2018 Ekim Anneleri

Aaaa çok sevindim canım gözün aydın :)

Sonundaaa :) bekliyordum haberinii.
Hadi gozunaydiinn :)

Gözünaydın canım
Değişmez inşalllah

Gozun aydin canim. Kiz deyince hala icim gidiyor.
Bir kizim var bu bebisim bile kiz olsun istedim icten ice ,oyle keyifliler ki
Erkek olmasina da sevindim tabii. O da ayri bi guzelliktir.Saglikla gelsinler.

Kızlar 15 haftalığım. Karnım yumru gibi sertleşiyor ve o zamanlarda hafif ağrım oluyor. Sizde de oluyormu. Sertleştiğinde bebeğin hareket ettiğini düşünüyorum doğru mu acaba.
sirt ustu yattiginizda kasiklarinizda elinize.gelen yumruysa o rahmin kendisiymis bana da oluyor. ve sirt ustu.yatınca rahatsız olduğu icin ağrı yapıyor sola.dönünce.geçiyor mesela.

Hayirli kandiller hanimlar, Rabbim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bize ve bebeklerimize saglik ve iyilik versin

Oglum hasta o yuzden giremedim birkac gundur. Ama tum yazilanlari okudum.. Arkadasimizin aci kaybi beni darmadagin etti Rabbim sabir versin dayanma.gucu versin.. derece farkiyla bile biz boyle hissediyosak o neler yasiyor kim bilir...

Insallah bu son kotu kotu haber olur

Gobus fotolarini gorunce de mutlu oldum masallah yavas yavas bagimsizliklarini ilan ediolar hele benimki aldi basini gidiyo resmen ikinci de hakikaten hemen cikiveriyomus karin. Neyse onlar yerinde mutlu ve saglikli olsunlar da

SaskinAnne canim sen nasil oldun? Hastaligin hafiflemistir umarim?

dlkkydlntpl senin de hayirli ve guzel haberlerini bekliyoruz canim. Kontrolden cikinca mutlaka paylas bizimle

Purpplee sen nasilsin canim? Bugun ise baslayacaktin, insallah her sey yolunda gidiyodur

Gözün aydın canm sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim dr bugün hiç bişey demedi boyunu söyledi amniyon sıvısı normal dedi plasenta benimde aşağıda ve öndeymiş normal doğum zor bu gidişle dedi bebiş sağlıklıymş çok şükür cinsiyet hakkında hiç bişey demedi 20-24 haftalar arasında gel anomali testi yapıcam dedi. Cinsiyeti 20. Haftaya kaldı yani. Sağlıklı yaa ne kadar şükretsem az :)

Cnm gözün aydın sağlıkla alın kucağınıza rabbim korusun bi gün var aramızda 3 ünde belli olcak benimkidegüzel haberler alalım hepimiz

Gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle gelsin Zeynebin hiç ayrılmayın.Kız bebek ayrı güzel

Cnm gözün aydın sağlıkla alın kucağınıza rabbim korusun bi gün var aramızda 3 ünde belli olcak benimkidegüzel haberler alalım hepimiz
Haydi güzel haberlerle gel insaallah canim benim ayin15inde bi kontr daha var Allah izin verirse
Aaaa çok sevindim canım gözün aydın :)
Sağol canim :)

Sonundaaa :) bekliyordum haberinii.
Hadi gozunaydiinn :)
Sen demistin demiyorum canim:)

Gozun aydin canim. Kiz deyince hala icim gidiyor.
Bir kizim var bu bebisim bile kiz olsun istedim icten ice ,oyle keyifliler ki
Erkek olmasina da sevindim tabii. O da ayri bi guzelliktir.Saglikla gelsinler.
Allah kızına da bebeğine de uzun ömür versin canim. Sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil tabi

Ben şu hafta sonu yasadigimi anlatamam o korku okadar yetti ki tek derdim sağlıklı olması birde gece bulantı başladı sabaha kadar çıkardım ağrı da olunca çok korku ile gitmiştim

Mutluluğumuzu nasıl paylaşıyorsak üzüntümüzü de paylasacaguz tabiki... olurmu ole şey... bjk de basimdan seninkinin benzeri bir olay geçti... Allahım yavrularımızı ve bizi korusun... denecek söz söylenecek laf yok... sen iyisin sagliklisin onemli olan o önce ana sağlığı.... en kısa zamanda acini unutturacak bir bebiş nasip etsin allahım...

Gözün aydın... çok.sevindimm...

Uyuyamıyorum kizlar, 2de zor yattım sabah 6.30 da uyandım. Bu süre zarfında da dönüp duurdum.. bazen geceleri sıçrayarak uyanıyorum. Dua ediyorum hep. Gündüz uykusu da yok. Tavsiyesi olan benim gibi olan var mi

Ben ama bunu nedeni ne ilac nede baska bisi korku heycan yasaďigin icinde bulundugun hale inanamama ruya kotkusu .. 4 5 kere uyanirdim geceleri ama cok sukur simdi 2 ye dustu canim.

Seninle ayni fikirdeyim ama bu pekmez bal gibi takviyeler kan sekeri olan benim gibi gebeler icin cok tehlikeli keske ilac yerine dogal yolla alabilseydim demir vitaminimi..

Canim ilk 5 ay bebekde ola bilecek dusuk riski icin tip eli kolu bagli hic biŕsey yapamiyor ne ignesi ne ilaci dedigin gibi hic bir faydasi kanitlanmamis.. sadece piskolojik yatistirma amacli veriliyormus. Şuda bi gercek Allah ol deyince olduran litre litre kanamada olsa en kotu kazada gecirse anne bebegin ömru varsa yasayacak hic bir olumsuzluk etkileyemiyor dunyaya gelmesini engelleyemiyor.. ben buna inaniyorum ..

Hani aynaya bak8nca karsida yansimani gorsun ya ayni o sekildeyim suan. 8 sene doldu benimde ...normal yolla imkansiz dediler sperm dna bozuklugu ve ölu sayisi cok cok fazlaydi .. tedaviler asilamalar ayni senin yasadiklarin .ve bayramlarda bile cocuklu akrabalarima gidemeyislerim esim icin aglayislarim anlatilmaz ..tekrar tedavi icin randevu aldik muayinede gebesin dediler Cok sukur Bize onlari veren yaradan Allah 'a.. yasananlar buralara bile sigmaz.. ama yazilarini okuyunca kendime sevindigim kadar sevindim Allah yavrunu mucizwni esirgeyip korusun bahti yuzu huyu guzel olsub öpe koklaya büyütün inşallah babasiyla canimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…