2018 Ekim Anneleri

Al benden de o kadar içim şişti, en ufak şeye kafayı takan o kadar çok kişi var ki bu topikte :) ultrasyonda doktor birsey demeden endişelenmeye gerek yok yok midem bulanıyor yada bulanmıyor,yok ıslaklık çok yada az, yok karnım küçüldü, suyum azaldı ... Kendi kendimize doktor olduk Allah sonumuzu hayır etsin :)

Kızlar bugün 15. Haftaya girdik ben sadece dvit ve ımom omega kullanıyorum ama arkadaşlarım bu haftalarda dekavit elevit gibi vitaminler de kullanılması gerekiyor diyorlar acaba doktorum unuttu mu ki
Bnde sadece devit ve regenesis kullaniyorum. Imom omega multivitaminmi?eger oyleyse decavite gerek yok diye biliyorum bende . demir ilaci falan extrada kullanan varmi acaba bnde mrk ettim?

Ay nazlı yatamaz ya bnmkı de gıstermıyodu bıgun bı baktk actı bacakları yukarı kaldırdı
Hahaha bizimki de bu hafta gösterir mi bakalim
Benim de bugün sol tarafım çok ağrıyor çok rahatsız ediyor arada oluyor böyle artarsa doktora giderim belki böyle batar gibi
Geceleri soluma dönüyorum uyumak için ama yine sağıma dönüyorum farkında olmadan çok canim sıkılıyor ya

Iyi bari canim
Ya bende de enfeksiyon cıktı doktor fitil verdi de ben kullanmadım korkudan
Sarı akintim da var
Gynomax XL fitilin adı sana ne verdi?
Canım benimkinin resmini atıyorum.Fitilin bir zarar-ı olsa vermezler ki biliyorlar ki hamileyiz

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 36
Ayyy cok guldum inan bnde boyle sorular soranlara ayni seyi soylerim hep icimden dr a sorun biz dr muyiz derim ama bugun dr uma boyle sacma binsoruyu sormaya utandim inan ve sizinle paylasmak istedim gecen hafta karnim sipriydi hatta simdiden cok buyudu diye dusunuodum simdi ise bildigin yag torbasi gibi kendi gobegim kaldi resmen o yuzden biraz endise ettim

Alaalla belkı bebektendır cnm ama druna mtlaka soyle ıhmal etme

Bnde sadece devit ve regenesis kullaniyorum. Imom omega multivitaminmi?eger oyleyse decavite gerek yok diye biliyorum bende . demir ilaci falan extrada kullanan varmi acaba bnde mrk ettim?
Evet canım multivitamin ama arkadaşlarım bunun yanında elevit yada dekavit mutlaka vermesi lazımdı diyor

Bence bu topik değil de başka torpillerde Yazılan kayıp haberleri can sıkıyor karamsar yapıyor herkesi :) ben bol bol okuyorum onları mesela
Bi yandan da instagramdan doğum sonraları tatlı bebişlerini kucaklayanları izliyorum günde 50 kere ve hevesleniyorum.Sonra burda olumsuz Öyküler okuyorum ve kurtlanıyorum
Ah ah mutlu bir hamilelik geçiriyor Olmayı çok isterdim buna da şükür.
Deneyimsizlik acemi hamilelik zor

Alaalla belkı bebektendır cnm ama druna mtlaka soyle ıhmal etme
Ben bir iki defa kipirtisini hissettim genelde solda oluyor sanirim orada toplanıyor ya arada orada hareketlenme oluyor bu ağrıdan sonra. Onunla da ilgili olabilir sen hissedebildin mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…