Bir hafta kadar oluyor goruseli:) minikler oynadi biz de muhabbet ettik(bebeli anne ne kadar muhabbet edebilirse

) benim tadi damaginda kaldi cunku istedigim kadar konusamadim

belki cocuklar buyudukce seyahet etmek de kolaylasir yilda bir iki bazi sehirlerde toplasiriz ne hos olur❤
Off offf... ben eski beslenme duzenime doneyim dedim, sekeri kesemesem de azaltayim, hamur isini az yiyeyim falan. Hafiftan bogazim agriyor diye 2 gunde bir kavanoz bal bitirdim nerdeyse. Gece uyku arasinda bile 3-4 yemek kasigi bal yenir mi ya

Bogaz agrisi bahane bal sahane

ama kilon yok senin de demek sutle gidiyor yenenler
Ah kiyamam, sezena de simaya da kolayliklar diliyorum, benim sipam da bir aydir kucakta, bu gidisle asla yuruyemeyecek kolayi buldu kucakta bizi yonlendiriyor istedigi yere gidiyor

Bu arada dun gece daha da rahat gecti. Larenjitle alakali degildir buyuk ihtimal ama burun akintisi basladi. Bagisiklik zayif dustuyse uzerine bir hastalik daha geciriyor olabilir. Rahat nefes alsin da burun akintisi kolay:)
Ben gece uyurken atlet, tshirt, uzun kollu sweat, uzerine de polar sabahlik ve polar pijama alti ha bide yun corap giyip yatiyorum

uyku sirasinda coraplardan kurtuluyorum. Esim sadece tshirt ve sort. Ben uzerime yorgan orterken o ince pike.
Oglumu da biraksam babasi gibi yatacak ama ben az da olsa giydiriyorum iste

bizde kesin demir eksikligi var. bebelere verirken biz de pekmez icelim belki biraz icimiz isinir