2018 Ekim Anneleri

Ah kızlar midem cok kötü hep kusuyorum yine ne yapacagım ben hamilelik boyunca böyle mi olacagım ben ksuyorum midem yanıyor mahvoldum iştahım arttı dyrm yıyorum kusuyorum

Druna tekrar danısmcnm emın olmak ıcın cokmu gelıyo sıvı

Druna tekrar danısmcnm emın olmak ıcın cokmu gelıyo sıvı
İç çamaşırımın alt Bölümü'nü ıslattı.Normalde de böyle miydi bilmiyorum ped koyuyordum emiyor muydu bilmem.Dün doktor amniyon sıvısının normal olduğunu söyledi büyük ihtimalle akıntıdır dedi ama bilmiyorum netten turnusol kağıdı sipariş ettim gelsin bakalım

Bende de oluyor ya.hatta geçen su gibi geldi.üstıne de süt kesigi gibi dökülmüs bi damla vardı.çok korktum.bi ton kurdum kafamda.acaba suyumu bitiyor boguluyormu diye kafayı yedim.simdi çok düsünmemeye başladüm.pazartesi doktora gidince soracam.
Sende buraya yaz canim.bakalim seninki ne dicek.

Ins degıldır cnm guzel haberler ve kanamadan sonra gene bı stres bakalm

Bu karbonat benim koku hassasiyetim tavan yaptigi haftalarda kurtardi, sampuana ekleyip sacimi yikadim, cabuk yaglanmasini onledi, vucuduma piling yaptim, cok yagli cildimi hemen purusuz yapiyordu, koltuk alti icin hicbisey kullanamiyordum agir kokuyorlar diye, dedigin gibi koltuk altinada kullandum. Haftada 3 gun yuzume de onunla piling yapiyorum tenim bebegin teni gibi oluyor. Ben mutfakta temizlik icin cok kullanmaya basladim bide, cunku temizlik malzemelerin de kokusu mahvediyor beni hala.

Benim iki üç sarı damla ve Etrafı su kaplıydı.Yarın doktoru arıcam gelsem mi diye gidersem yazarım
Ins degıldır cnm guzel haberler ve kanamadan sonra gene bı stres bakalm
normal bişey olduğunu düşünmek istiyorum hep de hafta sonuna denk geliyo benim böyle şeylerim.Rapırum da bitti istirahat vereceklerse hemen versinler ah Allah'ım Sağlıcakla kucağımıza aldığımızı bir görsek.. Çok yıpratıcı bir süreçmiş bu hamilelik sorunların biri bitiyo diğeri başlıyo

Benim ilk gebeligim, banada o haftalarda ve hatta daha 9 haftalikken soyluyorlardi kan testiyle ogrensene diye. Hic acelem yoktu, 16 haftada muayenede soylediler.

Cnm geçen hafta doktora gittiğimde direk söyledi hergün iç çamaşırı değiştirecek kadar su gelmesi normal dedi. Rutin olabilecek şeyleri sayarken söyledi

Ben crinone diye bi düşük olmasın diye jel kullanıyodm 12. Hftadan sonra bırakmış herkes diye bende bıraktım. Sonra kasıklarımda adet ağrısı oldu hafif bi ağrıydı bide aşırı akıntım oldu o jeli bıraktıktan sonra dr uma sordum hemen başla tekrar dedi 2 gündür kullanıyorum o gelen sıvı kesildi ağrılarım geçti çok şükür ihmal etme canm. Ben o ilacı doğuma kadar kullanmayı düşünüyorum hem erken doğumu da engelliyomuş

Ah kızlar midem cok kötü hep kusuyorum yine ne yapacagım ben hamilelik boyunca böyle mi olacagım ben ksuyorum midem yanıyor mahvoldum iştahım arttı dyrm yıyorum kusuyorum
Gecer canim insallah. Hep boyle olacak diye dusunme.Senin ucuzlerdi bir de yanlis hatirlamiyotsam.Benim de bulantilarim tamamen bitmis degil.Sabahlari kusma istegim oluyo, kendimi tutuyorum. Peynir ekmek atiyorim agzima, burnumu falan tikiyorum kokular etkilediyse. Kusmamak icin cabaliyorum yani. Cunku kusarsam midem gun boyu hazmedemiyor. Kendime gelemiyorum.Sen de mumkunse eger kusmama engel olabilecegin formuller gelistirebilirsin. Gececek merak etme.

Sorma bırsuru sorun bendede bar kanama ve kanama alanı plasenta asada bıde ustune benegı besleyen damarlardan bırı sıkıntılıymıs hep rısk hayatımızda hamılelıgın keyfını cıkaramadk sende rapor alıp donlen az daha bence

Cnm geçen hafta doktora gittiğimde direk söyledi hergün iç çamaşırı değiştirecek kadar su gelmesi normal dedi. Rutin olabilecek şeyleri sayarken söyledi
Ay inşallah normal bişeydir bu ve mümkünse bir daha gelmesin çünkü o da moral bozuyor
bana öyle bi ilaç jel kimse vermedi ki canım.İhmal eder miyim sabah in 8 ini zor bekliyorum doktoru aramak için Rabbim korusun ya çok stresli bir hamilelik geçiriyorum
rapor işi de sıkıntı bende ..1.5 aydır evdeyim bugün son günüydü Müdür'e pazartesi geliyorum da demiştim of hafta sonuna denk geldiği de kötü oldu

Kizlar ya kardesimin esi de hamile. 19 haftalik. Renkli ultrsona girdiler. Prof bakmis bobreklernde kist varmis o yuzden cis yapamiyr. Su da azalma vardi zaten. Bide kalp kapakcigi sikintili cikmis. Dr yasamaz yasada cok hasarli olur diye konusmus. Dua edin hayrlisi olsun ins. Bide ilk gebelik. Bu detayli ultrsnda hersy cikiyr baya baya zaten. Bnde diger testleri yaptrmam ama bunu beklyrm. Ondan snra daha da rahat hissderm herlde

sen boyle yazinca aklima geldi. Arkadsm gidiyordu bana da yapilcaklari tavsye etmisti. Iste nefes al ver yontemlerini. O sanci aninda bi yandan da ona saydrdim:)))) yalanci gecmiyo falan diye yapamamstm bile yani. Ayip kacmasin da kolay dogum icin benm dr hepsini bi kenara koyup cinsel iliskiyi onermisti:) aklinizda bulunsun

tr_lelli canm ben temmuzda dogum yaptim sisme odem hic bisy olmadi. Ama o zmanki forumda olan arkadslar var. Yani herkesin durumu kendine ozel. Coguna sicaklar basti. Bana o sadece son 3 hfta olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…