2018 Ekim Anneleri

Ay kozlar ıgnemı de yedım geldm popoda yer kalmadı valla dısarı cıkmayalı amma sıcak olmus kendımı ıkk kez hamıle gıbı hıssettım hafıf cıkmıs karnımla

Magnezyum d vitamini kalsiyum multivitamin vitamineral iğne kan sulandırıcı hap progestan bide fitil
Bana progestani biraktirdi oksapar iğne kullanıyorum multivitamin dvit kan değerlerim normal olduğu için şimdilik kan ilaci vermedi

Kızlar bu arada pilates ya da yogaya başlamak istiyorum. doğal doğum için faydasını görenler çok. Bu konuda fikri olan var mı ya da araştırma yapan? izmirde bir kaç yer ile görüştüm hamilelikte grup dersi değil özel ders şeklinde çalışıyorlarmış. ücretleri de aylık 500-600 arası bana çok yüksek geldi ama sizden de fikir alayım dedim?

Bende bulantı hamileliğin başından beri çok az oldu. Ama şişkinlik ve yanma problemleri hiç azalmadan aynen devam ediyor.

Ben 13taneydi çok sevindim 10a dusurmesine. Hangi ilaçları alıyorsun? Bu ilaçlar herşeyi yapıyor iştahsızlık var bende de. Senin Hangi genlerinde pıhtılaşma var, daha önce gebelik kaybın olmusmuydu?
aksine bende iştah arttı hiç doymuyorm sürekli yemek istiyorm bilmiyorum ne olacak. hangi genlerden var bilmiyorm kağırtta heterezigot yazıyo sadece ayrıntılı yazmamış. 2 kaybım var canm biri 9 haftalık düştü 2. 12 haftalık alındı düşmediği için. 8. haftadan itibaren gelişmedi büzüşmeye geçti düşmesi için fitil verdiler düşmeyince kürtaja aldılar. ilaçlarımda regenesis max ,clexane ,coraspin ,crinone ,progestan ,decavit ,magosit ,zentius d, bunlar canm

Bana progestani biraktirdi oksapar iğne kullanıyorum multivitamin dvit kan değerlerim normal olduğu için şimdilik kan ilaci vermedi
bende bırakmıştım kasık ağrım oldu dr hemen yeniden başla dedi bide sadece crinone kullanıyodm şimdi ikisinide verdi

Benim de iki gündür başım dönüyor kızlar . Kendimi iyi hissediyorum ama ani harekette dengemi kaybediyorum

Ben kızımı mayısta doğurdum, çok sıcaklara denk gelmemiştim. Hiç ödem şişme olmamıştı

Mrb kızlar :)) bebeğim sağlıklı çok şükür doktorun dediğine göre . 15.haftadayız kordon önünde olupta cinsiyeti görmeyen var mı?? benim gibi

Inşallah zamanla geçer ve normal olarak yemek yediğimiz dönemler gelir :)

Selam kızlar. Ben de dün kontrole gittim. Kesin kız dedi. Herşey iyi dedi haftasıyla uyumlu gidiyormuş. Kan ilacı kalsiyum ve vitamin verdi. 2 kilo almışım. 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah

Resmini ekleyememisim yeniden koyuyorum

Vayy vayy selamı vermiş

Gozunaydiinn :))

Kızlar ya günlük ped kullanıyorum normalde hep.Arada azıcık su geliyor gibime geliyordu.Bugün emin olmak için günlük Pedi bir ara çıkardım amniyon sıvısı test Pedi aramaya çıktım bulamadan eve döndüm ıslaklık hissediyordum eve gelince bir baktım iç çamaşırımın büyük bir Kısmi ıslanmış.ortasında bir damla sarı akıntı etrafı Şeffaf.Dün kontrolde doktor amniyon sıvısının normal olduğunu söylemişti.
Acaba o gelen Sıvı ne sıvısı ? Aranızda bunu yaşayan var mi ?
Çok stresliyim leke bitti yeni bir soru işareti başladı.
Lütfen benim gibi olanlar varsa yazabilir mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…