2018 Ekim Anneleri

Bende kullanıyorum clexane yerine oksapar kullanabilirsin aynı şey. Doktorum clexane bulması zor diye oksapar yazdı ama eczanede varmış haftaya belki onu yazdiririm hic bi farkı yok ki ikisinin

Hic rahatsiz etmiyor canim.
Beliyle sezeryanin yerleri cok ayri.
Normal zamanda giydigin camasirin bile altinda icinde kaliyor sezeryan yeri kucucuk bisy.
Hatta sezeryandan sonra toparlayici tutucu bisyler giymek daha rahat oluyor yurudukce sallanmasi karnin fln daha zor.
Bende sezeryan olmustum mecburi

Bende kullanıyorum clexane yerine oksapar kullanabilirsin aynı şey. Doktorum clexane bulması zor diye oksapar yazdı ama eczanede varmış haftaya belki onu yazdiririm hic bi farkı yok ki ikisinin
Benim Dr um kabul etmedi malesef illaki clexan olacakmış aynı değil dedi

Benim de bebeğim 5 gün önde
Bende hiç kilo almadim
Geçen hafta şeker yüklemesinde şeker cikti
Diyetisyene gittim diyet yapıyorum
Simdiden 1 kilo almışım
Eger sen kilo almazsan bebek kilo alıyor ve kilolu doğuyor buda beraberinde bazı sorunları meydana getiriyor bir yerde böyle okumuştum
Ama gerçekten çok doğru
İnşallah sizde şeker cikmaz

Gunaydin canim, o halde 1 gecelik 1 pijama takim ve 1 sabahlik ile depend hasta bezi ve 2 emzirme sutyeni yeterli :)

Günaydınlar hepimiz için mutlu bir gün olmssını dilerim.
Kızlar sabah sabah sizlere bir sorum olacak saçımızı boyatmakta bir sakınca var mı acaba organik boya kullandırcam.Bebiş öncelikli zarar vereceksem uzak olsun en 5 aydır dayanıyorum yine dayanırım önemli değil.Aranızda boyatan var mı ?
Bugün tetanoz aşım da var bakalım bende bir yan etki olacak mı

Son düzenleme:
Yani şeker testinizi yaptırın da alakasız bence. Herkesin bünye meselesi.

Herkese gunaydin.. benim de detaylim iyi cikti cok sukur, bayram oncesi guzel bir hediye oldu benim icin..tetanoz asisi kaldi sadece ama memlekette vururlar mi bilmiyorum.. yolculuklar basliyor artik dikkat edin kendinizi yormayin.. durumu kritik olan arkadaslarim icin de hep dua ediyorum, Evlatlarimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah..

ay ben gaviscon olmadan nefes alamıyorum. 3-4 güne bir şişe bitiyor. aynen benimde reflüm var. hiç bir zararı yok. doktorum eşime elleme kafasına diksin demişti.

Gözün aydın canım çok sevindim

Günaydın herkese SaskinAnne çok ince düşünmüşsün ama öncelik kendin ve bebeğim olmalı eşinde bunu anlayacaktır sigara içilen ortamlara bende girmiyorum benimde kv içiyor gitmiyorum oyüzden çok fazla eşimede söylüyorum gitmeyelim diye anlayışla karşılıyor :)
Lohusa in ben hem pijama hem gecelik almıştım her ikisinide kullandım yazın doğum yapmama rağmen çünkü bazen üşüme geliyor lohusa sıtması vs oyüzden pijama şart bence ..çığu kişinin detaylısı oldu sanırım benimkide pzt olacak sabırsızlanıyorumbuarada bende birçok şeyi aldım sayılır artık yorulmayada başladım avmlerde oyüzden giysileri tamamlayacağım temmuzda en geç odasınıda ..sadeve kendim için göğüs pedi pişik kremi vs onları en son internetten alırım diye düşünüyorum

ay ben gaviscon olmadan nefes alamıyorum. 3-4 güne bir şişe bitiyor. aynen benimde reflüm var. hiç bir zararı yok. doktorum eşime elleme kafasına diksin demişti.

süpermiş canım bende gönül rahatlığıyla içerim o zaman
akşam 1 tatlı kaşığı içtim üstüne 2 bardak su içtim hemen sanki zararı varsa yok edecekmişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…