Ayy çok hoşsun canım. Ben de farkediyorum bi sağda bazdn biraz aşağıda : ))))offf canim bende de oluyor ilk ne olduğunu anlamadım geçen sol tarafımdaydı sonra ağrı sağa dolanınca anladım bebek geziyor :)
Benim eski telefonumda oyle oluyordu.Simdikinde gayet hizli, sorun yasamiyorum.Kızlar ya benim telefonum asla donmaz normalde ama son birkaç gündür Sayfayı kaydırmama bile izin vermiyor yazıları yazarken de harfler kırk saat sonra diziliyor reklamlar çoğaldı sayfada ondan veri böyle sizde nasıl ?
Giresim yazasım bakasım gelmiyor artık siteye
Benimki de bazen yukarda bazen aşağıda:) onların yasam alanı da orasıAyy çok hoşsun canım. Ben de farkediyorum bi sağda bazdn biraz aşağıda : ))))
Umarım sürmezBen öğleden sonraya kalmamam lazım başka bi işim var onun için gidiyorum aslında hastAneye de bi uğrasam diyorum. Sonucu ben de merak ediyorum belki bulantıdan kurtulurum bu vesileyle. Öncekinde doğuma kadar sürmüştü
Umarım sürmez
Dün geceyi yaşadım ya ne kadar zormus
: )))Benimki de bazen yukarda bazen aşağıda:) onların yasam alanı da orası
Ben telefon da değiştirmedim her yere takır takır giriyorum ama burda 3 gündür sıkıntı.Öxellikle de reklam bölümleri duraklatıyo neyse bakalımBenim eski telefonumda oyle oluyordu.Simdikinde gayet hizli, sorun yasamiyorum.
Bende acillik oldum böbrek ağrısından bana d aynısını veridler tek dozluk munurolKizlar idrar yollarim iltihaplanmis doktor tek dozluk ilac yazdi yarin alacam acaba birşey olur mu ki
Uygulamaya da girilmiyordu birkac gundur. Genel bir sorun olabilir.Ben telefon da değiştirmedim her yere takır takır giriyorum ama burda 3 gündür sıkıntı.Öxellikle de reklam bölümleri duraklatıyo neyse bakalım
Ya ben baslamadim. Hamilelik bende asiri usengeclik yapiyo:)) bakalim catlak gorene kadr da baslamam ben kesin. Bide 2. Ya saldim herlde simdidenGünaydın hepinizesakın kremlerinizi ve yağlarınızı aksatmayın kızlar, göğsümde çatlaklar başlamış dün farkettim aslında çok kuru değildi oralar ama yine de ben duştan duşa yağ sürerken çatlamış 2 günde
GünaydınGünaydın hepinizesakın kremlerinizi ve yağlarınızı aksatmayın kızlar, göğsümde çatlaklar başlamış dün farkettim aslında çok kuru değildi oralar ama yine de ben duştan duşa yağ sürerken çatlamış 2 günde
Günaydınlar kızlar bugün evime yolculuk vakti... hayırlısıyla gideriz inş gelirken 10 saatte ancak gelmiştik bakalım giderken ne kadar sürecek
Sitede bende sıkıntı yaşadım çok takılıyorduBen telefon da değiştirmedim her yere takır takır giriyorum ama burda 3 gündür sıkıntı.Öxellikle de reklam bölümleri duraklatıyo neyse bakalım
Bugün düzeldi nasıl olduysa eğer bir daha sıkıntı oluşursa uygulamayı deneyeyim ıphone de hangi isimle indiriliyordu kiSitede bende sıkıntı yaşadım çok takılıyordu
Uygulamayı indirdim canım mesaj yazarken falan rahat karışmıyor harfler
Bugün düzeldi nasıl olduysa eğer bir daha sıkıntı oluşursa uygulamayı deneyeyim ıphone de hangi isimle indiriliyordu ki
Ya ben baslamadim. Hamilelik bende asiri usengeclik yapiyo:)) bakalim catlak gorene kadr da baslamam ben kesin. Bide 2. Ya saldim herlde simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?