2018 Ekim Anneleri

Rahim ağzını spekülümla açmadılar dimi Örneği alırken ?
Iki gün önce doktora söylediğimde suyun normal senin dedi bakalım inşallah basit bişeydir arıcam birazdan

Allah yardımcısı olsun canım.
Ne diyeyim bilemedim,üzüldüm.
Insallah iyi haberler alir tum bekleyenler.

Cok cok gecmis olsun. Hergun olmuyir ama benimde camasirimin islandigi gunler okuyir ...Nolur haber ver sonucu ...birde raporunda bitiyordu... dikkat et ise de başlayacaksan... nasıl yapacaksın

Hanimlar gunaydin. Birkacgundur karnim kuculdu resmen simdide icimi korku sardi bebek bisey olmusmudur ya allah korusun ölse falan hissedermiyim farkli bi durum olurmu icimi rahatlatacak biseyler duymaya ihtiyacim var. Sehir disindayim bi de drumada gidemiorum

Aaa sirkeyi hiç duymamıştım. O da olabilir, evet

Ben peeling yapamıyorum cildim çok hassas ama saca uygulamayı denerim

pixielix SaskinAnne A Atape yalansindunya dlkkydlntpl Kızlar merhaba sabah acilden hastaneye giriş yaptım.Spekulumla muayene ettiler çokkkkk şükür amniyon değilmiş.İdrar kaçırmışsındır farketmemişsindir dediler enfeksiyon var mi dedim yok dedi doktor istiyorsan fitil yazabilirim sma bence gerek bile yok dedi yazın dedim aldım geldim.

Ay hadı gozun aydın kuzum Allah baska dert vermsın cok sevındm bazen bende de oluyodu

Saçmalama canım ne durduk yere burda ınsanlar bırbırının ıcını kemir kemir kemiriyor. Yahu bu kadar bebek hassas degıl ıcımızde o kadar rahat yerdeler ki keyiflerine diyecek yoktur :) bazen bakıyorum herkes bırbırının ıcıni karartıyor gerek yok . Allah korusun bebege bir şey olsa bi kere en az 10 cm ayagıyla beraber boyu varsa ole kolay kolay ıcınde durmaz kitle gibi agrıdan duramazsın kanaman olur mıde bulantın olur sende bi canlısın sonuçta . İçini ferah tut kotuluk dusunmeyın kı kotulugu cagırmayn hıssedınce onları rahatlayacagız daha cok evet ama olumlu dusunmek gerekıyor dua ve sevgi ile beslemek.

Kendi kendime sacmalama duygu diip duruyorum inanda ne bilim kemirdi icimi bi kurt bu aralar stresliyim ondan galiba . saglikla gelsin yavrularimiz ins. Canim.

Kendi kendime sacmalama duygu diip duruyorum inanda ne bilim kemirdi icimi bi kurt bu aralar stresliyim ondan galiba . saglikla gelsin yavrularimiz ins. Canim.
Canım bozuk bısey yesek bıle hıc karın agrısından duramıyoruz ki o bı canlı melek artık Allah korusun onları hamılelıgımız ve dogumumuz saglıklı gecsın inşallah :)) hiç tereddut etme sağlıgıyla gelecekler minikler inşallah :))

Kızlar bugün 15. Haftaya girdik ben sadece dvit ve ımom omega kullanıyorum ama arkadaşlarım bu haftalarda dekavit elevit gibi vitaminler de kullanılması gerekiyor diyorlar acaba doktorum unuttu mu ki

Iyi bari canim
Ya bende de enfeksiyon cıktı doktor fitil verdi de ben kullanmadım korkudan
Sarı akintim da var
Gynomax XL fitilin adı sana ne verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…