- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Bende kullanıyorum clexane yerine oksapar kullanabilirsin aynı şey. Doktorum clexane bulması zor diye oksapar yazdı ama eczanede varmış haftaya belki onu yazdiririm hic bi farkı yok ki ikisininİstanbul'da yaşıyoruz cnm burda bile yok Kocaeli nde bulduk o da birisi sipariş verip almamis o yuzden. Dr a sordum cnm illa bu iğne olacakmış internetten de satışı yok tedarikçi firmayla gorustuk Fransa'da üretiliyor iğne. Dün bu iğne yuzunden ömrümden ömür gitti. Çok sağolasın şu ağrılarıma da çözüm bulabilsek
izmirde yaşıyorum dedğinz gibi eylül ekim öyle çok soğuk olmuyor hani belki sezaryen olursa pijama rahatsız edebilir diye düşündüm neyse bakalım gidince karar vereceğiz artık sütyende 2 tane yeter diye düşündüm bende
Benim Dr um kabul etmedi malesef illaki clexan olacakmış aynı değil dediBende kullanıyorum clexane yerine oksapar kullanabilirsin aynı şey. Doktorum clexane bulması zor diye oksapar yazdı ama eczanede varmış haftaya belki onu yazdiririm hic bi farkı yok ki ikisinin
Benim de bebeğim 5 gün öndeSevgili anne adaylari merhaba bir sorum olacak 24 haftadayim ve sadece 4 kilo aldim dr endiselendi bebek haftasindan 12 gun buyuk seker olabilir dedi skeri olan anne adaylari kilo alamiyor mu bebegim iriymis bayramdan sonra hemen seker testi yapilacak cok yemek yiyorum aslinda ama kilom hep ayni 2 aydir
Ben enox kullaniyorum rahat buluyorumBenim Dr um kabul etmedi malesef illaki clexan olacakmış aynı değil dedi
Aynı canim. Sen yine dr.un dediğini yap tabi clexane orjinali sadece oBenim Dr um kabul etmedi malesef illaki clexan olacakmış aynı değil dedi
Cnm 1 gün yazsa yeter bana2 gün en fazla yazar
Hic rahatsiz etmiyor canim.
Beliyle sezeryanin yerleri cok ayri.
Normal zamanda giydigin camasirin bile altinda icinde kaliyor sezeryan yeri kucucuk bisy.
Hatta sezeryandan sonra toparlayici tutucu bisyler giymek daha rahat oluyor yurudukce sallanmasi karnin fln daha zor.
Bende sezeryan olmustum mecburi
Cok kucukler ya bence kafa deglde vucutlaryla yapiylar. Biraz daha buyuynce daha kolay anlasilablr:)
Benmkidd hangi yöne yatsam oraya kayıyo gibi:)) ben her bölgede hissediyorum.Benim sol tarafim hep oyle elleyince kiZimin orada oldugunu hissediyorum sag tarafim hep bos ozellikle aksamlari oluyor
Yani şeker testinizi yaptırın da alakasız bence. Herkesin bünye meselesi.Sevgili anne adaylari merhaba bir sorum olacak 24 haftadayim ve sadece 4 kilo aldim dr endiselendi bebek haftasindan 12 gun buyuk seker olabilir dedi skeri olan anne adaylari kilo alamiyor mu bebegim iriymis bayramdan sonra hemen seker testi yapilacak cok yemek yiyorum aslinda ama kilom hep ayni 2 aydir
ay ben gaviscon olmadan nefes alamıyorum. 3-4 güne bir şişe bitiyor. aynen benimde reflüm var. hiç bir zararı yok. doktorum eşime elleme kafasına diksin demişti.kızlar bana doktor mide yanması için gaviscon şurup yazdı,mide yanması şikayetim fazla olduğu için.
Gerçi bende ülser vardı üniversitede;mayalı hamur,çiğ soğan sarımsak,aşırı yağlı ve acı yemekler yasak dedi dr.
şimdi o kadar dikkat etmeme gene de mide yanması sorunum devam ediyorbebeğime zararı olurmu diye korkuyorum.
Geçen akşamda uyandım kabus görüyordum bebeğim ölmüş haberim yokmuş,yaşadığım hiçbişeyi hatırlamıyordum kendimi hamile sanıyordum Eşim artık bana dayanamayıp sen hamile değilsin bebek yok filan diye bağırdıbir uyandım ağlıyorum eşimi uyandırdm inanamadım duyduklarıma çok kötüydü
Gözün aydın canım çok sevindimHerkese gunaydin.. benim de detaylim iyi cikti cok sukur, bayram oncesi guzel bir hediye oldu benim icin..tetanoz asisi kaldi sadece ama memlekette vururlar mi bilmiyorum.. yolculuklar basliyor artik dikkat edin kendinizi yormayin.. durumu kritik olan arkadaslarim icin de hep dua ediyorum, Evlatlarimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah..
ay ben gaviscon olmadan nefes alamıyorum. 3-4 güne bir şişe bitiyor. aynen benimde reflüm var. hiç bir zararı yok. doktorum eşime elleme kafasına diksin demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?