2018 Ekim Anneleri

Kızlar benim ilk 3 ay ya 1 ya da 2 bulantim oldu hepsi bu
Şimdi 15+5 ve benim bulantılarım var çok siddetli
Bn ise başladım uzun bir aradan sonra ve neredeyse her gün istifra ediyorum. Sanırım yol ve şirket yemekleri etki ediyor... her günde yapıp götüremiyorum... durum fena

Güzel haberlerini bekliyoruz ::))

Canim bunda sadece kafası falan belli bebek belli değil
Bak yine ağrım var ya normal demekki
Benimde kasık ağrım vardı bugün dr plasenta aşağıda önde dedi o yapabilirmiş benim sebebim belli seninde bi sebebi vardır belki canm

Benimde kasık ağrım vardı bugün dr plasenta aşağıda önde dedi o yapabilirmiş benim sebebim belli seninde bi sebebi vardır belki canm
Bnde de aynıudı sımdı bıraz yukarı cıkmıs barı senınde cıkar

Bn ise başladım uzun bir aradan sonra ve neredeyse her gün istifra ediyorum. Sanırım yol ve şirket yemekleri etki ediyor... her günde yapıp götüremiyorum... durum fena
Ben de her gün Yarım saatlik yola git gel yapmaya başladım tekrar Rabbim korusun ya

Ayy çok sevindim inşallah bundan sonrası çok daha güzel olur canım. Bak yukarı çıkıyor ne güzel

Arkadaslar,2 gundur sol kaburgamin alti segiriyo cok aciyo bebekle bi ilgisi varmi size

Kasık değilde göbek deliği altında oluyor. Evet genellikle sırt üstü yatınca oluyor. Çok sağıl canım cevap için

Bebisin o buyuk ihtimalle :) aynen oyle geriliyor.Elini koydugunda hatta daha sert hissedersin normalden.❤Oralarda kaymalar olur :) Ozellikle yemek sonralari dikkat edebilirsin canim.

Bugün 1.5 aydan sonra gördüğüm iş Arkadaşlarım 5 aylık hamile gibi olmuş göbişin dediler kilo da almışsın dedilerrrrrr

Ekim bebelerinin ortak noktasi mi ya :))))))
Suan kizimda 6 aylik oldugum halimdeyim korkmuyor degilim valla.

Çok sağol canım. Galiba o sertlik bebek. Bu arada 15+5 haftalığım. bana da 5 aylık gibisin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…