Hazir hayatta yiyemiyorum midemi cok bulandiriyor. Cok teskekurler.Bende hep sana denk geliyorum galiba:)) ben bulanti zamanlarmda yapamamstm. Organik hazir tukettim. Ama onun disinda kendim yapyrm hep. Gerci yaz geldi. Yazin yogurdm pek tutmuyo. Yine hazira donebilirm
gida muhendisiyim. Pastorizasyon islemi isil islem uygulamak kelime anlami bu. O yuzden isıl islemle evimizde de zararli mikroorganizmalardan kurtulabiliriz. Ben sizlerin nasil yaptigini merak etmistim teskekur ederim.Ben hamilekikten once kendim mayalardim. Bildigim bir yerden sut alirdim. Ama su anda pastorize olmayan yogurt yag peynir vs tuketmiyorum. Kaynatmakla gecmeyen mikroplar var. Pastorizasyon evde yapulabilecek bir islem degil. Normalde sikinti yaratmayan bir konu gebeler icin riskli olabilir.
Canim Gecirmissin bitmis bu bi problem degilki.igg nin pozitif cikmasi hamilelige zararli degil bosuna stres yapiyosun..Arkadaşlar allah rızası için yardımcı olun şimdi bu cmv igg pozitif tamam gecirmisim bagisiklilik var ama yani geçirdiğim esnada bulasicimiydubulasicimiydi yani aileme oğluma bulaşmış mi ve en önemlisi hamileyim doğumdan sonra tekrarlardan nerden bilecem sütle bulasirsa psikolojim çok kötü yardım edin lütfen
Canim insanlar sana bilgi vermiş rahatlatmaya çalışmış ama kim ne derse desin senin için rahat etmicek o yuzden doktoruna sor en dogru bilgiyi sana o verecektir.Ya bilmiyorum aileme bulasmis mi kardesime oğluma çok korkuyorum mutsuzum emzirebilecek miyim lütfen benim gibi olan yardımcı olsun bana
Canım bende çiğ sütü 2-3 saat kaynatıyorum kepçeyle havasını ala ala sonra kavonazlara koyup sütü öyle mayalandırıyorum kapaklarınada havlu kağıtla kapatıyorum ve fırın içinde 4-5 saat en fazla tutup buzdolaba kaldırıyorum daha sert oluyor havlu kağıt kpyunca ama tedirginim biraz yinede çiğ süt oldyğu için 2 hafta sonra doktor kontrolüm var soracağım bu konuyuHazir hayatta yiyemiyorum midemi cok bulandiriyor. Cok teskekurler.
gida muhendisiyim. Pastorizasyon islemi isil islem uygulamak kelime anlami bu. O yuzden isıl islemle evimizde de zararli mikroorganizmalardan kurtulabiliriz. Ben sizlerin nasil yaptigini merak etmistim teskekur ederim.
Güzel haberler al inşallah canımDoktorda bekliyoruz dua edin güzel haberlerle cikalim
Test yapmadan mi verdiler? Ben kan testi yaptirayim diyorum ayaklarım buz gibi. Düşük ise ben de başlarım ilaca[/QUOTE]Hiç sorma sağlık ocağı verdi dr sormadan içtim iki gün içmez olaydım cnm
Ah kızlar bende grip oldum iki gündür cekiyorum nane limon süt bal ama kolay kolay gececeğe benzemiyor dikkat edin kendinize
Doktorda bekliyoruz dua edin güzel haberlerle cikalim
Hazir hayatta yiyemiyorum midemi cok bulandiriyor. Cok teskekurler.
gida muhendisiyim. Pastorizasyon islemi isil islem uygulamak kelime anlami bu. O yuzden isıl islemle evimizde de zararli mikroorganizmalardan kurtulabiliriz. Ben sizlerin nasil yaptigini merak etmistim teskekur ederim.
Gözünüz aydın sevindim herşeyin yolunda olmasınaGeldık biz cok sukur hersey solunda pipimizi net olarak gördük artık.170 gr 15 cm olmuş .afp için kan vedik bir hafta sonra sonuc cıkacakmiş. Şimdi erkek ismi düsünmem lazım Toprak la Atlas arasında kaldım fikir verin kızlar
Gözün aydın canım toprak ismini çok severimGeldık biz cok sukur hersey solunda pipimizi net olarak gördük artık.170 gr 15 cm olmuş .afp için kan vedik bir hafta sonra sonuc cıkacakmiş. Şimdi erkek ismi düsünmem lazım Toprak la Atlas arasında kaldım fikir verin kızlar
ben o kadar kaynatmiyorum. Kaynayinca 15 20 dk daha tutuyorum sonra soguyunca mayaliyorum bende soracagim canimCanım bende çiğ sütü 2-3 saat kaynatıyorum kepçeyle havasını ala ala sonra kavonazlara koyup sütü öyle mayalandırıyorum kapaklarınada havlu kağıtla kapatıyorum ve fırın içinde 4-5 saat en fazla tutup buzdolaba kaldırıyorum daha sert oluyor havlu kağıt kpyunca ama tedirginim biraz yinede çiğ süt oldyğu için 2 hafta sonra doktor kontrolüm var soracağım bu konuyu
Test yapmadan mi verdiler? Ben kan testi yaptirayim diyorum ayaklarım buz gibi. Düşük ise ben de başlarım ilaca
Ben 11 aylıkken odasını ayırmıştım canım zaten sesini duyabileceğim kadar yakın mesafede ayıracaksan eğer yakın zamanda yapman iyi olabilir kardeş geldiğinde dışlanmış gibi hissetmesin kendini. Yavaş yavaş alışacaklar canım kardeşe yapacak bir şey yok bizler için de zor zamanlar olacak ama kardeşin güzelliğini büyüdüklerinde anlayacaklar. Benim iki kardeşim daha var biriyle 9 diğeriyle 13 yaş farkımız var hiç bağlı değiliz onlarla ortak nokta bulamıyoruz inş yakın yaşlarda daha iyi olur durumlarEvet 3 yaş çok daha bilinçli. Bizimki yeni yeni akıllanıyor. 26 ay araları olacak. O zamana daha da iyi anlar zorlamaz inşallah. Şimdi etrafımızda çok bebekli arkadaş var. Onları görünce kucağına almak istiyor vs. Ben de engel olmuyorum. Veriyorum kucağına alışsın diye. Yavaş yavaş küçük bebek olayına alışsın diyorum. Bundan bize de alalım mı diye soruyorum
Allah yardımcımız olsun. Büyüğe de haksızlık yapmak istemiyorum. Hatta bi kaç kitap mı baksam diyorum :)
Şimdi oda yapıp yavaştan odasını da ayırmam gerek. Şimdiye kadar anne yanı gibi yatağımız vardı. Yanımızda yatıyordu.
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?