- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.101
Gezmeye bende çok gidemiyorum evde rahat ortamında bırakıyorum çocuğuCanım benim krizim da hiç durmuyor inan ki gezmeye bile gidemiyorum ya 2 dk oturmaz mı peşinden dolanıyorum yoruluyorum valla
Bizde 3.5 aldır kilo almıyorduk bu ay düzenli yedirdim gerçekten işe yaradı
Annem yakın zaten sürekli gidiyoruz dışarı bizde bu hafta çok çıktık parkın önünden geçerken ağlıyor hergün parktaydıkGezmeye bende çok gidemiyorum evde rahat ortamında bırakıyorum çocuğuarada annemlere gidiyorum kardeşime falan oraları da talan edip geliyoruz dün dışarı çıktık hava alsın diye sürekli bisiler yedi dışarıda elinde yemek olmazsa başlıyor huysuzlanmaya öyle bir çılgın
Üzülme canım benim büyük oğlum 7,5 kiloydu bir yaşında şimdi 4 olacak 13 kiloEn az biziz sanırım oglum 9300 ☹
Sagol canım basta cok takıyordum şimdi artık kabullendim saglıklı olsun yeter diyorumÜzülme canım benim büyük oğlum 7,5 kiloydu bir yaşında şimdi 4 olacak 13 kilo
Sağlıklıysa üzülme takma kafana ki kilosu çokta az değil
Canim krilom şurup kullanıyoruz. 8. aydan beri veriyorum
Tamam canım çok sağol eczacı eşimin arkadaşı krilomu pek önermedi bilmiyorum eşim akşama alacak bakalım ne önerecekCanim krilom şurup kullanıyoruz. 8. aydan beri veriyorum
En iyisi dersen mollers var ama çok pahalı. Krilom içerik olarak yine temiz kalıyor gibi. Easy fish oil var birde temiz içeriğe sahip bildiğim ama onunda cignenebilir tableti var. Biraz daha büyüyünce verilecek gibi.Tamam canım çok sağol eczacı eşimin arkadaşı krilomu pek önermedi bilmiyorum eşim akşama alacak bakalım ne önerecek
Yok canım doktor tavsiyesi için değil kendim istiyorum almayı destek amaçlıEn iyisi dersen mollers var ama çok pahalı. Krilom içerik olarak yine temiz kalıyor gibi. Easy fish oil var birde temiz içeriğe sahip bildiğim ama onunda cignenebilir tableti var. Biraz daha büyüyünce verilecek gibi.
Siz doktor tavsiyesiyle mi başlayacaksınız
İyi olur ya ben haftada bir balık yediriyorum ama günlük destek için gerekli bence.Yok canım doktor tavsiyesi için değil kendim istiyorum almayı destek amaçlı
Evet canım möllers i önerdi ama tadı acı bebek içmek istemez dedi
Easy fishoil tabletmiş
Multiver i önerdi bilmiyorum bakalım bu ay kullanıcam bakalım etkisi nasıl olacak
Evet canım bende mutlaka haftada bir yediriyorum salında kızım balığı seviyor haftada 2 de yedirebilirim ama üşeniyorum ona ayrı yapmayaİyi olur ya ben haftada bir balık yediriyorum ama günlük destek için gerekli bence.
ya bizim de oyle bu aralar.kendi odasinda uyuyan cocuk bazi geceler illa aramizda yatmak istiyor.alismaz insallah rahattik ya ne guzel :)benim bizdik bizimle uyumak istiyor bu sıragece uyandi mama diye emzirdim kesmedi çubuk kraker yedi bi de üstüne sonra yanımıza yatmak istedi sabaha kadar uyudu sipa her şeyin çok farkında olmaya başladılar ya bicir bicir
Maşallah canım.gelisimincok güzel.senin oğlanın seni de takdir ediyorum aynı ablam.gbi herşeyi çok iyi araştırıyorsun ve cesaretlisin zincomega yazdı bizim doktor hergun veremiyorum çünkü mutlaka yoğurtlu bisey yiyor sonrada ben unutuyorumbenim bizdik bizimle uyumak istiyor bu sıragece uyandi mama diye emzirdim kesmedi çubuk kraker yedi bi de üstüne sonra yanımıza yatmak istedi sabaha kadar uyudu sipa her şeyin çok farkında olmaya başladılar ya bicir bicir
Bende umarın alışkanlık olmaz diyorumya bizim de oyle bu aralar.kendi odasinda uyuyan cocuk bazi geceler illa aramizda yatmak istiyor.alismaz insallah rahattik ya ne guzel :)
bu arada ayakkabi almadik henuz. bir iki haftadir ellerini birakip adim atmaya basladi.iyice yuruyunce heralde ocak ortasinda direk bot mu alsam malum kis aylari ankara.baharda da spor ayakkabi alsam nasil olur.
Canım benimki anam babam usulü yetişmenin araştırmış haliMaşallah canım.gelisimincok güzel.senin oğlanın seni de takdir ediyorum aynı ablam.gbi herşeyi çok iyi araştırıyorsun ve cesaretlisin zincomega yazdı bizim doktor hergun veremiyorum çünkü mutlaka yoğurtlu bisey yiyor sonrada ben unutuyorum
En güzeli canım benimki rahat da bıraksam hep sikintiliCanım benimki anam babam usulü yetişmenin araştırmış halirahat birakiyorum ben bana da kolaylık oluyor ona da
Ben ciğer yedirdigim zaman yogurt vermiyorum o gün demiri güzel emsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?