- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ins cnm kanamalarmz bıtsınGözün aydın canım çok sevindimAllah'ın izniyle inşallah sıkıntı yaşayan hamileler olarak atlatacağız bu süreçleri
Bn ise başladım uzun bir aradan sonra ve neredeyse her gün istifra ediyorum. Sanırım yol ve şirket yemekleri etki ediyor... her günde yapıp götüremiyorum... durum fenaKızlar benim ilk 3 ay ya 1 ya da 2 bulantim oldu hepsi bu
Şimdi 15+5 ve benim bulantılarım var çok siddetli
Güzel haberlerini bekliyoruz ::))Oh çok şükür hadi gözün aydin güzel haberler aldın Allahın izni ile
Bunu da atlattiniz hamdolsun
Bakalım benim yarınki kontrol nasıl geçecek merak ediyorum bende
İnsallah güzel geçer bende sizler gibi güzel haberler duyarım
Benimde kasık ağrım vardı bugün dr plasenta aşağıda önde dedi o yapabilirmiş benim sebebim belli seninde bi sebebi vardır belki canmCanim bunda sadece kafası falan belli bebek belli değil
Bak yine ağrım var ya normal demekki
Bnde de aynıudı sımdı bıraz yukarı cıkmıs barı senınde cıkarBenimde kasık ağrım vardı bugün dr plasenta aşağıda önde dedi o yapabilirmiş benim sebebim belli seninde bi sebebi vardır belki canm
İnsallah canım sagolasinİnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin yarın canım. Benim kontrol de perşembe sabahı ama heyecan dorukta, bekleyemiyorumçok özledim minişimi
Amin amin amin ecmain inşaALLAHGüzel haberlerini bekliyoruz ::))
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-aralik-anneleri.1061146/
Canim erken aciliyor sayfalar.
Ayni zamanlarda olmaninda tadi ayri.
Boyle bir sayfa varhayirli olsun bebisiniz
Ben de her gün Yarım saatlik yola git gel yapmaya başladım tekrar Rabbim korusun yaBn ise başladım uzun bir aradan sonra ve neredeyse her gün istifra ediyorum. Sanırım yol ve şirket yemekleri etki ediyor... her günde yapıp götüremiyorum... durum fena
gözünaydın canımKızlar dr dan geldım kanama alanım yok denecek kadar azmıs plasentam azcık yukarı cıkmıs bebegı besleyen damarlarda sıkıntı yok benek ıyı test donmus gostermedı kendını yaramaz Allahım bunguzel gunde hayırlı haber almak cok guzel
Kızlar dr dan geldım kanama alanım yok denecek kadar azmıs plasentam azcık yukarı cıkmıs bebegı besleyen damarlarda sıkıntı yok benek ıyı test donmus gostermedı kendını yaramaz Allahım bunguzel gunde hayırlı haber almak cok guzel
Amin ons cnm ıns bıde erken dogum rıskımdemolmazAyy çok sevindim inşallah bundan sonrası çok daha güzel olur canım. Bak yukarı çıkıyor ne güzel
Amin ons cnm ıns bıde erken dogum rıskımdemolmaz
benim haftam küçük ya canım daha kasiklarda su an:)Kasık değilde göbek deliği altında oluyor. Evet genellikle sırt üstü yatınca oluyor. Çok sağıl canım cevap için
Kasık değilde göbek deliği altında oluyor. Evet genellikle sırt üstü yatınca oluyor. Çok sağıl canım cevap için
Bugün 1.5 aydan sonra gördüğüm iş Arkadaşlarım 5 aylık hamile gibi olmuş göbişin dedilerkilo da almışsın dedilerrrrrr
Yok yahu senin gobus minik cok sevimliBugün 1.5 aydan sonra gördüğüm iş Arkadaşlarım 5 aylık hamile gibi olmuş göbişin dedilerkilo da almışsın dedilerrrrrr
Çok sağol canım. Galiba o sertlik bebek. Bu arada 15+5 haftalığım. bana da 5 aylık gibisin diyorlar.Bebisin o buyuk ihtimalle :) aynen oyle geriliyor.Elini koydugunda hatta daha sert hissedersin normalden.❤Oralarda kaymalar olur :) Ozellikle yemek sonralari dikkat edebilirsin canim.
Ekim bebelerinin ortak noktasi mi ya :))))))
Suan kizimda 6 aylik oldugum halimdeyim korkmuyor degilim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?