Günaydınlar hepimiz için mutlu bir gün olmssını dilerim.
Kızlar sabah sabah sizlere bir sorum olacak saçımızı boyatmakta bir sakınca var mı acaba organik boya kullandırcam.Bebiş öncelikli zarar vereceksem uzak olsun en 5 aydır dayanıyorum yine dayanırım önemli değil.Aranızda boyatan var mı ?
Bugün tetanoz aşım da var bakalım bende bir yan etki olacak mı
Kızlar hastaneye bebek eşyalarını nasıl veriyrsunuz ? Çantada mı, yoksa değişik küçük hurçlara koyup mu, yada tüle sarıp mı ? Fikirler neler acaba?
Çok fazla dibim çıktı bana kalsa organik alıp boyatmak isterim ama eşim annem falan topa tutarlar doktorumda izin vermez saniyorum. Bişey oldu mu olur mu diye dusunmektense mecbur kalmadıkça beklemek en güzeli sanırım.Organik deniliyor ama nedense ben ona da güvenemiyorum
üç doktordan ikisi onaylamıyor bakalım şimdilik sabretmeye devsm edicem tşk ler kızlarMelegimm_2
Kızlar hastaneye bebek eşyalarını nasıl veriyrsunuz ? Çantada mı, yoksa değişik küçük hurçlara koyup mu, yada tüle sarıp mı ? Fikirler neler acaba?
Benim ara ara beyaz saç tellerim var onların için de dediğin gibi kapatıcı rimel aldım canım ilk kez kullanıcam
Evet hamilelik boyu stres yapmak da kötü olur.Çok fazla dibim çıktı bana kalsa organik alıp boyatmak isterim ama eşim annem falan topa tutarlar doktorumda izin vermez saniyorum. Bişey oldu mu olur mu diye dusunmektense mecbur kalmadıkça beklemek en güzeli sanırım.
Peki doğumdan hemen sonra boyanabiliyor mu saç? Emziricez sonuçta süte geçmez mi?
Bebek çantasının içine ılk verilecek kıyafetlerin bohça gibi yapılıp verildiğini duymuştum. Ince battaniyesi falan olacak onunla olabilir ya datatlikedi nin dediği gibi bez çanta ile verilebilir hangisi kolayına gelirse öyle yapacağım.
Peki ılk neler veriliyor?
Ben küçük bir bavul yapmıştım kızımda çeyizimden kalan eşarp büyüklüğünde örtüler vardı onlara sarmıştım o şekilde kpymuştum bavula yine öyle yaparım sanırımKızlar hastaneye bebek eşyalarını nasıl veriyrsunuz ? Çantada mı, yoksa değişik küçük hurçlara koyup mu, yada tüle sarıp mı ? Fikirler neler acaba?
Emzirmek suandan daha zararli geliyor bana.Çok fazla dibim çıktı bana kalsa organik alıp boyatmak isterim ama eşim annem falan topa tutarlar doktorumda izin vermez saniyorum. Bişey oldu mu olur mu diye dusunmektense mecbur kalmadıkça beklemek en güzeli sanırım.
Peki doğumdan hemen sonra boyanabiliyor mu saç? Emziricez sonuçta süte geçmez mi?
Bebek çantasının içine ılk verilecek kıyafetlerin bohça gibi yapılıp verildiğini duymuştum. Ince battaniyesi falan olacak onunla olabilir ya datatlikedi nin dediği gibi bez çanta ile verilebilir hangisi kolayına gelirse öyle yapacağım.
Peki ılk neler veriliyor?
Ama özellikle sordum hamileler için bu sabah akşam sür dedi şuan çok sinir oldumCnm yanlış vermiş eczacın malesef. Solenta pregna hamileler için.
Eki Görüntüle 2157364
Canım eczacı ya kalabalıkta yanlış vermiştir ya da elinde bu varsa bunu vermiştir değiştirebiliyorsan değiştir bence. Pregna olanı ben beğendim oluşmaya başlayan lekelerim vardı azalttı onları. Pigmenta daha farklı cilt problemleri içinmişAma özellikle sordum hamileler için bu sabah akşam sür dedi şuan çok sinir oldum
İlk zamanlar yanımızda olmaları kolaylık oluyır. İmkan varsa ben tavsiye ederimOdanıza anne yani alacak mısınız hanımlar? Benim yatağın yanına hazırlar sığmıyor 60 cm var boşluk var sadece direk yanımda olsun istedim ama ayakucuna konur mu?
Organik deniliyor ama nedense ben ona da güvenemiyorum
üç doktordan ikisi onaylamıyor bakalım şimdilik sabretmeye devsm edicem tşk ler kızlarMelegimm_2
Merhaba ben boyattim. Benim sac pigmentlerim malesef ki yok yani soyle soyleyeyim lise yillarimdan itibaren siyah degil beyaz olarak cikiyor saclarim bu yuzden eskiden 4 haftada 1 boyatirdim yalnizca dipleri. Doktoruma sordum boyatma dedi ama 4.ayimda boyattim ben. Keyfi ise boyama kanitlanmis bi zarari var mi bilmiyorum ama icin rahat olsun ama durumun benimki gibiyse sen bilirsin..gratiste kapatici rimeller var isini gorurse
Evet yanlış vermişler benimkide pregna mor olanAma özellikle sordum hamileler için bu sabah akşam sür dedi şuan çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?