Oh iyi bari icim rahatladi demekki herkeste ayni etkiyi yapmiyor. Bende agri olmayinca korktum :)Bende de hiç olmadı ağrı
Bende baya bi korkmustum ağrı falan olur diye şükür olmamıştı bişey
Kizlar ben bugun tetenoz asisi oldum ebe 1 hafta agri yapar dedi bende ne agri ne sizi olustu. Bastirinca bile acimiyor. kadin ben gittigimde tam cikacakmis o aceleyle bana baska asimi yapti acaba diye aklima bi kurt düstü gece gece. Hic agrisiz olan varmi benim gibi??
ayy bende dun yaptirdim canim bendede bastan ne agri ne sizii gece 3 gibi bi kalktim kolumu kaldiramiyorum suanda felkaet agriyir beninkki bide dedimki benim bunyr saglam bana biseycik olmaz :) resmen bugun can cekistimAsiyi yapan ebe öyle bir anlattiki bende hic etki yapmayinca sasirdim. Hangi elini kullanmiyosan o koluna yapalim 1 hafta kullanamicaksin cok kas agrisi yapar falan dedi asiyi yaparkende hissetmedim sonrasindada ne agri ne sizi olmayinca dedm bu iste bi terslik var heralde :)
Bugun benimkide kizardi kolumu kaldirinca fln agri oluyo ama cok siddetli degil sanki gece boyu kolumun ustune yatmisim gibi. Ebe cok agrin olacak fln diyince agrim hic olmayinca suphelendim hemenayy bende dun yaptirdim canim bendede bastan ne agri ne sizii gece 3 gibi bi kalktim kolumu kaldiramiyorum suanda felkaet agriyir beninkki bide dedimki benim bunyr saglam bana biseycik olmaz :) resmen bugun can cekistim
Yok zaten hic bisey olmadiki hareketlerimi kisitlayacak kadar bi agri olusmadi. Ben agri olmamasindan ötürü tedirgin oldum zaten ebe oyle abarttiki 10 gun kullanamicaksin kolunu fln dedi. Bende bisey olmayinca acaba yanlis asimi yapti dedim de boylede olabiliyomus herkesin agrisi olmazmisBenim de hic sikayetim olmadi canim.
Bünye meselesi.
Kolunu tutulmus gb tutma ama hareketlerini normal devam ettir
İyi bayramlar kızlar❤
Seneye ramazan bayramını kuzucuklarınızla kucağınızda kutlamak dileğiyle ❤ :)
Ben bayramı acilde karşıladım.İshal,ates sebebiyle,salgınmışta sanırım.Serum takıldı sabaha göre iyiyim şükür.Kendinize dikkat edin❤
Çok geçmiş olsun canımİyi bayramlar kızlar❤
Ben bayramı acilde karşıladım.İshal,ates sebebiyle,salgınmışta sanırım.Serum takıldı sabaha göre iyiyim şükür.Kendinize dikkat edin❤
Evet evet sordum. Rahim ağzı yeterli uzunlukta, herşey normal dedi. Kasılma uzun süre yolculukta, uzun süre ayakta kalınca falan olabilirmişefilik doktor kpntrolünde kasılmayı soracaktın sordun mu ne dedi nasılsın canım ?
Maşallah çok sevindim her şeyin normal olmasınaEvet evet sordum. Rahim ağzı yeterli uzunlukta, herşey normal dedi. Kasılma uzun süre yolculukta, uzun süre ayakta kalınca falan olabilirmiş
Hayırlı bayramlar .. aman dikkat geçmiş olsunİyi bayramlar kızlar❤
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah .. bende chicco trio sprint modeline karar verdim mağazadada gördükten sonra hoşuma giderse onu alacağım inşallahİyi günler arkadaşlar Chicco mağazasına gittik dün Chicco Duo kwik one modelini aldık ana kucagiyla. Rabbim pişman etmesin inşallah umarım memnun kaliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?