- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Bebişler iyi yaa çok şükür önemli olan o :) ultrason fotonu atsana merak ettimHaydi güzel haberlerle gel insaallah canim benim ayin15inde bi kontr daha var Allah izin verirse
Sağol canim :)
Sen demistin demiyorum canim:)
Allah kızına da bebeğine de uzun ömür versin canim. Sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil tabi
Ben şu hafta sonu yasadigimi anlatamam o korku okadar yetti ki tek derdim sağlıklı olması birde gece bulantı başladı sabaha kadar çıkardım ağrı da olunca çok korku ile gitmiştim
Canim bunda sadece kafası falan belli bebek belli değilBebişler iyi yaa çok şükür önemli olan o :) ultrason fotonu atsana merak ettim
İşe başladım canım evet de ve evdeki gibi olmuyor diyaframı zorlaştıkça belime bişey giriyo ah hayırlısıyla şu Mayıs bitse karne geldi sayılır ilk günden yoruldumHayirli kandiller hanimlar, Rabbim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bize ve bebeklerimize saglik ve iyilik versin
Oglum hasta o yuzden giremedim birkac gundur. Ama tum yazilanlari okudum.. Arkadasimizin aci kaybi beni darmadagin ettiRabbim sabir versin dayanma.gucu versin.. derece farkiyla bile biz boyle hissediyosak o neler yasiyor kim bilir...
Insallah bu son kotu kotu haber olur
Gobus fotolarini gorunce de mutlu oldum masallah yavas yavas bagimsizliklarini ilan ediolarhele benimki aldi basini gidiyo resmen ikinci de hakikaten hemen cikiveriyomus karin. Neyse onlar yerinde mutlu ve saglikli olsunlar da
SaskinAnne canim sen nasil oldun? Hastaligin hafiflemistir umarim?
dlkkydlntpl senin de hayirli ve guzel haberlerini bekliyoruz canim. Kontrolden cikinca mutlaka paylas bizimle
Purpplee sen nasilsin canim? Bugun ise baslayacaktin, insallah her sey yolunda gidiyodur
Amin Allah razi olsunMutluluğumuzu nasıl paylaşıyorsak üzüntümüzü de paylasacaguz tabiki... olurmu ole şey... bjk de basimdan seninkinin benzeri bir olay geçti... Allahım yavrularımızı ve bizi korusun... denecek söz söylenecek laf yok... sen iyisin sagliklisin onemli olan o önce ana sağlığı.... en kısa zamanda acini unutturacak bir bebiş nasip etsin allahım...
Oh maşallah csnım :)Kızlar dr dan geldım kanama alanım yok denecek kadar azmıs plasentam azcık yukarı cıkmıs bebegı besleyen damarlarda sıkıntı yok benek ıyı test donmus gostermedı kendını yaramaz Allahım bunguzel gunde hayırlı haber almak cok guzel
Kızlar dr dan geldım kanama alanım yok denecek kadar azmıs plasentam azcık yukarı cıkmıs bebegı besleyen damarlarda sıkıntı yok benek ıyı test donmus gostermedı kendını yaramaz Allahım bunguzel gunde hayırlı haber almak cok guzel
Gözün aydın cnm hep güzel haberler alıp güzel haberler verelim inşallah bugünün yüzü suyu hürmetineÇok şükür kızlar ıns artık kotu bırsey yasamaz hıc bırımız
Caanimm çok sevindim masaallahÇok şükür kızlar ıns artık kotu bırsey yasamaz hıc bırımız
Kızlar dr dan geldım kanama alanım yok denecek kadar azmıs plasentam azcık yukarı cıkmıs bebegı besleyen damarlarda sıkıntı yok benek ıyı test donmus gostermedı kendını yaramaz Allahım bunguzel gunde hayırlı haber almak cok guzel
İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin yarın canım. Benim kontrol de perşembe sabahı ama heyecan dorukta, bekleyemiyorumOh çok şükür hadi gözün aydin güzel haberler aldın Allahın izni ile
Bunu da atlattiniz hamdolsun
Bakalım benim yarınki kontrol nasıl geçecek merak ediyorum bende
İnsallah güzel geçer bende sizler gibi güzel haberler duyarım
Cok sevindim canim. Hayrli olsun insaAllahHayırlı kandiller kızlar
Herşeyden önce tüm temennimiz sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olmasi
Biliyorsunuz iki gündür rahatsızdım bugün doktora gittim şükür Rabbime bisey yokmuş idrar ve kan istedi yine
Vee esas haber ilk kaybettiğim bebeğim kız di. Şükürler olsun hayırlısı ile Zeynebim geliyor teyzeleri
Sağlıklı olması öncelikli duam. Bakalim bi daha ki kontrole değişmez ise tabi :)
Kasık değilde göbek deliği altında oluyor. Evet genellikle sırt üstü yatınca oluyor. Çok sağıl canım cevap içinsirt ustu yattiginizda kasiklarinizda elinize.gelen yumruysa o rahmin kendisiymis bana da oluyor. ve sirt ustu.yatınca rahatsız olduğu icin ağrı yapıyor sola.dönünce.geçiyor mesela.
Çook sevindim. Allah bir daha yaşatmaz inşallah kanama ve düşük tehlikesi.Kızlar dr dan geldım kanama alanım yok denecek kadar azmıs plasentam azcık yukarı cıkmıs bebegı besleyen damarlarda sıkıntı yok benek ıyı test donmus gostermedı kendını yaramaz Allahım bunguzel gunde hayırlı haber almak cok guzel
Canım benim arkadaşımın bulantı kusmaları 3. Aydan sonra başlamış. Bir sıkıntı yoktur. İnşallah biran önce geçerKızlar benim ilk 3 ay ya 1 ya da 2 bulantim oldu hepsi bu
Şimdi 15+5 ve benim bulantılarım var çok siddetli
Amin cnm hıcbırımızeÇook sevindim. Allah bir daha yaşatmaz inşallah kanama ve düşük tehlikesi.
Cok sukur cnm doguma kdr. Tabı cokcok dıkkatmetmem herekecekOh çok şükür hadi gözün aydin güzel haberler aldın Allahın izni ile
Bunu da atlattiniz hamdolsun
Bakalım benim yarınki kontrol nasıl geçecek merak ediyorum bende
İnsallah güzel geçer bende sizler gibi güzel haberler duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?