Aaaa çok sevindim canım gözün aydın :)Hayırlı kandiller kızlar
Herşeyden önce tüm temennimiz sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olmasi
Biliyorsunuz iki gündür rahatsızdım bugün doktora gittim şükür Rabbime bisey yokmuş idrar ve kan istedi yine
Vee esas haber ilk kaybettiğim bebeğim kız di. Şükürler olsun hayırlısı ile Zeynebim geliyor teyzeleri
Sağlıklı olması öncelikli duam. Bakalim bi daha ki kontrole değişmez ise tabi :)
Hayırlı kandiller kızlar
Biliyorsunuz iki gündür rahatsızdım bugün doktora gittim şükür Rabbime bisey yokmuş idrar ve kan istedi yine
Vee esas haber ilk kaybettiğim bebeğim kız di. Şükürler olsun hayırlısı ile Zeynebim geliyor teyzeleri
Sağlıklı olması öncelikli duam. Bakalim bi daha ki kontrole değişmez ise tabi :)
Gözünaydın canımHayırlı kandiller kızlar
Hayırlı haberlerle gel canımHerkese günaydın hayırlı kandiller kızlar bügün ilk kez babamızla dr a gıdıcez ıns guzel haberler alırım kanama alanı ıyıce kuculmustur bakalkm plasenta ve damarlar ıcın ne dıcek dr
Duzeldi bende, simdi uygulamadan girdim.Tek bende değil demekki düzelir inşallah yakın zamanda
Gozun aydin canim. Kiz deyince hala icim gidiyor.Hayırlı kandiller kızlar
sirt ustu yattiginizda kasiklarinizda elinize.gelen yumruysa o rahmin kendisiymis bana da oluyor. ve sirt ustu.yatınca rahatsız olduğu icin ağrı yapıyor sola.dönünce.geçiyor mesela.Kızlar 15 haftalığım. Karnım yumru gibi sertleşiyor ve o zamanlarda hafif ağrım oluyor. Sizde de oluyormu. Sertleştiğinde bebeğin hareket ettiğini düşünüyorum doğru mu acaba.
Gözün aydın canm sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim dr bugün hiç bişey demedi boyunu söyledi amniyon sıvısı normal dedi plasenta benimde aşağıda ve öndeymiş normal doğum zor bu gidişle dedi bebiş sağlıklıymş çok şükür cinsiyet hakkında hiç bişey demedi 20-24 haftalar arasında gel anomali testi yapıcam dedi. Cinsiyeti 20. Haftaya kaldı yani. Sağlıklı yaa ne kadar şükretsem az :)Hayırlı kandiller kızlar
Yaaa bende girdim çok sevindim :)))Duzeldi bende, simdi uygulamadan girdim.
Cnm gözün aydın sağlıkla alın kucağınıza rabbim korusun bi gün var aramızda 3 ünde belli olcak benimkideHayırlı kandiller kızlar
Gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle gelsin Zeynebin hiç ayrılmayın.Kız bebek ayrı güzelHayırlı kandiller kızlar
Haydi güzel haberlerle gel insaallah canim benim ayin15inde bi kontr daha var Allah izin verirseCnm gözün aydın sağlıkla alın kucağınıza rabbim korusun bi gün var aramızda 3 ünde belli olcak benimkidegüzel haberler alalım hepimiz
Sağol canim :)Aaaa çok sevindim canım gözün aydın :)
Sen demistin demiyorum canim:)Sonundaaa :) bekliyordum haberinii.
Hadi gozunaydiinn :)
Allah kızına da bebeğine de uzun ömür versin canim. Sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil tabiGozun aydin canim. Kiz deyince hala icim gidiyor.
Bir kizim var bu bebisim bile kiz olsun istedim icten ice ,oyle keyifliler ki
Erkek olmasina da sevindim tabii. O da ayri bi guzelliktir.Saglikla gelsinler.
Ben şu hafta sonu yasadigimi anlatamam o korku okadar yetti ki tek derdim sağlıklı olması birde gece bulantı başladı sabaha kadar çıkardım ağrı da olunca çok korku ile gitmiştimGözün aydın canm sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim dr bugün hiç bişey demedi boyunu söyledi amniyon sıvısı normal dedi plasenta benimde aşağıda ve öndeymiş normal doğum zor bu gidişle dedi bebiş sağlıklıymş çok şükür cinsiyet hakkında hiç bişey demedi 20-24 haftalar arasında gel anomali testi yapıcam dedi. Cinsiyeti 20. Haftaya kaldı yani. Sağlıklı yaa ne kadar şükretsem az :)
Allah razı olsun canim :)Gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle gelsin Zeynebin hiç ayrılmayın.Kız bebek ayrı güzel
Mutluluğumuzu nasıl paylaşıyorsak üzüntümüzü de paylasacaguz tabiki... olurmu ole şey... bjk de basimdan seninkinin benzeri bir olay geçti... Allahım yavrularımızı ve bizi korusun... denecek söz söylenecek laf yok... sen iyisin sagliklisin onemli olan o önce ana sağlığı.... en kısa zamanda acini unutturacak bir bebiş nasip etsin allahım...Allah razı olsun.
