2018 Ekim Anneleri

Merhaba

Bende 5 ay dayandım dayandım sonunda amonyaksiz boya ile boyattım geçen hafta. Umarım bi zararı olmamistir. Doktoruma danistigimda amonyaksiz boya kullanmamı söylemişti bende öyle yaptım. Bi önceki hamileligimde bir baska doktorum çok rahattı normal boyaya bile bisey demiyordu ama içim rahat etsin diye yine amonyaksiz boyalarla boyatmistim.

Son düzenleme:
Kızlar hastaneye bebek eşyalarını nasıl veriyrsunuz ? Çantada mı, yoksa değişik küçük hurçlara koyup mu, yada tüle sarıp mı ? Fikirler neler acaba?

Kızımda çok acemiceydi ellerine tutusturduk kıyafetleri istediklerinde:)
Şimdi küçük kızım için bez çanta var elimde ona koymayı düşünüyorum derli toplu olur :)

Kızlar solante pigmenta tınted 50 faktör eczacı verdi kahverengi kutu hamileler için dedim güneş koruyucu resim ekleyemedim hata veriyo doğrusunumu aldım Acep eczacı yanlış vermez ,heralde nöbetçi eczacı kalabalıktı çok

Cnm yanlış vermiş eczacın malesef. Solenta pregna hamileler için.

Organik deniliyor ama nedense ben ona da güvenemiyorum

üç doktordan ikisi onaylamıyor bakalım şimdilik sabretmeye devsm edicem tşk ler kızlar Melegimm_2
Çok fazla dibim çıktı bana kalsa organik alıp boyatmak isterim ama eşim annem falan topa tutarlar doktorumda izin vermez saniyorum. Bişey oldu mu olur mu diye dusunmektense mecbur kalmadıkça beklemek en güzeli sanırım.

Peki doğumdan hemen sonra boyanabiliyor mu saç? Emziricez sonuçta süte geçmez mi?

Kızlar hastaneye bebek eşyalarını nasıl veriyrsunuz ? Çantada mı, yoksa değişik küçük hurçlara koyup mu, yada tüle sarıp mı ? Fikirler neler acaba?

Bebek çantasının içine ılk verilecek kıyafetlerin bohça gibi yapılıp verildiğini duymuştum. Ince battaniyesi falan olacak onunla olabilir ya da tatlikedi nin dediği gibi bez çanta ile verilebilir hangisi kolayına gelirse öyle yapacağım.

Peki ılk neler veriliyor?

Odanıza anne yani alacak mısınız hanımlar? Benim yatağın yanına hazırlar sığmıyor 60 cm var boşluk var sadece direk yanımda olsun istedim ama ayakucuna konur mu?

Benim ara ara beyaz saç tellerim var onların için de dediğin gibi kapatıcı rimel aldım canım ilk kez kullanıcam

Yikayinca geciyor zaten ben cok kullaniyorum bu kacinci tup hatirlamiyorum bile kurtaricim oluyor simdi temmuzda boyatacagim bir daha belki birde eylul basinda boyatirim ki dogumdan uzun bi sure bari onu dusunmeyeyim ama dedigim gibi ben mecburum boyatmaya calisiyorum hergun insan icine cikinca yada aynaya bakinca insan guzel bir kadin gormek istiyor

Evet hamilelik boyu stres yapmak da kötü olur.
Emzirme sırasında nasıl olacak ben de merak ediyorum bunu

Ben küçük bir bavul yapmıştım kızımda çeyizimden kalan eşarp büyüklüğünde örtüler vardı onlara sarmıştım o şekilde kpymuştum bavula yine öyle yaparım sanırım

Ben 4 takım hazırlamayı düşünüyorum hastahane için bebek için ..sezeryan olacağım 2 gece kalacağız bana mesela hastahanede göğüs ucu gerekmişti almıştı eşim hastanedykdn sağma mak bile gerekebiliyor sütün gelmediyse o anda biberon da birde ebebekte gördüm tek kullanımlık kilotlar vardı lohusa içinnonlardam alacağım pakette 10tane vardı sanırom

Orta boy kese gb torbalara koyabilirsin canim.
Kim alirsa alsin bilir hem cantanin icinden.
Kucuk cantada vermistim bende ilk kizimdada.

Emzirmek suandan daha zararli geliyor bana.
Boyada suna cok dikkat etmek gerekiyor.
Sac dibinden kana karismaz ama kafanizda sac derinizde kucucuk bile yara,sivilce olmasin.Ondan gecer.Ve havadar bi yerde yapilmaliSolumamalisin fazla.

Ama özellikle sordum hamileler için bu sabah akşam sür dedi şuan çok sinir oldum
Canım eczacı ya kalabalıkta yanlış vermiştir ya da elinde bu varsa bunu vermiştir değiştirebiliyorsan değiştir bence. Pregna olanı ben beğendim oluşmaya başlayan lekelerim vardı azalttı onları. Pigmenta daha farklı cilt problemleri içinmiş

Odanıza anne yani alacak mısınız hanımlar? Benim yatağın yanına hazırlar sığmıyor 60 cm var boşluk var sadece direk yanımda olsun istedim ama ayakucuna konur mu?
İlk zamanlar yanımızda olmaları kolaylık oluyır. İmkan varsa ben tavsiye ederim

Organik deniliyor ama nedense ben ona da güvenemiyorum

üç doktordan ikisi onaylamıyor bakalım şimdilik sabretmeye devsm edicem tşk ler kızlar Melegimm_2

Hint kinasi bir sey yapar mi acaba..
Oda sadece beyazlari kapatmak icin...
Bir zarari olmaz galiba....

Kapayici rimel ne canm...sac dipleri icin mi..merak ettim simdi...
Bir ara da tv reklamlarinda bir sey vardi..boya degilde yikandigi zaman cikan sac boyasi toz gibi sey...eczanelerde satiliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…