2018 Ekim Anneleri

İyi aksamlar kizlar hamile kiyafeti en guzel lcw de ve h&m markalarinda var baska magazalarda zaten hamile diye bir kriter yok o yuzden bu iki magaza kurtaricim oldu

Benim eski telefonumda oyle oluyordu.Simdikinde gayet hizli, sorun yasamiyorum.

Umarım sürmez
Dün geceyi yaşadım ya ne kadar zormus

Umarım sürmez
Dün geceyi yaşadım ya ne kadar zormus

Ya ben ne çekiyorum bir bilsen şimdi günde 1 çıkartırım ve kendimi rahatlamış hissediyorum öncesini sen düşün. Napım kaderim böyleymiş diyorum Allah kız evladı verirse ona hep dua edeceğim bana benzemesin bu konuda.

Benim eski telefonumda oyle oluyordu.Simdikinde gayet hizli, sorun yasamiyorum.
Ben telefon da değiştirmedim her yere takır takır giriyorum ama burda 3 gündür sıkıntı.Öxellikle de reklam bölümleri duraklatıyo neyse bakalım

Günaydın hepinize sakın kremlerinizi ve yağlarınızı aksatmayın kızlar, göğsümde çatlaklar başlamış dün farkettim aslında çok kuru değildi oralar ama yine de ben duştan duşa yağ sürerken çatlamış 2 günde

Ya ben baslamadim. Hamilelik bende asiri usengeclik yapiyo:)) bakalim catlak gorene kadr da baslamam ben kesin. Bide 2. Ya saldim herlde simdiden

Günaydın
Hemen mi çatlıyor ya bende her gün yağ sürüyorum yatarken inşalllah yetiyodur..

Günaydınlar kızlar bugün evime yolculuk vakti... hayırlısıyla gideriz inş gelirken 10 saatte ancak gelmiştik bakalım giderken ne kadar sürecek

Hayırlı yolculuklar canım

Ben telefon da değiştirmedim her yere takır takır giriyorum ama burda 3 gündür sıkıntı.Öxellikle de reklam bölümleri duraklatıyo neyse bakalım
Sitede bende sıkıntı yaşadım çok takılıyordu
Uygulamayı indirdim canım mesaj yazarken falan rahat karışmıyor harfler

Sitede bende sıkıntı yaşadım çok takılıyordu
Uygulamayı indirdim canım mesaj yazarken falan rahat karışmıyor harfler
Bugün düzeldi nasıl olduysa eğer bir daha sıkıntı oluşursa uygulamayı deneyeyim ıphone de hangi isimle indiriliyordu ki

Bugün düzeldi nasıl olduysa eğer bir daha sıkıntı oluşursa uygulamayı deneyeyim ıphone de hangi isimle indiriliyordu ki

Kadınlar kulübü yazdığında çıkmıyor mu sanırım ıphone de bu uygulama yok demişti bi arkadaş

Ya ben baslamadim. Hamilelik bende asiri usengeclik yapiyo:)) bakalim catlak gorene kadr da baslamam ben kesin. Bide 2. Ya saldim herlde simdiden

Catlak gordukten sonra surmene gerek yok arkadasimm :) sen dusunuyorsan uyumadan 2 dairesel hareketle bitir olayi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…