Okadar saskiniz ki
Çok çok rahat bir hamilelik geçiriyorum zannediyordum bende.
Demekki hani her kanamalı hamilelik risk teşkil etmediği gibi rahat gebeliklerlede boyle ani şeyler yasanabiliyormus.
Hayırlısı boyleymis hakkimizda.
Acımı paylaştiniz cok sagolun.
Aslında gercekden topige yazmak istemedim.
Hattaplojovic Direk msj attim sabah beni silermisin listeden diye
Sessiz sedasız yazmam unutulur dedim.
Yani buradaki kimseyi olumsuz etkilememekti amacım.
Hani etkilenmesin kimse boyle benim gibi ani kayiplarla düşünmesinler oyle şeyler istedim.
Ama hepiniz acımı paylastiniz sizin nezdinizde tum arkadaşlardan Allah razi olsun.
Umarım sizler sağlıcakla kavuşursun.
Gözün aydın... çok.sevindimm...Hayırlı kandiller kızlar
Uyuyamıyorum kizlar, 2de zor yattım sabah 6.30 da uyandım. Bu süre zarfında da dönüp duurdum.. bazen geceleri sıçrayarak uyanıyorum. Dua ediyorum hep. Gündüz uykusu da yok. Tavsiyesi olan benim gibi olan var mi
Folik asit zaten tartışmasız gerekli. Ama dediğin gibi tahlil yok bisi yok dayıyorlar bisürü vitamin.benim gittiğim ozel hastanedeki kadın da 4vitamin verdi hergün ic dedi ama tanıdığım drlar yanlış dediler. Ablam yurtdısında yasıyor iki doğum yaptı folik asit dısında hiçbir şey içmedi. Türkiye bu konuları cok geriden takip ediyor. Ben haftada bir kere multivitamin iki yada üç kere demir hapını iciyorum bir iki kere de magnezyum kasılmalarım olduğu icin ama bir docente gore cok yanlış. Magnezyum icene kadar iki bucuk bardak süt ic demir hapı yerine pekmez iç vs diyor. Burada bakıyorum herkes kullanıyor insan ne yapcağını sasırıyor...
Benim rutin Dr da böyle konuşuyordu hep ve ben onunla tatmin olmayıp başka doktorlara bakındım.Bu sözler bu tavırlar pek hoşumuza gitmese de aslında doğruymuş biliyor musun nette de çok okudum araştırdım hep öyle yazıyor düşüğün ilacı olmaz iğnesi olmaz tatmin Amaçlı veriyoruz sadece deniliyor.Tatmin Amaçlı da olsa versinler çünkü psikolojimiz kafamızın rahat olması da çok önemli bizler için.yoksa eli kolu bağlı,kaderine terk edilmiş bi şekilde beklemek çok çok zor oluyor.
Eylul'de ve Ekim'de aşılama yaptirdik tutmadı, eşimin değerleri iyiyken birden çok dustu. Drlar tüp bebek için bile bu değerin enaz 10kat fazlası olması gerekiyor dedi. Eşimin hormon değerleri de kötü çıktı. Sonra bende tekrar polipler ve miyomlar çıktı 3.kez histereskopi ameliyati dediler ve dis gebelikten dolayı sol tupum kapalıydı onu laparoskopi ameliyatı ile alalım dediler tek tüp kalacaktim olmadım bu defa bu ameliyatları. 2ocakta günüm geçmişti bı umut yine gebelik için kan verdim yine hüsran hatta eşim kızdı olmayacağını biliyoorsun niye kendini uzup ttest yaptırıyorsun dedi. Yillardir herr ay yaptiriyorum sonuc ngatiif. Moralimiz çok bozuktu 8.yila gireceğiz. 3.bebek pıhtılaşma testi sonucunun yanlış olması yüzünden kaybetmiştik. Şubatta ttekrar günüm geçti bu defa testi yaptirmadik olmaz diyorlardı drlar çünku. Sonra yaptırdık ve o gece çok sukur keseyi gördük sevinçten saatlerce ağladım çığlık attım dualar ettim. O hafta da tüp bebek Dr undan randevu alacaktım nasip işte. Bu bebeğim mucize oldu hikayesi boyle. Yıllarca çok agladim, coook bebeğin kokusunu içime çektim. Her gece yanımda hayalini kurdum hep hasrettim. Çok dualar aldım ve çok dua ettim hamdolsun. Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasin. Tüm isteyenlere nasip etsin cnm. Bu arada devlette Ocak ayinda tüp bebek raporu çıkartmak için işlemlere başladık ve hala gidip geliyoruz rapor iiicin. Allah korusun bu bebeğime bişey olursa rapor olsun ve tüp bebek yaptırırız . Güzel kalbin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm @kaju bu arada bişey almadım bebeğim için 7aylik falan olunca alayım diiyorum içimde hep korku var. Geçen hafta Dr her an kanaman olabilir dedi miyom plesantaya baskı yapıyormuş
Merhaba hayirli kandiller aralik ayi anneleri henuz yok galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?