2018 Ekim Anneleri

Ya bilmiyorum aileme bulasmis mi kardesime oğluma çok korkuyorum mutsuzum emzirebilecek miyim lütfen benim gibi olan yardımcı olsun bana
:) endiselenme , benim de pozitif ve boyle oldugu icin sevindim. Daha once gecmis gitmis doktor da her sey normal dedi zaten.. sen tabi yine doktorunla gorus o zaman rahatlarsin.. bu arada bu hastalik vucut sivilarindan bulasir, ter, tukruk,idrar,kan gibi.. hijyene dikkat edilecek cozumu bu..

Hm anladım canım ama ışte şimdi sende de çıkmış beni anlaman lazım igg pozitif ya tekrar aktif olmaz değil mi yani bebeği emzirebilecek miyim yada aktif olursa sutumle bulasirsa ve ondan da aile bireylerine bulasirsa hiç birşey anlamadım internette değişik değişik şeyler yazıyor yani kendi sağlığım için değil evlatlarımız için yoksa kanser olmuşum kör olmuşum umrumda değil sende annesin zaten bu testi yaptığıma pişmanım

canim bu kadar endiselenme. Igg pozitif cikmasi senin ona karsi bagisikligin var. Biz buyukler gecirsek bile bunu hissetmeden gecer gider cunku bizim bagiaiklik sistemimiz gelismis. Hamilelikte bu bakteriye karsi temkinli olmamizin sebebi embriyolarin yani buyuyen bebklerimizin bagisiklik sistemi gelismedigi icin. Korkmana gerek yok. Ogluna bulassa bile onun bagisiklik sistemi gelismis bir sey olmaz. Hatta dogduktan sonra bbeegine de bulasabilir bundan da korkma cunku onunda bagisikligi gelismis bir sekilde doguyor

Kızlar nasılsını işteyım basladım bugun kalcam bacaklarım agrıyo ya yatmya alısmısız

Canım hamlık tutmuşuz ondan bu günler biraz zor geçebilir eeee çalışan anne olmak ayrı bir zor Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah çalışan tüm annelere dileğim bu...

Çok şükür ki kanama alanın defolup gitti şimdi herşeyin normale döndüğünü işine başlayıp bebeginede hissettiriyorsun oda annem normale dönüyor deyip kendine güveni güçlenecek inşallah..

Kızlar bende isim olarak kızlara cemre , damla erkek yavuz selim düşünüyorum nasıl sizce ?

Bu isim işi sanırım bizim için en kararsız olay.. ben inanır mısın daha düşünmüyorum bile ama nasip olursa Mübarek isimlerden düşünüyorum zeynep fatma meryem ayşe gibi ... vallahi bu isim işi zor ..
suzansu
estagfurullah. Ben yanlis anlamadim sizde yanlis anlamayin beni lutfen. Ben oyle yapiyorum sizler nasil yapiyosunuz merak ediyorum bende o yizden soruyorum insallah sorunsuz atlatiriz hamilelik surecimizi hepimiz

Yok kuzum ne yanlış anlaması ben tamamen senin alındığını düşünüp yazdım gönlün rahat olsun.. elbetteki soracaksın nasilki biz soruyoruz sende soracaksın inşallaha kafandaki sorular en hayırlı biçimde yanıt bulur .yediğin içtiğin herşey yavruna şifa olsun inşallah

Sağol canım sonucu bekliyoruz içimizde kötü bişey yok inşallah sağlıklı oğlumuz allahıma emanet korusun inşallah hepimizin bebişlerini
İnşallah canim benim

Benim oglum 29.ayina girdi canim. Seninki biraz daha ufak. Ben baslamadan 15-20 gün once anlattim. "Artık sana tuvalet alalim. Çişini oraya yap annecim. Sonra da çislere kakalara bay bay yapalim, bez kullanmayalım" dedim. Bir de "Teo nun kaka kitabi" diye bir kitap var psikolog onayli. Onu aldim ara ara okuduk. Sonra camaşır kiyafet alışverişi yaptim. Busmillah deyip basladik. Bugun 3. Günümüz. İlk gün 11 defa kiyafet degistirdik üç makine yikandi. Lazımlığa hic yapmadı. Olmayacak sandim. Her defasinda güzelce anlattım. Geceye dogru bi iki defa bi kac damla lazımliga yapti. Simdi arada kacirmalarla beraber soyluyor yapiyor. bazen ben sormadan diyor. Ama kakayi hic yapmadi. Altina yapiyor. Bu cok zorluyor beni. Sabah kustum falan. Ona da bunu belli etmemeye calisiyorum. Olacak insallah bakalim.
Bebis isine gelince. Ögrenir ögrenme ona da soylemistik. Kardes büyüyüp gelecek diye. "Simdi Simdi ben büyüdüm geldim. Kardeş büyüyecek gelecek. Annenin karnında" diyor. Bazen "anne kardeşi cıkart" diyor. :) Oğluma hamileyken ben de konusurdum. Bu bebisle pek konusamiyorum. Kiskanirsa diye. Simdiki bebis de erkek. Gecen gun oglum dizimde yatarken bi elimle onun saçlarını oksayip, diğer elimle karnımı sıvazlayip "canim oğlum, seni cok seviyorum vb" konustum. İkisinin niyetine :)

evet kuzum cok sukur oglumla calısıyoruz onemlı olan ıyı olmak agrılar zorluklar cekılır
kuzu

Sağlık ocağına uğradım çanlar tereniz iğnesi için 20. Haftada gel fakat önce de sor riskli gebeliklerde yapmadığınız oluyor dr iznini al dedi haberiniz olsun ..

Kan olayınıza söyledim iyi yapmışsın bırakmakla dr una sorana kadar içme dedi bazen bu şekilde etki erebiliyormuş vücudun verdiği tepkiyi dr a şöyle yan muadilleri var onlardan yazabilir dedi..

Şimdilik basimdan geçenler bunlar birde kişisel bakım olayı var aklımda ağda seçeneğini uygulayan hanımlar varmı varsa gebelik sürecinde yaptını ben yaptım çok zor oldu bu defa ilerisi için bilemiyorum nasıl olcak ..

Ya bazı sitelerde bebekte karaciğer dalak büyümesi bilmem hepatit yazıyor korkuyorum ama igm negatif bebeğe bulasmaz değilmi doğumdan sonra bebeğe yapayım mi bu testi yoksa gerek yok mu hastalık geçirilirse mi yapılır

Mrb canım, bende dr dan az önce rahim ağzım 30 mm çıktı, 2 hafta sonra gel dedi, dikiş atabiliriz dedi ama sana kalmış dedi, bnm geçen yıl bir kaybım var o yüzden korkuyorum bu rakam iyi mi 40 ın altında iyi değil diye okumuştum bende , başından beri progrstan 200 lük kullanıyorum iğne ne iğnesi senin canım?

diyetisyen sokaktan alma dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…