- Konu Sahibi MinikPiranha
- #46.341
Kızlar 2. aylik aşımızı yaptırdık. Kızım Maasallah 6260 grm olmuş boyu 62 cm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kizim da kendini kaldırıyor yattığı yerden kustugu için yastıkta yatırıyorum baya baya kafasını gövdesini kaldırıyor havaya çok fırlama bu bebisler yaBenim oğlan iyice hareketlendi yatakta kendini yukari yukari itiyor ayaklarıyla. Eğitici kartlara ses çıkarıyor konusmak ister gibi :) sizde durumlar nasıl
Masallah canim cok guzel kilosuda biyuda en son 1 kasimda 4600 biyuda 55 cm gelmisti benumki 1950 44 cm doğmuştu erken oldugu icin inşallah yetişir benim kuzumda yasitlarinaKızlar 2. aylik aşımızı yaptırdık. Kızım Maasallah 6260 grm olmuş boyu 62 cm.
Yahu ben geri kilo almaya başladım 10 kilo aldımGünaydın arkadaşlar,kuzulardan bahsederken kendimizi unutuyoruz hep :)
Bugünün konusu gebelikte kaç kilo aldınız? Ve ne kadar sürede kaç kilosu gitti?
*ben 16 kilo aldım,kırkım çıkıncaya kadar 13 kilosu gitti :)
Maşallah kusmasa demekki daha çok alacak seninki demek ki formunu koruyamama korkusuyla kusuyotKızlar 2. aylik aşımızı yaptırdık. Kızım Maasallah 6260 grm olmuş boyu 62 cm.
Bende tam 25 kilo aldim suan 20 kilo verdim :)Günaydın arkadaşlar,kuzulardan bahsederken kendimizi unutuyoruz hep :)
Bugünün konusu gebelikte kaç kilo aldınız? Ve ne kadar sürede kaç kilosu gitti?
*ben 16 kilo aldım,kırkım çıkıncaya kadar 13 kilosu gitti :)
Canım aslında kilo alması neredeyse aynı bizim bebeklerin benim kızım da 40+2 günlük doğdu suni sancıyla 3560 gr 50 cm di. Bütün bebekler 1 yasında birbirini yakalıyor hiç endişe etme canım senin bebeğin de çok güzel kilo almış Maasallah ona ❤Masallah canim cok guzel kilosuda biyuda en son 1 kasimda 4600 biyuda 55 cm gelmisti benumki 1950 44 cm doğmuştu erken oldugu icin inşallah yetişir benim kuzumda yasitlarina
Annem de aynısını diyor o kadar kusmaya böyle kilo aldıysa kusmasi 7 kilo olur du diyorMaşallah kusmasa demekki daha çok alacak seninki demek ki formunu koruyamama korkusuyla kusuyot
Kız milleti![]()

benimki de bir süredir ayakları bir şeye değerse hemen kendini ittiriyor :)) konuşunca gözlerini kocaman açıp şaşkın şaşkın bakıyorBenim oğlan iyice hareketlendi yatakta kendini yukari yukari itiyor ayaklarıyla. Eğitici kartlara ses çıkarıyor konusmak ister gibi :) sizde durumlar nasıl
Sen de beni gördüm asla hayır diyemiyorum tatlilara ya bu yüzden 6 kilo aldım.geriBen de 17 kg aldım 13 gitti ama iştahım aşırı açık çikolata ve şerbetli tatlılardan uzak duramıyorum Daha çok kilo almam inşallah
Insallah canim onun icin cabaliyorum sürekli kendim gectim artik o ii olcak diyeCanım aslında kilo alması neredeyse aynı bizim bebeklerin benim kızım da 40+2 günlük doğdu suni sancıyla 3560 gr 50 cm di. Bütün bebekler 1 yasında birbirini yakalıyor hiç endişe etme canım senin bebeğin de çok güzel kilo almış Maasallah ona ❤
İnşaAllah canım emin ol bebekle biz yetişkinlerde daha güçlü insanlar sen de iyi ol ki bebeğin senin stresini hissetmesin önemli olan sağlık gerisi boş.Insallah canim onun icin cabaliyorum sürekli kendim gectim artik o ii olcak diye
emerken kilo almazsın diyorlar yalan mı o :))Sen de beni gördüm asla hayır diyemiyorum tatlilara ya bu yüzden 6 kilo aldım.geri![]()
Hunharca tatlı çikolata yersen benim gibi 6 kilo değil 16 kilo bile alırsın o sağlıklı beslenenler için geçerliemerken kilo almazsın diyorlar yalan mı o :))
Maşallah canım çok iyi sadece anne sutuyse ayrı maşallahKızlar 2. aylik aşımızı yaptırdık. Kızım Maasallah 6260 grm olmuş boyu 62 cm.