2018 Ekim Anneleri

Kızlar ya benim telefonum asla donmaz normalde ama son birkaç gündür Sayfayı kaydırmama bile izin vermiyor yazıları yazarken de harfler kırk saat sonra diziliyor reklamlar çoğaldı sayfada ondan veri böyle sizde nasıl ?
Giresim yazasım bakasım gelmiyor artık siteye

Yok yahu senin gobus minik cok sevimli hic dert etme bence beni gorseler o zaman 9 aylik mi diye soracaklar
Sağolun kızlar yeter ki Sağlıcakla gelsin de kilo Göbek umrumda bile değil.Hamile pantolonumla gittim okula,oooo şimdiden kabullenmişsin hamile pantolunu filan diyen oldu yaw o kadar da değil 4.aydayız bir zahmet çıksın göbekler giyilsin hamile kıyafetleri eskiler olmuyo nasıl olsun karnıma baskı yapan bişey giyince karnım rahatsız oluyo normal ysni

Kozlar hamıle pantolonu alcam 10 gun sınra ıle doncem normal ğantolonlar sıkıcak sanırom artık gobüş cıktı ne önerırsınız marka rahatlık bakımından

3 hafta önce bakteri çıkmıştı bugün temiz cıktı idrar
Ama mantar enfeksiyonu olabilir bi ara fitil verdiler kullanmadım ben

Mantar olsa kaşıntın olurdu canım. Bana en son enfeksiyon var dedi ilaç yazmıcam dedi. Bulantı ilacı istedim hala kusuyor musun dedi o zaman kan idrar bakalım bi daha ona göre ilaç yazarım demişti. Sonucu gösterememiştim Çarşamba gitcem inşallah

Ben yeni bulantı çekmeye başladım
Bende sonuç göstermedim çarşamba öğleden sonra gideceğim bende :)
Atom 15inde Ali hocada randevum var

Kozlar hamıle pantolonu alcam 10 gun sınra ıle doncem normal ğantolonlar sıkıcak sanırom artık gobüş cıktı ne önerırsınız marka rahatlık bakımından
Ben kan sulandırıcı yapınca karnım inanılmaz acıyordu aldim o yüzden lcw 'dan memnunum canim daha pahalı olan markalar da var ama ne gerek var

Canım bence marka önemli değil pantolonu alırken kumaşına bak anlarsın Likralı kumaş iyi olur tabi markasız alma ama anladın mı

Kızlar 15 haftalığım. Karnım yumru gibi sertleşiyor ve o zamanlarda hafif ağrım oluyor. Sizde de oluyormu. Sertleştiğinde bebeğin hareket ettiğini düşünüyorum doğru mu acaba.
offf canim bende de oluyor ilk ne olduğunu anlamadım geçen sol tarafımdaydı sonra ağrı sağa dolanınca anladım bebek geziyor :)

Ben kan sulandırıcı yapınca karnım inanılmaz acıyordu aldim o yüzden lcw 'dan memnunum canim daha pahalı olan markalar da var ama ne gerek var
Tabıkı cnm gerek yok zaten belkı dogumdan sonra hızla kılo vercez calıscam ıcın alcam ıkıyanr yeter ıste

Ben yeni bulantı çekmeye başladım
Bende sonuç göstermedim çarşamba öğleden sonra gideceğim bende :)
Atom 15inde Ali hocada randevum var

Ben öğleden sonraya kalmamam lazım başka bi işim var onun için gidiyorum aslında hastAneye de bi uğrasam diyorum. Sonucu ben de merak ediyorum belki bulantıdan kurtulurum bu vesileyle. Öncekinde doğuma kadar sürmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…