2018 Ekim Anneleri

Bende hep sana denk geliyorum galiba:)) ben bulanti zamanlarmda yapamamstm. Organik hazir tukettim. Ama onun disinda kendim yapyrm hep. Gerci yaz geldi. Yazin yogurdm pek tutmuyo. Yine hazira donebilirm
Hazir hayatta yiyemiyorum midemi cok bulandiriyor. Cok teskekurler.
gida muhendisiyim. Pastorizasyon islemi isil islem uygulamak kelime anlami bu. O yuzden isıl islemle evimizde de zararli mikroorganizmalardan kurtulabiliriz. Ben sizlerin nasil yaptigini merak etmistim teskekur ederim.

Canim Gecirmissin bitmis bu bi problem degilki.igg nin pozitif cikmasi hamilelige zararli degil bosuna stres yapiyosun..

Ya bilmiyorum aileme bulasmis mi kardesime oğluma çok korkuyorum mutsuzum emzirebilecek miyim lütfen benim gibi olan yardımcı olsun bana

Ya bilmiyorum aileme bulasmis mi kardesime oğluma çok korkuyorum mutsuzum emzirebilecek miyim lütfen benim gibi olan yardımcı olsun bana
Canim insanlar sana bilgi vermiş rahatlatmaya çalışmış ama kim ne derse desin senin için rahat etmicek o yuzden doktoruna sor en dogru bilgiyi sana o verecektir.

Iyi gunler arkadaslar....
Ben evde her sabah bir tutam cig semizotu yiyorum omega3 acindan cok zengin diye
Ama acaba cig yemek yada her gun tuketmek zararli olur mu ki
(Bir demet aldim yikadim ayikladim saklama kabina koydum )

Bu arada bende yarin gidecegim kontorule
Bana da dua edin insallah her sey yolundadir..
Birde cinsiyetini ilk kez ogrenecem..cok heycanliyim..daha once ihtimallerdeb bile soz etmedi doktor..bu yuzden hic bir fikrim yok cinsiyeti konusunda...

Canım bende çiğ sütü 2-3 saat kaynatıyorum kepçeyle havasını ala ala sonra kavonazlara koyup sütü öyle mayalandırıyorum kapaklarınada havlu kağıtla kapatıyorum ve fırın içinde 4-5 saat en fazla tutup buzdolaba kaldırıyorum daha sert oluyor havlu kağıt kpyunca ama tedirginim biraz yinede çiğ süt oldyğu için 2 hafta sonra doktor kontrolüm var soracağım bu konuyu

Cnm hamilelik depresyonu korkuyorum ben sadece diyorum geçirdiğim sırada aileme bulaşmış mi yoksa sadece cinsel yolla mi bulaşır bilgisi olan

Yada oglumda varsa kardeşine bulaşır mi çünkü ben ilk gebeligimde böyle bir test yapmadım daha doğrusu nedir onu bile bilmiyorum ve tekrar aktif olurmu

Hiç sorma sağlık ocağı verdi dr sormadan içtim iki gün içmez olaydım cnm
Test yapmadan mi verdiler? Ben kan testi yaptirayim diyorum ayaklarım buz gibi. Düşük ise ben de başlarım ilaca[/QUOTE]

Yok canım test sonuçlarına bakılmadan verdi bide bana sordu iğne kullanıyorsun acaba zararı olurmu diye bende bilmiyorum dedim o an zaten içine şüphe düşmüştü..

Ah kızlar bende grip oldum iki gündür cekiyorum nane limon süt bal ama kolay kolay gececeğe benzemiyor dikkat edin kendinize

Çok ama çok geçmiş olsun kuzum Allah şifanı tez versin inşallah.. ıhlamur zencefil dene bide sana zararı yoksa .

Doktorda bekliyoruz dua edin güzel haberlerle cikalim

Canım Allah hayırlı güzel mutlu haberlerle çıkmayı nasip etsin dr odasından ..inşallah herşey gönlünden geçen gibi olsun..

Selam canım sen tecrubelisin bu konuda vede sistemin yaptığın yogurt için kendini alıştırmış Maşallah .. Şimdi ben yesem onu eminim beni mahveder yada zararı olur cunki bu yaşına kadar hiç o şekilde yoğurt tüketmedim..bazı arkadaşlarında çekincesi bu yüzüden diye tahmin ediyorum.. hiç birimiz senin kadar senin vücudunun vereceği tepkileri bilemeyiz ama kendimizin yerine koyunca seni aman bisi olmasın modunda oluyoruz kuzum yanlış anlama..

Gözünüz aydın sevindim herşeyin yolunda olmasına
Toprak ismini bende beğeniyorum

Rüzgar, Toprak, Ali, Asaf, Yiğit, bunlar şuan aklıma gelenler :)

Merhaba kızlar lcw den siparişlerim bugün geldi
genelde 3-6 ay olarak aldım ama gözüme büyük geldiler biraz
siz nasıl aldınız kaç ay olarak

ben o kadar kaynatmiyorum. Kaynayinca 15 20 dk daha tutuyorum sonra soguyunca mayaliyorum bende soracagim canim

Test yapmadan mi verdiler? Ben kan testi yaptirayim diyorum ayaklarım buz gibi. Düşük ise ben de başlarım ilaca

Son düzenleme:
suzansu teşekkür ederim inşallah bir an önce geçer . İlaç kullanamamk kadar kötü brsey yok. O yüzden uzun sürecek gbi duruyor. Allah yardımcımız olsun

Kızlar nasılsını işteyım basladım bugun kalcam bacaklarım agrıyo ya yatmya alısmısız

suzansu
estagfurullah. Ben yanlis anlamadim sizde yanlis anlamayin beni lutfen. Ben oyle yapiyorum sizler nasil yapiyosunuz merak ediyorum bende o yizden soruyorum insallah sorunsuz atlatiriz hamilelik surecimizi hepimiz

Ben 11 aylıkken odasını ayırmıştım canım zaten sesini duyabileceğim kadar yakın mesafede ayıracaksan eğer yakın zamanda yapman iyi olabilir kardeş geldiğinde dışlanmış gibi hissetmesin kendini. Yavaş yavaş alışacaklar canım kardeşe yapacak bir şey yok bizler için de zor zamanlar olacak ama kardeşin güzelliğini büyüdüklerinde anlayacaklar. Benim iki kardeşim daha var biriyle 9 diğeriyle 13 yaş farkımız var hiç bağlı değiliz onlarla ortak nokta bulamıyoruz inş yakın yaşlarda daha iyi olur durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…