ben sutcuden aliyorum bu 3.senem sutcumle gayet iyi sutu ama knsallah bir slrun yokturBen günlük sütten yapıyorum ama mayaladığım yoğurt normal inek sütünden. Bu şekilde bakterilerden korunabiliyor muyum orasını bilemiyorum
Kızlar oğluma tuvalet eğitimine basladim saat 14.00 gibi. 7 defa çişini 1 defa kakasini yapti altina. Dua edin cabuk ögrensin.zafergul canini sıkma canim. Boyle demek uzaktan kolay da gerci. Umarım her sey normaldir
İgg virüsle karşılaştıktan yaklaşık 6 ay sonra pozitifleşir. Yani çocukken de geçirmiş olabilirsin 6- 7 ay once de. Genellikle belirti vermez ya da hafif grip benzeri belirti verir.
Ben de benzer duyguları yaşıyorum 30 aylık bir kızım var onun koşturmacasından hiç diğerine vakit ayıramıyorum özenemiyorum bir tanecik bile bir şey almadım daha ikinciye çok üzülüyorum. Benim kızım daha büyük tabi seninkine göre ben konuşuyorum sürekli abla olacaksın kardeşin olacak ona birçok şeyi sen öğreteceksin diyorum parkta ya da dışarıda bakıyorum kendinden küçük çocuklara korumacı yaklaşıyor düşmesinler farklı bir yere gitmesinler diye inş benzer şekilde devam eder bizimki 3 yaşında olacak kardeş geldiğinde sizin işiniz biraz daha zor 2 yaş zorlayıcı bir yaş en azından bizim için öyle oldu. Umarım çok zorlanmadan atlatırsınız o zamanlarıAllah kolaylık versin canım. Benim de 21 aylık bir oğlum var. Ramazandan sonra tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum. Geçen aya kadar emiyordu. 20. Ayda memeyi bırakmış olduk. Seninki ne kadarlık? Tecrübelerinden bahset merak ediyorum. Gözüm baya korkuyor.
Bir de ben daha henüz hiç kardeş muhabbeti yapmadım. Bu konuda yaptığın birşeyler var mı?
Valla ilkinden hiç ikinciyle ilgilenemiyorum. İlkiyle konuşurdum hep. Sanki bu yok gibi. Doğunca beler olacak bakalım
ben sutcuden aliyorum bu 3.senem sutcumle gayet iyi sutu ama knsallah bir slrun yoktur
Bendede aynen öyle oldu canım 2. Gün wc ye yürürken ayak aralarıma indi ağrı çok korktum anlatamam ama çok şükür 2 gün oldu içmiyorum bugün eser kalmadı ağrıdan.. sende bi gün ara ver bakalım azalma olacakmı inşallah azalır ilaçla alakalıdır kesilip gider . Çok geçmiş olsun kuzum.
Aynı benim gibisin canım biz evham yapıyoruz kendinede diyorum sanada.diyim boşuna içini karartma hergu
Hissedilmiyor bendede cnm .. ama sen ters giden birşeyler olduğunu düşünüyorsan dr görün tabi ha yok benim gibi oturdugun yerden kendine can sıkıntısı yapıp kafaya takiyorsan güzel şeyler hayal et onları düşün cnm..
Sağol cnm seni kide kutlu olsun.. beğenisine 41 kere masallahhh...
Şişme morarma nerden çıktı dr sordun mu
QUOTE="Semabuse, post: 55998502, member: 828367"]Okudum da herkes kan ilacı kullanıyo, kan sonucuna göre mi verdi doktor yoksa gerekli mi gördü?
Ben de test yaptirayim en iyisi..Aramızda bir ay var ve bende kan ilacı kullanıyorum. Doktorum 12. Haftada başladı. Ama benim tahlillerime bakarak verdi
Amin cnm inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu..Dün eşim sana ne alayim dedi geçen senelerde her anneler gününde bana bebek ya da bebek bakımı ile ilgili hediyeler alır umudunu hic kaybetme isterim derdi
Bu sene sadece dua et dedim yavrum sağlıklı olsun başka bisey istemem dua ediyorum ama bisey almak istiyorum bu defa fikrini alacağım dedi bana bisey alma bebegime al dedim ona kıyafetler aldı :) birde çiçek getirmiş:)
Duygulandım çünkü mayısın 2.pazarı demek benim için gözyaşı demekti hele ki 2 yıl önce bebeğimi kaybetmemden dolayı iyice hassas olmuştum bu konuda. Özellikle sosyal medyada kendilerine gelen çiçek hediye..vs görünce daha da kötü olurdum
Bu sene kendi yasadiklarimi düşünerek hicbiryerde bu konu ile ilgili konuşmadım. Bebeği olmayan kadınları ya da kaybeden anneleri düşündükçe icim yine burkuldu.
Burada ilk defa yazıyorum. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insaallah. Evladını kaybeden tum annelerin Allah yardimcisi olsun, evladi olanlarin evladina uzun ömür versin. Anneler günümüz kutlu olsun...
Mutlaka yakindir artik herlde. Kisa zamanda randevn varsa sor doktoruna benceKizlar selam,
Ben bebegi hala hissedemiyorumbir kac kez kıpırtı gibi bisi oldu ama emin olamadım. Siz ne durumdasiniz?
Bende hep sana denk geliyorum galiba:)) ben bulanti zamanlarmda yapamamstm. Organik hazir tukettim. Ama onun disinda kendim yapyrm hep. Gerci yaz geldi. Yazin yogurdm pek tutmuyo. Yine hazira donebilirmKizlar sizler nasil yapiyorsunuz yogurdunuzu hazi mi tuketiyorsunuz yoksa kendiniz mi mayaliyorsunjz?
Ben hamilekikten once kendim mayalardim. Bildigim bir yerden sut alirdim. Ama su anda pastorize olmayan yogurt yag peynir vs tuketmiyorum. Kaynatmakla gecmeyen mikroplar var. Pastorizasyon evde yapulabilecek bir islem degil. Normalde sikinti yaratmayan bir konu gebeler icin riskli olabilir.Kizlar sizler nasil yapiyorsunuz yogurdunuzu hazi mi tuketiyorsunuz yoksa kendiniz mi mayaliyorsunjz?
Ben de benzer duyguları yaşıyorum 30 aylık bir kızım var onun koşturmacasından hiç diğerine vakit ayıramıyorum özenemiyorum bir tanecik bile bir şey almadım daha ikinciye çok üzülüyorum. Benim kızım daha büyük tabi seninkine göre ben konuşuyorum sürekli abla olacaksın kardeşin olacak ona birçok şeyi sen öğreteceksin diyorum parkta ya da dışarıda bakıyorum kendinden küçük çocuklara korumacı yaklaşıyor düşmesinler farklı bir yere gitmesinler diye inş benzer şekilde devam eder bizimki 3 yaşında olacak kardeş geldiğinde sizin işiniz biraz daha zor 2 yaş zorlayıcı bir yaş en azından bizim için öyle oldu. Umarım çok zorlanmadan atlatırsınız o zamanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?