- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.061
1-2 gündür bendede var canım,özellikle sol kasığımda. Ben zaten en başından beri hissediyorum bebek soluma yerleşmiş şekilde. Kasıktan aşağı inen batma gibi sancı oluyor ara ara. Bence normal,rahim genişliyor diye düşündüm ama doktoruna sor tabi.Merhaba kızlar
kasıklarımda anlamsız bir sızlama vardoktoruma yazdım henüz cevap vermedi akşam bir muayeneye gideceğim olmazsa üşüttüm mü bilmiyorum
Canım zencefil zerdeçal falan düşük yapıyor diye biliyorum ben,ilç 3 ayda ıhlamurdan baska hicbir bitki çayını içmeyin diyorlar,hatta zerdeçal icin eczacım yemege baharat olarak bile kullanmayın dediKızlar şu zencefil olayını çözemedim ben ya. Kimi zencefil sakın yemeyin düşük yapar diyor (ilk düşüğümde her sabah zencefilli çay içmiştim, ona bağlı mı bilmiyorum) Kimi de bulantıya iyi gelir, kanı sulandırır diyor. Doktorum yküçük parmak tırnağı kadar dedi, ama bilemedim ya. Var mı zencefil kullanan?
canm doktorun söylemiş bir bildigi vardır ama adaçayı çok tehlikeli,youtube da banu çiftçi diye bir kadın dogum doktoru var cok guzel videolar hazırlıyor her haftayı anlatıyor diyetisyenlerle video cekiyo onda gördüm sonra birkaç yerde daha okudum aman dikkatmerhaba canım. eğer endişeleniyorsan kullanma.. kafan rahat olsun ben memoriala gidiyorum dr um cok tecrubeli.. beslenmene dikkat et extra bitki desteği almamaya çalış çok gerekirse adaçayı icebilirsin ama icmesen daha iyi dedi.
ya ilk gebeliğimde hiç olmayınca açıkçası panik oldum bnm bebiş sağ tarafta ama ağrı şu an enteresan şekilde geziyor1-2 gündür bendede var canım,özellikle sol kasığımda. Ben zaten en başından beri hissediyorum bebek soluma yerleşmiş şekilde. Kasıktan aşağı inen batma gibi sancı oluyor ara ara. Bence normal,rahim genişliyor diye düşündüm ama doktoruna sor tabi.
Tamam canım mutlaka bilgilendiririm. Aynen insan kafayı takıyor acaba öyle mi acaba böylemi kafamı rahatlatamıyorum en güzeli muayene olmak sanırımO sızlama bende 4 gundur var kafayı yedırıyo ınsana aklım kasıklarımda gezıyorum resmen sen gercı bayada buyumusunuz drundan cevap gelırse bılgılendır bızı bunu yasayan arkadaslar da var burda
Bende ilk hamileliğimde hatırlamıyorum böyle bişey ama belkide olmuştur :) kanama olmadığı sürece rahatım ben :) rahim büyümeye çalışıyor bence. Kasıktan özel bölgeye doğru ara ara giren bi ağrı benimki. Belkide ayağımızı üşütmüşüzdür,ben ince çorap stiletto geziyorum güneşi görünce..ya ilk gebeliğimde hiç olmayınca açıkçası panik oldum bnm bebiş sağ tarafta ama ağrı şu an enteresan şekilde geziyor
önemli birşey yoktur diye bende tahmin ediyorum ama inşallah senin dediğin gibidir.
ben evde çorap bile giymiyorum çoğu zaman :) üzerimde şort ince bir tişört ile hastalığa davetiye çıkarıyorum resmen :) annem duymasınBende ilk hamileliğimde hatırlamıyorum böyle bişey ama belkide olmuştur :) kanama olmadığı sürece rahatım ben :) rahim büyümeye çalışıyor bence. Kasıktan özel bölgeye doğru ara ara giren bi ağrı benimki. Belkide ayağımızı üşütmüşüzdür,ben ince çorap stiletto geziyorum güneşi görünce..
bu arada bizim tarihlerimiz ne kadr yakınmış birbirine :)Bende ilk hamileliğimde hatırlamıyorum böyle bişey ama belkide olmuştur :) kanama olmadığı sürece rahatım ben :) rahim büyümeye çalışıyor bence. Kasıktan özel bölgeye doğru ara ara giren bi ağrı benimki. Belkide ayağımızı üşütmüşüzdür,ben ince çorap stiletto geziyorum güneşi görünce..
