Omleti sütümden aşinadır tadına diyerek sever mi diye umut ediyorum ama yok... Apayrı bir damak zevki olacak..
Ekmeği kendim yapmıyorum canım, tam buğdaylı alıyorum artık ne kadarsa.. Ben yapsam da yemezler muhtemelen :) labne de zorda kalınca verdim, haftada 1-2 lokma anca yiyor.
Bu sabah biraz kaşar peyniri ve zeytin yedi(abi evde olunca masada yedik, o da mama sandalyesinde, önüne döktü eliyle yedi), çökelekli omlet (lor buzluktaydı akşamdan çıkarmayı unuttum) yaptım abisi yedi, kızım hepsini yere attı. 50 CC kadar ıhlamur içti, kahvaltı bitti. Kaldırıyor ellerini, al beni burdan anne...
Ben artık katı olmayı bıraktım. Zararlı hazırlar ama yemiyor yaptığım hiç bir şeyi. Tamamen anne sütüyle gezdi günlerce. Hero baby organik kavanoz mama almaya başladım, onları yiyor mesela, yarım yarım da olsa.. Öğünü boş geçmesin diye veriyorum, her şeyi eliyle itmeye başlamıştı yoksa.. Kaşığı ağzına bile yaklaştıramıyorum..
Salatalık ve cacık da yemiyor artık.. Çorba yemeye nereden başlayacak çok merak ediyorum. Tarhana yiyor ayda 1 kere

hoş onu da bildiğin beyaz undan yapıyor annem...
Aslında her şey anne karnında başlıyor.. Sen bilinçli besleniyorsun, gereksiz şeyleri almıyor, yemiyorsun.. Çocuğun da amniyon sıvısıyla o tadları alıyor. Ben ise abartmamak kaydıyla bir çok paket gıda kullanıyorum, tatlı ıvır zıvır yiyorum. Hamilelikte de yedim. Çocuk daha ilk ek gıda aldığında meyveyi keyifle kabul ederken yaptığım sebze pürelerini tiksinerek reddetti...
Karabuğday unu alayım da bari, en azından onunla yaptıklarımı yerse zararlı olanları azaltmış oluruz. Aktarda yoktu gittiğimde, marketten mi baksam acaba...