Rahim ağzını spekülümla açmadılar dimi Örneği alırken ?evet, o sekilde alindi ornek.. gelen su beni de korkutuyordu..ben belki normal ama gene de doktora kontrolde bi sorayım dedim. zaten ornek alırken de doktor mantar olabilir demisti, ornek aldi ..dun sekreteri aradi sonucunuz cikti. mantar varmış dedi, yarin gelin reçeteyle krem verecek dedi, bugun gidecem doktora.
Kizlar ya kardesimin esi de hamile. 19 haftalik. Renkli ultrsona girdiler. Prof bakmis bobreklernde kist varmis o yuzden cis yapamiyr. Su da azalma vardi zaten. Bide kalp kapakcigi sikintili cikmis. Dr yasamaz yasada cok hasarli olur diye konusmus. Dua edin hayrlisi olsun ins. Bide ilk gebelik. Bu detayli ultrsnda hersy cikiyr baya baya zaten. Bnde diger testleri yaptrmam ama bunu beklyrm. Ondan snra daha da rahat hissderm herlde
Cok cok gecmis olsun. Hergun olmuyir ama benimde camasirimin islandigi gunler okuyir ...Nolur haber ver sonucu ...birde raporunda bitiyordu... dikkat et ise de başlayacaksan... nasıl yapacaksınİç çamaşırımın alt Bölümü'nü ıslattı.Normalde de böyle miydi bilmiyorum ped koyuyordum emiyor muydu bilmem.Dün doktor amniyon sıvısının normal olduğunu söyledi büyük ihtimalle akıntıdır dedi ama bilmiyorum netten turnusol kağıdı sipariş ettim gelsin bakalım
Denerim canım eminim etkilidir çünkü karbonatın temizleme arındırma özelliği varHatta ev yapımı elma sirkesi yapıyor benim kv. Onu da denedim, kulağa kötü geliyo biliyorum ama kokusu hemen uçuyor. Sabahları bir pamuğa çok az döküp koltukaltlarını sildiğinde hem hiç koku olmuyo hem de kupkuru oluyo. Çok başarılı ama çok sıcaklarda uzun sürmüyo etkililiği. o nedenle bu ISANA markanın ürünü artık favorim
Bu karbonat benim koku hassasiyetim tavan yaptigi haftalarda kurtardi, sampuana ekleyip sacimi yikadim, cabuk yaglanmasini onledi, vucuduma piling yaptim, cok yagli cildimi hemen purusuz yapiyordu, koltuk alti icin hicbisey kullanamiyordum agir kokuyorlar diye, dedigin gibi koltuk altinada kullandum. Haftada 3 gun yuzume de onunla piling yapiyorum tenim bebegin teni gibi oluyor. Ben mutfakta temizlik icin cok kullanmaya basladim bide, cunku temizlik malzemelerin de kokusu mahvediyor beni hala.
Ay hadı gozun aydın kuzum Allah baska dert vermsın cok sevındm bazen bende de oluyodupixielix SaskinAnne A Atape yalansindunya dlkkydlntpl Kızlar merhaba sabah acilden hastaneye giriş yaptım.Spekulumla muayene ettiler çokkkkk şükür amniyon değilmiş.İdrar kaçırmışsındır farketmemişsindir dediler enfeksiyon var mi dedim yok dedi doktor istiyorsan fitil yazabilirim sma bence gerek bile yok dedi yazın dedim aldım geldim.
geçmiş olsun çokçapixielix SaskinAnne A Atape yalansindunya dlkkydlntpl Kızlar merhaba sabah acilden hastaneye giriş yaptım.Spekulumla muayene ettiler çokkkkk şükür amniyon değilmiş.İdrar kaçırmışsındır farketmemişsindir dediler enfeksiyon var mi dedim yok dedi doktor istiyorsan fitil yazabilirim sma bence gerek bile yok dedi yazın dedim aldım geldim.
Saçmalama canım ne durduk yere burda ınsanlar bırbırının ıcını kemir kemir kemiriyor. Yahu bu kadar bebek hassas degıl ıcımızde o kadar rahat yerdeler ki keyiflerine diyecek yoktur :) bazen bakıyorum herkes bırbırının ıcıni karartıyor gerek yok . Allah korusun bebege bir şey olsa bi kere en az 10 cm ayagıyla beraber boyu varsa ole kolay kolay ıcınde durmaz kitle gibi agrıdan duramazsın kanaman olur mıde bulantın olur sende bi canlısın sonuçta . İçini ferah tut kotuluk dusunmeyın kı kotulugu cagırmayn hıssedınce onları rahatlayacagız daha cok evet ama olumlu dusunmek gerekıyor dua ve sevgi ile beslemek.Hanimlar gunaydin. Birkacgundur karnim kuculdu resmen simdide icimi korku sardi bebek bisey olmusmudur ya allah korusun ölse falan hissedermiyim farkli bi durum olurmu icimi rahatlatacak biseyler duymaya ihtiyacim var. Sehir disindayim bi de drumada gidemiorum
Kendi kendime sacmalama duygu diip duruyorum inanda ne bilim kemirdi icimi bi kurt bu aralar stresliyim ondan galiba . saglikla gelsin yavrularimiz ins. Canim.Saçmalama canım ne durduk yere burda ınsanlar bırbırının ıcını kemir kemir kemiriyor. Yahu bu kadar bebek hassas degıl ıcımızde o kadar rahat yerdeler ki keyiflerine diyecek yoktur :) bazen bakıyorum herkes bırbırının ıcıni karartıyor gerek yok . Allah korusun bebege bir şey olsa bi kere en az 10 cm ayagıyla beraber boyu varsa ole kolay kolay ıcınde durmaz kitle gibi agrıdan duramazsın kanaman olur mıde bulantın olur sende bi canlısın sonuçta . İçini ferah tut kotuluk dusunmeyın kı kotulugu cagırmayn hıssedınce onları rahatlayacagız daha cok evet ama olumlu dusunmek gerekıyor dua ve sevgi ile beslemek.
Canım bozuk bısey yesek bıle hıc karın agrısından duramıyoruz ki o bı canlı melek artık Allah korusun onları hamılelıgımız ve dogumumuz saglıklı gecsın inşallah :)) hiç tereddut etme sağlıgıyla gelecekler minikler inşallah :))Kendi kendime sacmalama duygu diip duruyorum inanda ne bilim kemirdi icimi bi kurt bu aralar stresliyim ondan galiba . saglikla gelsin yavrularimiz ins. Canim.
Iyi bari canimpixielix SaskinAnne A Atape yalansindunya dlkkydlntpl Kızlar merhaba sabah acilden hastaneye giriş yaptım.Spekulumla muayene ettiler çokkkkk şükür amniyon değilmiş.İdrar kaçırmışsındır farketmemişsindir dediler enfeksiyon var mi dedim yok dedi doktor istiyorsan fitil yazabilirim sma bence gerek bile yok dedi yazın dedim aldım geldim.
Oy senınkıde cok tatlı erkekmıydı sıvrıldı karnm benmde cok sekerlerdlkkydlntpl canim masaallah göbeğine:) bu da bizimki malesef ki benim tüp bebek yaptırdığım dönemden kilo kalmıştı ama bu göbek yeni oldu :)
Çok tşk ler Rabbim kötülüklerden uzak tutsun hepimizigeçmiş olsun çokça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?