- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #47.181
Galactago diye bi damls cnm dun aldim daha bklm fayda etcekmiDamlanın adı ne acaba bende bi deniyim bende mecburen mama verenlerdenim oğlum memeyi bırakıcak diye korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galactago diye bi damls cnm dun aldim daha bklm fayda etcekmiDamlanın adı ne acaba bende bi deniyim bende mecburen mama verenlerdenim oğlum memeyi bırakıcak diye korkuyorum
Emzirdiiten sonra 2 bucuk 3 olcek mama iciyo birde canim yani cok az geliyo demekki sutGamze020 gögüslerin dolmuyorsa bebisin iyi emiyor gosgsunu tam bosaltiyor olabilir bez sayisini takip et emdikten sonra mutlu huzurlu mu oluyor eger oyleyse sikinti olmayabilir.
Birde hicbir zaman sütüm yok deme bu is birazda psikolojik ..![]()
Canım kayinvaldenlr ayni evde nasıl yasiyirsun çık zor değil mi ben ikikadin tüm düzeni degistiriyor ya oğlum da oğlumBenim oglumda aksine kalabalığı seviyor gittiği yerde rahat duruyor yada uyuyor
Evde zaten kalabaligiz
Ben eşim kayinvalide var
Arada ablam ve annem de geliyor
Alişti yani
Geçmiş olsun benim de kortizolm yüksek cıktı siz sonra tedavi oldnz mu nasıl yop izldnzSağolun kızlar Kortizol seviyesi çok yüksek çıktı endokrine sevk etti doktor burada yok ankaraya gidecegiz. Meme uçları ve yumurtalıkların koyu renk olmasından şüphelenip test yapılmıştı
Hahahhhhh bu da iyiymişBenim büyük kız bebekken mekan değilde insan çok secerdi . Kayınpederimin yüzünü görmesin sesini bile duysa basardı yaygarayi
yiymiş canım.. benim kızımda alışır heralde zamanla çünkü gezmeye çok giderim benBenim oglumda aksine kalabalığı seviyor gittiği yerde rahat duruyor yada uyuyor
Evde zaten kalabaligiz
Ben eşim kayinvalide var
Arada ablam ve annem de geliyor
Alişti yani
rezene çayı iç bak ben onu içiyorum bayağı arttı sütün bi kaşık da kızıma veriyorum gazını çok rahat çıkartıyor artık... benim kızda çok bi emmiyor bakalım yarın sağlık ocağına götürecek kilo alımı nasılBilemedimki nasil yapsam kipirdanip duruyo :)
Sut konusu benm canmi skyor ya bugun oglen saat 1 de emzirdim kizimi sonra saat 3 oldu bi sağayim dedim 30 ml kdr sut cikti 2 gogsumden elimle.
Sutum cok azalmis geceleri emziriyorum ama doyuyomu bilmiyom dolmuyo hic goguslerim
maşallah kuzuya :) ben haftasonları eşim evdeysen temizlik yapabiliyorum bir tek ya uyanacak diye çok bir şey yapamıyorumSelam kizceler nasıl gidiyor bebeklerle uyku ev isleri sorunları. Biz bugün 3 ayı bitirdik bugünlerde ellerini çok fazla incelemeye başladı oyuncakları da kavrıyor ama 1 dk sonra atıyor elinden :)
Cnm bence iyi gibi 12 günde 500 grm almış.... bende kuzumu geçen tarttırmıştım 15 günde 100 gem almış doktor mama ya başla dedi ama ben sütümü sağıp verdim hem de enzirdim bakalım 15 gün oldu yarın götürecek inşallah kilo alımı iyidir... bizim 2 aylık aşımız da kızım 5.600 idi.. şimdi 3 aylık olduk bakalım ne kadar olmuşuz.. biz de 3.200 doğmuştuKızlar bebeklerinizin boy kiloları nasıl
Kızım 2 ay aşısında 57 cm 4700 gr di bugün 72 günlük kilosu 5200 nasıl sizce
46 cm 2900 dogdu

Kızım anne sütü alıyor mama vermiyorum maşallah sutumde akiyor bana biraz yavaş alıyor gibi geliyor maşallah seninki iyiymiş canimCnm bence iyi gibi 12 günde 500 grm almış.... bende kuzumu geçen tarttırmıştım 15 günde 100 gem almış doktor mama ya başla dedi ama ben sütümü sağıp verdim hem de enzirdim bakalım 15 gün oldu yarın götürecek inşallah kilo alımı iyidir... bizim 2 aylık aşımız da kızım 5.600 idi.. şimdi 3 aylık olduk bakalım ne kadar olmuşuz.. biz de 3.200 doğmuştu
Canım benim kızım 3565 gr 50 cm doğdu 78 günlükken tekrar tarttırdım sağlık ocağında 6950 gr çıktı 60 günlükken boyu 62 cm di galiba.Kızlar bebeklerinizin boy kiloları nasıl
Kızım 2 ay aşısında 57 cm 4700 gr di bugün 72 günlük kilosu 5200 nasıl sizce
46 cm 2900 dogdu
Maşallah cadıyaaaCanım benim kızım 3565 gr 50 cm doğdu 78 günlükken tekrar tarttırdım sağlık ocağında 6950 gr çıktı 60 günlükken boyu 62 cm di galiba.
Senin de gayet güzel kilo boyu canım Maasallah ona ☺
Bende mama vermiyorum yarın gidicem inşallah güzel kilo almıştır da mama ya başlamayızKızım anne sütü alıyor mama vermiyorum maşallah sutumde akiyor bana biraz yavaş alıyor gibi geliyor maşallah seninki iyiymiş canim
Canım kayinvaldenlr ayni evde nasıl yasiyirsun çık zor değil mi ben ikikadin tüm düzeni degistiriyor ya oğlum da oğlum