- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Olumluluk kendımelımızde cnm bende cok sıkıntı yasıyormmama umutluyum Allahtan asla umıdımı kesemem hayırlısoyla saglıkla dogsunlarBence bu topik değil de başka torpillerde Yazılan kayıp haberleri can sıkıyor karamsar yapıyor herkesi :) ben bol bol okuyorum onları mesela
Bi yandan da instagramdan doğum sonraları tatlı bebişlerini kucaklayanları izliyorum günde 50 kere ve hevesleniyorum.Sonra burda olumsuz Öyküler okuyorum ve kurtlanıyorum
Ah ah mutlu bir hamilelik geçiriyor Olmayı çok isterdim buna da şükür.
Deneyimsizlik acemi hamilelik zor
İşte benimki canımKucuk bı pırtladısenın ne durumda cnm
Bnmde sag sol orta kısım gunde bıkac kere sertlesıyo sertlesırken hafıf acıyo cnm henuz baska bısey hıssedemedımBen bir iki defa kipirtisini hissettim genelde solda oluyor sanirim orada toplanıyor ya arada orada hareketlenme oluyor bu ağrıdan sonra. Onunla da ilgili olabilir sen hissedebildin mi hiç?
Masallah senınkıde cok tatlı ya en kucugu benımkımı kaldı sımdı ;(İşte benimki canım
Ben de umutluyum canım.Çok şükür lekem bitmiş,suyu normal kilosu normal maşallahOlumluluk kendımelımızde cnm bende cok sıkıntı yasıyormmama umutluyum Allahtan asla umıdımı kesemem hayırlısoyla saglıkla dogsunlar
Bana kimse plasentadan bahsetmiyo 9.haftada aşağıda olduğunu söylemişti bir dr,diğer Dr ler ise o doktoru kınım kınım kınamışlardı.Çıkacak o yukarı Allah'ın izniyle merak etme kaç haftalıksınBu arada benimde plesanta çok aşağıda ve arkadaymış
Bugün 15.haftadayım canım bana da hiç bir doktor söylemedi ama benim çatı tarafımda çok ağrı oluyordu teyzemin kızına özellikle sordum plesanta nerede diye o söyledi aşağıda ve arkada dedi ama bu durum ağrı yapmaz plesantanın yeri 30. haftadan sonra önemli takip gerektirir dediBana kimse plasentadan bahsetmiyo 9.haftada aşağıda olduğunu söylemişti bir dr,diğer Dr ler ise o doktoru kınım kınım kınamışlardı.Çıkacak o yukarı Allah'ın izniyle merak etme kaç haftalıksın
Korkulacak bir durum değil dedi canımBana kimse plasentadan bahsetmiyo 9.haftada aşağıda olduğunu söylemişti bir dr,diğer Dr ler ise o doktoru kınım kınım kınamışlardı.Çıkacak o yukarı Allah'ın izniyle merak etme kaç haftalıksın
Canım sanırım hormonlardan dolayı biraz bu endişelerimiz. Biz rahat olalım ki bebislerde rahat olsun. Rabbime emanetler meleklerimiz :)Ayyy cok gulduminan bnde boyle sorular soranlara ayni seyi soylerim hep icimden dr a sorun biz dr muyiz derim ama bugun dr uma boyle sacma binsoruyu sormaya utandim inan ve sizinle paylasmak istedim gecen hafta karnim sipriydi hatta simdiden cok buyudu diye dusunuodum simdi ise bildigin yag torbasi gibi kendi gobegim kaldi resmen o yuzden biraz endise ettim
Daha nolsun ıns bnde pazartesı guzel. Haberler alırımBen de umutluyum canım.Çok şükür lekem bitmiş,suyu normal kilosu normal maşallahRabbimin izniyle alacağız kucağımıza da inş
Ben kız olursa Zeynep YüsraYa maşallah göbişlere .. saglıkla büyüsünler inşallah ..
kızlar isim olarak neler düşünülüyor ?
Rabbim yardimciniz olsun insallah... Hayirlisini versin. Bizim bildigimizin otesinde suphesiz onun bilgisi. Dualarim sizinleKizlar ya kardesimin esi de hamile. 19 haftalik. Renkli ultrsona girdiler. Prof bakmis bobreklernde kist varmis o yuzden cis yapamiyr. Su da azalma vardi zaten. Bide kalp kapakcigi sikintili cikmis. Dr yasamaz yasada cok hasarli olur diye konusmus. Dua edin hayrlisi olsun ins. Bide ilk gebelik. Bu detayli ultrsnda hersy cikiyr baya baya zaten. Bnde diger testleri yaptrmam ama bunu beklyrm. Ondan snra daha da rahat hissderm herlde
Zeynep yüsra yı bende begeniyorum .Ben kız olursa Zeynep Yüsra
Oğlan olursa Muhammed Beyazid düşünüyorum canim
pixielix SaskinAnne @Atape @yalansindunya dlkkydlntpl Kızlar merhaba sabah acilden hastaneye giriş yaptım.Spekulumla muayene ettiler çokkkkk şükür amniyon değilmiş.İdrar kaçırmışsındır farketmemişsindir dediler enfeksiyon var mi dedim yok dedi doktor istiyorsan fitil yazabilirim sma bence gerek bile yok dedi yazın dedim aldım geldim.
Evet canım multivitamin ama arkadaşlarım bunun yanında elevit yada dekavit mutlaka vermesi lazımdı diyor
Bu arada benimde plesanta çok aşağıda ve arkadaymış
Ya maşallah göbişlere .. saglıkla büyüsünler inşallah ..
Güle güle kullanKızlar yurtdısından aldığım bebek cantam geldı daha kanamam yoktı ozaman Allahım kullanmaya nasıp etsın
Ay benim göbek sabahları sıfırlanıyor ya acayip mutlu oluyorum. Nasılsa o göbek büyüyecek, ne kadar az büyürse çatlak ve açısından o kadar iyi olur diyorum. Aklına kötüyü getirme. Inşallah birşey olmaz. En azin dan göbek küçülmesi diye bir kötülük belirtisi yok.Kendi kendime sacmalama duygu diip duruyorum inanda ne bilim kemirdi icimi bi kurt bu aralar stresliyim ondan galiba . saglikla gelsin yavrularimiz ins. Canim.
Arkadaşların doktor değilse salla. Doktordan iyi bilecek değiller ya. İnsanların kafasına göre vitamin kullanmaları yüzünden d vitamini zehirlenmesi o kadar sık ki artıkEvet canım multivitamin ama arkadaşlarım bunun yanında elevit yada dekavit mutlaka vermesi lazımdı diyor
Kızlar bugün 15. Haftaya girdik ben sadece dvit ve ımom omega kullanıyorum ama arkadaşlarım bu haftalarda dekavit elevit gibi vitaminler de kullanılması gerekiyor diyorlar acaba doktorum unuttu mu ki
Ya maşallah göbişlere .. saglıkla büyüsünler inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?