- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.441
Aminn canım..evham yapmayım, stresli olmamak lazım alsında..bizimle birlikte her duygu bebişlerimize geçiyor..hem karakterini hem tüm yaşamını etkilememek adına kendimi teskin ediyorum..Ayy o uzun metrajlı ve anlamsız saçma sapan yorucu rüyalarımı da saymıyorum! büsbütün kendimi şaşırmış durumdayım..ben iş yerinde de müdürüm dışında kimseye söylemedim henüz..çay kahve içmemem bile tuhaflarına gidiyor..midemin hassasiyeti yakın zamanda sinüzit farenjit geçirmiş olmam la ayy sizin iyice bağışıklığınız zayıflamış, rapor filan mı alsanız gibi konuşmalara döndü iyice..Sonuçta Rabbim ne yazdıysa o olacak, akışına bırakmak lazım..bunu değiştirmenin yada bilmenin imkanı yok..o yüzden sadece zaman biraz hızlı aksın..bu karmaşık hallerden vücudumda bebekte sıyrılsın.. sonra güzel güzel beşikler karyolalar kıyafetler cinsiyetler isimler konuşalım istiyorum
Canim ben normalde de cok su içen biriyimdir :) 3u geçiyor ama 3ten sonrasını hesap etmiyorum :) normalde cok su içmeyip fazla su içmeye başladığında öyle olur canim su içtikçe tuvalete gidersin ama bir süre sonra vücut alışıyor3 litre su mu içiyorsunuz nasıl o kadar içiyorsunuz ben 1,5 litreyi zorla içiyorum sonra da artık wc ye sandalye koyup orada otursam daha iyi diyorum o kadar sık gidiyorum ki wc ye
10.17 mm yazıyo küçükmüki acaba 7+1 günlük görünüyo pek bilgim yok ama küçük geldi sizin yazdıklarınıza göre
Maşallah canım inşallah ben de götürüm yarın güzel hamilelik geçirelim aminBenim cumartesi 5+5 haftalık çıktı sata göre 6+1 idi göründü canım vajinal ama kalp atışı da aldık ama istisnaymış doktorum öyle söyledi genelde 7. haftanın ortalarında daha net olur dedi erkenden olurmuş benimki gibi.
Kusmalarin yakindir o zaman. Benim de sadece bulantilar ile baslamistiMerhaba kızlar çok halsizim yaa. arada okuyorum ama yazamadim hic. sürekli bulanti var. ilk hamileligimde kusuyodum keske yine kusabilsem diyorum. surekli bulanmasi daha kötü. su içemiyorum hic normalde 2 -3 lt icerim
Doğru normalde 1 bardak suyla günü kapatırdım şimdi hamilelikten herhalde susuyorum isteyerek içiyorum 5-6 bardak en azındanCanim ben normalde de cok su içen biriyimdir :) 3u geçiyor ama 3ten sonrasını hesap etmiyorum :) normalde cok su içmeyip fazla su içmeye başladığında öyle olur canim su içtikçe tuvalete gidersin ama bir süre sonra vücut alışıyor
güzel haberler alırsın inş.Kızlar yarın da ben gidiyorum doktora inş görürüm miniği görenlere de bir maşallahrabbim korusun
normal canım bende de hergun değişik ağrılar oluyor kısa sureliKızlar karnıma birden bıçak saplanır gbi ağrı girdi dünde bugün de kramp heralde tam göbek üstü normal mi bunlar sizde de oldu mu hiç
inşallah uzun sürmez midem bulansın diye dua eden arkadaşlar bakin bulantı yaşayanlara güzel dua edin yaniDün bulantı kusmadan acillik oldum sinuzit de tuttu cok fenaydisivi tavsiyesi ile parol verdiler serum olarak damardan. Kadin doğumda da bulanti kusma icin serum verdiler şimdilik dayandı ama yine baslayacak sabah aksam doktorumla randevum yarın. Yarına kadar dayanayım bari ne verecekse versin igne mi serum mu ilac mi cok kotu yiyip icemiyorsun su bile midemi bulandiriyor kusuyorum Allahim nolur artik bu mide bulantilarimiz dinsin nolur
canım özel mi devlet mi çok erken cagirmisCanım benim 4+6 da karından kese gözüktü ams bebek çok küçük gözükmez dedi 5+3de yeniden çağırdı neden çağırdı acaba ne kadar paronaya oldum anlayın artık
Sürekli bişeyler çıkıyor canım artık ne yapacağımı sardım her hareket te Bi tedirginlik oluyornormal canım bende de hergun değişik ağrılar oluyor kısa sureli
yapacak bisey yok 3 ayı atlatırsak inşallah daha rahatliycazSürekli bişeyler çıkıyor canım artık ne yapacağımı sardım her hareket te Bi tedirginlik oluyor
Niye keseceksin cnm hamile iken emzirmede sıkıntı olmaz diyorlarSelam millet bende de acayip yorgunluk var ve göğüs ağrısı arada emzririyorumda inş gelecek hafta keseceğim sütten oğlumu
Hala doktora gitmedim Cuma gidecektim listede bir bayan gözüküyordu sabah gittim nöbet değişmiş erkek doktor olmuş öncelikli tercihim bayan eski doktorumda Doğum izinindevdoktor arayışındayım yani..
benim düşükte de oğlumdada hep kanamam oldu şimdi bu bebekte sürpriz kanama olacak aynı acıları çekicecem diye korkuyorum ben ilk bebeği kürtaj olmadan düşürdüm çok zor oldu doktorumun tavsiyesiydi doğaldan yanaydı biraz ama ciddi ağrılı oldu şimdi kanama olunca o yaşadıklarım aklıma geliyor gerçi oğlumda kanama oldu ama Sağlıcakla geldi şükür
Yani aşırı yorgun ruh halindeydim aniden küt diye uykum geliyor ilk hamilelikler ciddi rahim sızlaması gibi ağrı vardı geceleri eşime gece gece ovardı şimdi bunda hafif rahimde farklılık hissediyorum ama ciddi değil oğlumda bulantım olandı ama progestrandan sonra halsizlik olmuştı daha doktora da gitmedim ya belirsizlik biraz huzursuz ediyor benden böyle herkese iyi pazarlar
Canım bu boy kese boyumuBenimde aklıma takıldı ya cumartesi 6+1 di gebelik 2.47 boy çok mu kısa gelişmeme falan gibi bir durum olabilir mi acaba çok kısa geliyor bana dr boya göre çokta geri göstermedi 5+5 dedi ama bu evrelerde herkesin biraz geride sanırım sata göre. Bir durum olsa dr söylerdi herhalde mas başı işim dedim çalışabilirsin dedi bir sıkıntı yok dedi.
Canım bende 6+5ken gitmiştim 6 haftayla uyumlu demişti günlere çok takılmamak lazım sonuçta döllenme tarihi farklı herkesin.Benimde aklıma takıldı ya cumartesi 6+1 di gebelik 2.47 boy çok mu kısa gelişmeme falan gibi bir durum olabilir mi acaba çok kısa geliyor bana dr boya göre çokta geri göstermedi 5+5 dedi ama bu evrelerde herkesin biraz geride sanırım sata göre. Bir durum olsa dr söylerdi herhalde mas başı işim dedim çalışabilirsin dedi bir sıkıntı yok dedi.
Canım bu boy kese boyumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?