- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bana progestani biraktirdi oksapar iğne kullanıyorum multivitamin dvit kan değerlerim normal olduğu için şimdilik kan ilaci vermediMagnezyum d vitamini kalsiyum multivitamin vitamineral iğne kan sulandırıcı hap progestan bide fitil
Bende bulantı hamileliğin başından beri çok az oldu. Ama şişkinlik ve yanma problemleri hiç azalmadan aynen devam ediyor.Merhaba sevgili anneler inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir , uzun zamandır giremedim siteye geçen haftaya kadar ne yesem gazım oluyordu bu hafta da yemek yedikten sonra hemen mide bulantısı oluyor bende benimle aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
aksine bende iştah arttı hiç doymuyorm sürekli yemek istiyorm bilmiyorum ne olacak. hangi genlerden var bilmiyorm kağırtta heterezigot yazıyo sadece ayrıntılı yazmamış. 2 kaybım var canm biri 9 haftalık düştü 2. 12 haftalık alındı düşmediği için. 8. haftadan itibaren gelişmedi büzüşmeye geçti düşmesi için fitil verdiler düşmeyince kürtaja aldılar. ilaçlarımda regenesis max ,clexane ,coraspin ,crinone ,progestan ,decavit ,magosit ,zentius d, bunlar canmBen 13taneydi çok sevindim 10a dusurmesine. Hangi ilaçları alıyorsun? Bu ilaçlar herşeyi yapıyor iştahsızlık var bende de. Senin Hangi genlerinde pıhtılaşma var, daha önce gebelik kaybın olmusmuydu?
bende bırakmıştım kasık ağrım oldu dr hemen yeniden başla dedi bide sadece crinone kullanıyodm şimdi ikisinide verdiBana progestani biraktirdi oksapar iğne kullanıyorum multivitamin dvit kan değerlerim normal olduğu için şimdilik kan ilaci vermedi
ınsan kendını cok kotu hıssedıyor asit yada safra oldugunda... mıden dahada kotu oluyor ... vallaha napacagız bılmıyorumm
Tansıyonunu olcturdunmu cnm bı saglkk ocagında eczanede baktırsan daha ıyı devam ederse dra gorun derımBenim de iki gündür başım dönüyor kızlar . Kendimi iyi hissediyorum ama ani harekette dengemi kaybediyorum
Ben kızımı mayısta doğurdum, çok sıcaklara denk gelmemiştim. Hiç ödem şişme olmamıştıHer hamilelikte ayakta şişme olur mu?
Yani ayak illa ödem yapar mi?
Ya da oluyorsa kaçıncı ayda olur?
Bilen beri gelsin.
Oğlumda oldu son aylarda ama sanki herkesde olmuyor ya.
Kate doğumdan cıktı topuklu ayakkabiyla
Piremses olmak böyle bisi demek.
Tansıyonunu olcturdunmu cnm bı saglkk ocagında eczanede baktırsan daha ıyı devam ederse dra gorun derım
Bnm tansıyon 10/7 gıdıp gelıyo yatoyorum bıde ılactan belkı oyzden dusuk olabılır sersemlıyorum ama bas donmem olmuyoYok ölçtürmedim pazartesi bi gideyim o zaman. Bugün geçti artık . Sizde de oluyorsa önemsemeyecektim
Bende yanma yok ama bende bazen aç karna ya da yemekten sonra istifra ediyorumbende yanmayla bırlıkte bulantı oluyor çok afedersınız zaman zaman asıt cıkıyor resmen ıcımden
Inşallah zamanla geçer ve normal olarak yemek yediğimiz dönemler gelir :)Ben varim hic bir sey yiyemiyordum mide de gaz sindirme problemi falan oluyordu yemegi yiyordum ama yedimten sonra cok kotu midem bulaniyordu kusmadim hic ama. Simdi daha iyiyim cok aukur ama tamamen gecti diyemicem. Benim bi de tatli seyler yiyince dilim bi tuhaf oluyor uyusuyo gibi
Resmini ekleyememisim yeniden koyuyorum
Selam kızlar. Ben de dün kontrole gittim. Kesin kız dedi. Herşey iyi dedi haftasıyla uyumlu gidiyormuş. Kan ilacı kalsiyum ve vitamin verdi. 2 kilo almışım. 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?