhmal eder miyim sabah in 8 ini zor bekliyorum doktoru aramak için Rabbim korusun ya çok stresli bir hamilelik geçiriyorum
rapor işi de sıkıntı bende ..1.5 aydır evdeyim bugün son günüydü Müdür'e pazartesi geliyorum da demiştim of hafta sonuna denk geldiği de kötü oldu
merhaba, ayni durum bende de var. kültür alindi sonuc cikti, mantar. belki siz de baska birşey veya durum normaldir. doktorunuza durumunuzu sorun isterseniz.. gecmis olsun, saglikli günler..Kızlar ya günlük ped kullanıyorum normalde hep.Arada azıcık su geliyor gibime geliyordu.Bugün emin olmak için günlük Pedi bir ara çıkardım amniyon sıvısı test Pedi aramaya çıktım bulamadan eve döndüm ıslaklık hissediyordum eve gelince bir baktım iç çamaşırımın büyük bir Kısmi ıslanmış.ortasında bir damla sarı akıntı etrafı Şeffaf.Dün kontrolde doktor amniyon sıvısının normal olduğunu söylemişti.
Evet midem sabah sindiriyor benim akşam sindiremiyor yürüyüşte yapıyorum ama banamısın demiyor. 9 haftadır aktif bir sekilde kusuyorum tek sıkıntım bu ne diyim bunada şükür diyebiliyorum . Hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşGecer canim insallah. Hep boyle olacak diye dusunme.Senin ucuzlerdi bir de yanlis hatirlamiyotsam.Benim de bulantilarim tamamen bitmis degil.Sabahlari kusma istegim oluyo, kendimi tutuyorum. Peynir ekmek atiyorim agzima, burnumu falan tikiyorum kokular etkilediyse. Kusmamak icin cabaliyorum yani. Cunku kusarsam midem gun boyu hazmedemiyor. Kendime gelemiyorum.Sen de mumkunse eger kusmama engel olabilecegin formuller gelistirebilirsin. Gececek merak etme.
Yok devam etmiyoHadı ya ozaman ısın sıkıntılı sıvı gelmeyendevmmedıyomu
Allah'ım inşallah mantardır ya ds Başka basit bişeymerhaba, ayni durum bende de var. kültür alindi sonuc cikti, mantar. belki siz de baska birşey veya durum normaldir. doktorunuza durumunuzu sorun isterseniz.. gecmis olsun, saglikli günler..
Bende de oyleKızlar kk uygulamadan giremiyorum sabahtan beri. Internetten giriyorum oda zor oluyo. KAç kere sildim tekrar yükledim düzelmedi sizede oldı mu böyle
evet, o sekilde alindi ornek.. gelen su beni de korkutuyordu..ben belki normal ama gene de doktora kontrolde bi sorayım dedim. zaten ornek alırken de doktor mantar olabilir demisti, ornek aldi ..dun sekreteri aradi sonucunuz cikti. mantar varmış dedi, yarin gelin reçeteyle krem verecek dedi, bugun gidecem doktora.Allah'ım inşallah mantardır ya ds Başka basit bişeykültürü nasıl aldılar pamuk uçlu bir çubuğu içeri sokarak mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?