2018 Ekim Anneleri

Olumluluk kendımelımızde cnm bende cok sıkıntı yasıyormmama umutluyum Allahtan asla umıdımı kesemem hayırlısoyla saglıkla dogsunlar

Ben bir iki defa kipirtisini hissettim genelde solda oluyor sanirim orada toplanıyor ya arada orada hareketlenme oluyor bu ağrıdan sonra. Onunla da ilgili olabilir sen hissedebildin mi hiç?
Bnmde sag sol orta kısım gunde bıkac kere sertlesıyo sertlesırken hafıf acıyo cnm henuz baska bısey hıssedemedım

Olumluluk kendımelımızde cnm bende cok sıkıntı yasıyormmama umutluyum Allahtan asla umıdımı kesemem hayırlısoyla saglıkla dogsunlar
Ben de umutluyum canım.Çok şükür lekem bitmiş,suyu normal kilosu normal maşallah Rabbimin izniyle alacağız kucağımıza da inş

Bu arada benimde plesanta çok aşağıda ve arkadaymış
Bana kimse plasentadan bahsetmiyo 9.haftada aşağıda olduğunu söylemişti bir dr,diğer Dr ler ise o doktoru kınım kınım kınamışlardı.Çıkacak o yukarı Allah'ın izniyle merak etme kaç haftalıksın

Bugün 15.haftadayım canım bana da hiç bir doktor söylemedi ama benim çatı tarafımda çok ağrı oluyordu teyzemin kızına özellikle sordum plesanta nerede diye o söyledi aşağıda ve arkada dedi ama bu durum ağrı yapmaz plesantanın yeri 30. haftadan sonra önemli takip gerektirir dedi

Canım sanırım hormonlardan dolayı biraz bu endişelerimiz. Biz rahat olalım ki bebislerde rahat olsun. Rabbime emanetler meleklerimiz :)

Rabbim yardimciniz olsun insallah... Hayirlisini versin. Bizim bildigimizin otesinde suphesiz onun bilgisi. Dualarim sizinle

Canim su gb akinti oluyor normal.Gunluk kullanmamani tavsiye ederim.
Kacirmalar son zamanda pek artabiliyor :))))))

Evet canım multivitamin ama arkadaşlarım bunun yanında elevit yada dekavit mutlaka vermesi lazımdı diyor

Seni takip eden doktorun arkadaslarindan daha iyi biliyor canim :) o yuzden hic kafani bulandirma.
Ben ilk kizimda hic kullanmadim.
Sadece ogrendikten sonra 2 ay folik ve son ay sadece kan ilaci kullandim.

Simdi ise kanim daha dusuk oldugu icin kan ilaci kullaniyorum gunde 2 kez.
Regenesis diye vitaminde verdi degerlerime gore ve agrilarim icinde Bonocare (magnezyum,cinko,kalsiyum,Vitamin D) icerikli bi takviye verdi bu hafta kontrolumde sikayetime gore.
Kasık agrim cok oluyor yani mesela uzerimi degistirmek isterken oturmak zorunda kaliyorum yoksa bi pacayi giyerken tek bacagima yuklenemiyorum.Kızda var malum :)

Bu arada benimde plesanta çok aşağıda ve arkadaymış

Zamanla duzelebiliyor 2mm'di bnmde canim 20li haftalarda kizimda.
Sen yine de dikkatli ol.Zorlama kendini sakin.
Insallah duzelir

Ya maşallah göbişlere .. saglıkla büyüsünler inşallah ..
kızlar isim olarak neler düşünülüyor ?

Erkek olsaydi taa kizimdan kalma bi ismimiz vardi aklimizda ama kızda sıfırız :)
Hic dusunmemistik.Ogrenince simdi yavas yavas dikkat ediyorum duydukca :)
Buyugunun adı Sezen,simdilik Özgü var aklimda ama kesin degil :)
Sizin isimde de bayaa 3 tane :)))

Kızlar yurtdısından aldığım bebek cantam geldı daha kanamam yoktı ozaman Allahım kullanmaya nasıp etsın
Güle güle kullan

Kendi kendime sacmalama duygu diip duruyorum inanda ne bilim kemirdi icimi bi kurt bu aralar stresliyim ondan galiba . saglikla gelsin yavrularimiz ins. Canim.
Ay benim göbek sabahları sıfırlanıyor ya acayip mutlu oluyorum. Nasılsa o göbek büyüyecek, ne kadar az büyürse çatlak ve açısından o kadar iyi olur diyorum. Aklına kötüyü getirme. Inşallah birşey olmaz. En azin dan göbek küçülmesi diye bir kötülük belirtisi yok.
Evet canım multivitamin ama arkadaşlarım bunun yanında elevit yada dekavit mutlaka vermesi lazımdı diyor
Arkadaşların doktor değilse salla. Doktordan iyi bilecek değiller ya. İnsanların kafasına göre vitamin kullanmaları yüzünden d vitamini zehirlenmesi o kadar sık ki artık

Kızlar bugün 15. Haftaya girdik ben sadece dvit ve ımom omega kullanıyorum ama arkadaşlarım bu haftalarda dekavit elevit gibi vitaminler de kullanılması gerekiyor diyorlar acaba doktorum unuttu mu ki

Ben henüz hiçbir vitamin kullanmıyorum mesela doktorum vermedi. Çok istersen omega al sağlık bakanlığı onaylı ancak şart değil dedi. Demir e de başlamadık. Hergün 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi içmeye çalışıyorum onun yerine. Şimdilik bir baş dönmesi vs de yaşamıyorum. Kronik demir eksikliği yaşadım yıllarca düştüğü an hissediyorum doktorunuz sizin için yeterli olacakları vermiştir. Herkesin bünyesi ve ihtiyavı farklı sonuçta.

Ya maşallah göbişlere .. saglıkla büyüsünler inşallah ..
kızlar isim olarak neler düşünülüyor ?

Kız olursa Melisa veya İpek düşünüyoruz. Aslında Eylül ismini çok istiyorduk ilk çıkmaya başladığımız günden beri neredeyse, ama ocak ayında kuzenim kendi kızına koydu, bizden önce davranıp. Erkek olursa hiçççç bir fikrimiz yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…