2018 Ekim Anneleri

Benim de hic sikayetim olmadi canim.
Bünye meselesi.
Kolunu tutulmus gb tutma ama hareketlerini normal devam ettir

İyi bayramlar kızlar❤
Seneye ramazan bayramını kuzucuklarınızla kucağınızda kutlamak dileğiyle ❤ :)

Ben bayramı acilde karşıladım.İshal,ates sebebiyle,salgınmışta sanırım.Serum takıldı sabaha göre iyiyim şükür.Kendinize dikkat edin❤

ayy bende dun yaptirdim canim bendede bastan ne agri ne sizii gece 3 gibi bi kalktim kolumu kaldiramiyorum suanda felkaet agriyir beninkki bide dedimki benim bunyr saglam bana biseycik olmaz :) resmen bugun can cekistim

ayy bende dun yaptirdim canim bendede bastan ne agri ne sizii gece 3 gibi bi kalktim kolumu kaldiramiyorum suanda felkaet agriyir beninkki bide dedimki benim bunyr saglam bana biseycik olmaz :) resmen bugun can cekistim
Bugun benimkide kizardi kolumu kaldirinca fln agri oluyo ama cok siddetli degil sanki gece boyu kolumun ustune yatmisim gibi. Ebe cok agrin olacak fln diyince agrim hic olmayinca suphelendim hemen

Benim de hic sikayetim olmadi canim.
Bünye meselesi.
Kolunu tutulmus gb tutma ama hareketlerini normal devam ettir
Yok zaten hic bisey olmadiki hareketlerimi kisitlayacak kadar bi agri olusmadi. Ben agri olmamasindan ötürü tedirgin oldum zaten ebe oyle abarttiki 10 gun kullanamicaksin kolunu fln dedi. Bende bisey olmayinca acaba yanlis asimi yapti dedim de boylede olabiliyomus herkesin agrisi olmazmis

Geçmiş olsun canım tez zamanda. Dikkat et sende kızına geçmez inşallah..

Bugün hep aklımdaydı seneye bayramda kızlarım olcak inşallah yanımda. Hamd olsun veren Rabbime ❤

Çok geçmiş olsun canım

Hayırlı bayramlar .. aman dikkat geçmiş olsun

İyi günler arkadaşlar Chicco mağazasına gittik dün Chicco Duo kwik one modelini aldık ana kucagiyla. Rabbim pişman etmesin inşallah umarım memnun kaliriz
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah .. bende chicco trio sprint modeline karar verdim mağazadada gördükten sonra hoşuma giderse onu alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…