Allah razı olsun.Allah yardımcın olsun cnm sabırlar versin. En kısa zamanda kucağını dooldursun sağlıcakla. Ümidini yitirme, yalnız değilsin. Çok üzüldüm Allah'a emanet ol
Bende aklima geldikçe agliyorum.
Doktorun bebekde sorun var kalp atımı yok dediği an surekli gözümün önüne geliyor.
Doktorun sürat ifadesi.
O kelimeler
Bebegimin son goruntusu.
Isyan etmek haddim değil ama insan neden ben diyor.
Çok acı birşey
Allah bir daha bize ve kimseye yasatmasin.
Sizede cok gecmis olsun Rabbim cennetde buluştursun bizi.
Bilmiyorum ki canm uygulamadan giren pek yok galiba. Düzelsin biran önce sinir oldum bu şekilde kullanamıyorm
Cok sagolun.Çok üzüldüm rabbim sabır versin başın sağolsun bir daha yaşatmasın
Çok teşekkür ederim. Amintr_lelli cnm yeni gördüm çok geçmiş olsun Rabbim en hayırlısını en kısa zamanda tekrar nasip etsin ... gerçekten çok üzgünüm , en kısa zamanda atlatırsın inş
Dualarımız kabul olsun inşallah rabbim bizi ve yavrularımız korusun . Saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin kandilimiz mübarek olsun hayırolsun inşallahGünaydın annişler bu güzel berat gecesi dua edelim bolca allahım kabul eylesin inşallah kimin ne derdi dileği varsa allahım duysun hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebeklerimizive inşallah korusun karnımızdaki yavruları kötü haber duymayalım artık
Amin cnm inşallahDualarımız kabul olsun inşallah rabbim bizi ve yavrularımız korusun . Saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin kandilimiz mübarek olsun hayırolsun inşallah
Hayırlı ve güzel haberlerle dönersin inşallah canım dua et bolcaHerkese günaydın hayırlı kandiller kızlar bügün ilk kez babamızla dr a gıdıcez ıns guzel haberler alırım kanama alanı ıyıce kuculmustur bakalkm plasenta ve damarlar ıcın ne dıcek dr
Ins cnm bu mubarek gunlerde ıns hepımız yavrularımıza kavusalımHayırlı ve güzel haberlerle dönersin inşallah canım dua et bolca
Herkese günaydın hayırlı kandiller kızlar bügün ilk kez babamızla dr a gıdıcez ıns guzel haberler alırım kanama alanı ıyıce kuculmustur bakalkm plasenta ve damarlar ıcın ne dıcek dr
Ins cnm allahın ıznıyle hepımız bebeklrmz ıyı olsunRabbim bu güzel kandilin yüzü suyu hurmetine güzel haberler almak nasip olur inşallah yüreğini ferah tut
Tek bende değil demekki düzelir inşallah yakın zamandaUygulama olduğunu bilmiyordum sizddn duyunca yükledim ama malesef açılmıyor
Teknik bir sorun var sanırım
Saglıkla gelsınler cnm ınsallahHayırlı kandiller kızlar
Herşeyden önce tüm temennimiz sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olmasi
Biliyorsunuz iki gündür rahatsızdım bugün doktora gittim şükür Rabbime bisey yokmuş idrar ve kan istedi yine
Vee esas haber ilk kaybettiğim bebeğim kız di. Şükürler olsun hayırlısı ile Zeynebim geliyor teyzeleri
Sağlıklı olması öncelikli duam. Bakalim bi daha ki kontrole değişmez ise tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?