3 hafta önce bakteri çıkmıştı bugün temiz cıktı idrarSaskinAnne yediğin bir şey dokunmuş olabilir . Ya da enfeksiyon da yapar enfeksiyon var mıydı sende
Bebisin o buyuk ihtimalle :) aynen oyle geriliyor.Elini koydugunda hatta daha sert hissedersin normalden.❤Oralarda kaymalar olur :) Ozellikle yemek sonralari dikkat edebilirsin canim.
Ekim bebelerinin ortak noktasi mi ya :))))))
Suan kizimda 6 aylik oldugum halimdeyim korkmuyor degilim valla.
Sağolun kızlar yeter ki Sağlıcakla gelsin de kilo Göbek umrumda bile değil.Hamile pantolonumla gittim okula,oooo şimdiden kabullenmişsin hamile pantolunu filan diyen oldu yaw o kadar da değil 4.aydayız bir zahmet çıksın göbekler giyilsin hamile kıyafetleri eskiler olmuyo nasıl olsun karnıma baskı yapan bişey giyince karnım rahatsız oluyo normal ysniYok yahu senin gobus minik cok sevimlihic dert etme bence beni gorseler o zaman 9 aylik mi diye soracaklar
3 hafta önce bakteri çıkmıştı bugün temiz cıktı idrar
Ama mantar enfeksiyonu olabilir bi ara fitil verdiler kullanmadım ben
Ben yeni bulantı çekmeye başladımMantar olsa kaşıntın olurdu canım. Bana en son enfeksiyon var dedi ilaç yazmıcam dedi. Bulantı ilacı istedim hala kusuyor musun dedi o zaman kan idrar bakalım bi daha ona göre ilaç yazarım demişti. Sonucu gösterememiştim Çarşamba gitcem inşallah
Ben kan sulandırıcı yapınca karnım inanılmaz acıyordu aldim o yüzden lcw 'dan memnunum canim daha pahalı olan markalar da var ama ne gerek varKozlar hamıle pantolonu alcam 10 gun sınra ıle doncem normal ğantolonlar sıkıcak sanırom artık gobüş cıktı ne önerırsınız marka rahatlık bakımından
Kozlar hamıle pantolonu alcam 10 gun sınra ıle doncem normal ğantolonlar sıkıcak sanırom artık gobüş cıktı ne önerırsınız marka rahatlık bakımından
offf canim bende de oluyor ilk ne olduğunu anlamadım geçen sol tarafımdaydı sonra ağrı sağa dolanınca anladım bebek geziyor :)Kızlar 15 haftalığım. Karnım yumru gibi sertleşiyor ve o zamanlarda hafif ağrım oluyor. Sizde de oluyormu. Sertleştiğinde bebeğin hareket ettiğini düşünüyorum doğru mu acaba.
Tabıkı cnm gerek yok zaten belkı dogumdan sonra hızla kılo vercez calıscam ıcın alcam ıkıyanr yeter ısteBen kan sulandırıcı yapınca karnım inanılmaz acıyordu aldim o yüzden lcw 'dan memnunum canim daha pahalı olan markalar da var ama ne gerek var
Yok cnm hamgı markalar satıyo pek bılmedım ıcın bıde cok pahalı ıstemıyorum oyızden sordmCanım bence marka önemli değil pantolonu alırken kumaşına bak anlarsın Likralı kumaş iyi olur tabi markasız alma ama anladın mı
Ben yeni bulantı çekmeye başladım
Bende sonuç göstermedim çarşamba öğleden sonra gideceğim bende :)
Atom 15inde Ali hocada randevum var
Yok cnm hamgı markalar satıyo pek bılmedım ıcın bıde cok pahalı ıstemıyorum oyızden sordm
Lcw den lacivert keten aldın ben çok rahatım maşallah.Kozlar hamıle pantolonu alcam 10 gun sınra ıle doncem normal ğantolonlar sıkıcak sanırom artık gobüş cıktı ne önerırsınız marka rahatlık bakımından
Kotonda hıc gormedım cnmDefacto var bende memnunum. Yeni almam lazım koton a bakayım diyorum malları fiyatına göre iyi bence pahalı ya gerek yok ama orda var mı bilmiyorum.
Yazın ıyı olabılır terletmesinde omsocakta nabıcaz kocamgobeklerle bılmem zatenLcw den lacivert keten aldın ben çok rahatım maşallah.
Kısmet olursa o zamana elbise düşünüyorum bakalım inşallahYazın ıyı olabılır terletmesinde omsocakta nabıcaz kocamgobeklerle bılmem zaten
Elbıse gıyemıuorum işteyken metrouada bınıurm oste erkekler cogunlukta bızım hemKısmet olursa o zamana elbise düşünüyorum bakalım inşallah
Kotonda hıc gormedım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?