Benim de öyle bir denemem oldu. Oğlum makarna seviyor iye ton balıklı vereyim dedim. Çocuk makarnayı da bırakmıştı

Okulda her şeyi yiyor çok şükür
Geçmiş olsun canım benim, inşallah toparlanmıştır biraz kızçe

senle ben mahfolduk bu ilk okul yılı macerasında.. 1 aydır ailecek hastayız... 2 gün geçmiş gibi oluyor, sonra yine başa sarıyoruz. Şu an oğlum iyi gibi şükür, kızım da düzelmek üzere, ben yeni yeni terleme ve balgam atma dönemine girdim. 5 gündür çektiğim boğaz ağrısı korkunç.. Yine de çocukların iyiye gitmesi acıma merhem... Balgam da fena öksürtüyor.. Antibiyotik içmeye başlayınca, 2 gün içinde boğazım iyi olurdu eskiden. Şu an 4 gün geride kaldı, şişlik hala tam inmedi... Ağrı kesici de aldığım halde gün boyu ağrıyor boğazım.. İçmesem nasıl olacak bilmem
Bu sabah kızımı babaannesinin yanına bırakıp abisini servise bindirdim. Kapı önünden yaprakları süpürüp içeri girdim, tarhana yiyorlardı

sonra benimle de kahvaltıya oturdu, 2 tane yeşil zeytin yedi. Gün içinde biraz üzüm geveledi (suyunu emip tükürüyor). Akşam da yayla çorbası içirdim 1/3 kase.. Bu hastalık sürecinde bir rekor. Çok şükür iyileşiyoruz galiba.. Yalnız ilaç yan etki yaptı galiba, sabah ishaldi, doldurmuş bezi. Şişeyi bitir diyordu aile hekimi ama daha çok var. Koca şişeyi bitirmek için 15 gün içmesi lazım. Gerek yok bence..