Başka sıkıntılar oluyor sütüm yetiyor mu, gazı mı var, alerji mi oldu, kabız mı, ishal mi, ateşi mi var, kukağı mı ağrıyor .... Böyle uzaaar gider. Ama yinede dünyanın en güzel şeyi çocuk sahibi olmak.Kızlar ya hamilelik sureci çok tedirgin çok stresli oluyormuşhemen doğduktan sonra ki sürece geçmek istiyorum ben doğsun ellerimde olsun o zaman stres sıkıntı olmaz herhalde
Sirkeyle gargarada çok iyi geliyor, aklınızda bulunsun..Cok teşekkür ederim canim o gargarayi yapayım. sabahtan beri ölü gibiydim dayanamadım artık kalktım evde bitkisel içerikli bi pastil vardı attım ağzıma çünkü bogazim cok kötü Onun üzerine açıldım biraz herhalde artık kalkıp bi çorba falan yapabilirim kendime
ben hissediyorum ama sonra gaz diyorum ama yok yani resmen seyiriyor demi :)Kızlar kasıklarınızda seğirme gibi bir şey hissediyormusunuz ??? Yoksa bana mı öyle geliyor
Benim ayaklarım bu gibi ısınmıyor bu hamilelikte. 2 kat çorap giyiyorum,ev yerden ısıtmaben evde çorap bile giymiyorum çoğu zaman :) üzerimde şort ince bir tişört ile hastalığa davetiye çıkarıyorum resmen :) annem duymasın
Aslında benimde 6 eylül görünüyordu son adete göre ama doktorun ölçümünde bikaç gün geriden çıktı diye bende değiştirdim burda :) 2 Aralık son adet :)ben evde çorap bile giymiyorum çoğu zaman :) üzerimde şort ince bir tişört ile hastalığa davetiye çıkarıyorum resmen :) annem duymasın
oyyy ben yanıyorum valla aklıma gelince bir terlik giyiyorumm :) ama dikkat etmemiz lazım çok lazım :)Benim ayaklarım bu gibi ısınmıyor bu hamilelikte. 2 kat çorap giyiyorum,ev yerden ısıtmaama hala buz..
Bende hissediyorum onu, sanırım kan akımı ile ilgilide bir şey...Kızlar kasıklarınızda seğirme gibi bir şey hissediyormusunuz ??? Yoksa bana mı öyle geliyor
bende de geç dönllenme var oğlumda da geç döllenme vardı aman ordalar sağlıklılar ya 1 hafta ön 1 hafta arka farketmiyor demiAslında benimde 6 eylül görünüyordu son adete göre ama doktorun ölçümünde bikaç gün geriden çıktı diye bende değiştirdim burda :) 2 Aralık son adet :)
Bende donuyorum :) Eşim atletle ben polar pijama üstüne bişeyler giyme derdindeyim :) neden böyle oldum bilmiyorum,normalde kısakollu bişey yeterdi bana..oyyy ben yanıyorum valla aklıma gelince bir terlik giyiyorumm :) ama dikkat etmemiz lazım çok lazım :)
Sağlıklı olsunda gerisi boş :) Benim ilk hamileliğimde 9 ve 10. Hafta arası kahve lekelenmem olmuştu. Şimdi onu bekliyorum yine olurmu diye,kafayı sıyırma modu işte :)bende de geç dönllenme var oğlumda da geç döllenme vardı aman ordalar sağlıklılar ya 1 hafta ön 1 hafta arka farketmiyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?