- 7 Ocak 2018
- 27.633
- 80.178
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.681
Ayyyy yerim yaaaaa benim kızım kumandaya kumaaa diyorkonini diyor bi de kumandaya. Sabah salona gelince ilk yaptığı şey konini nerde diye aramak oldu
Twirlywoos bekliyoruz şuan başlasın diye tvde.
aynı benim oğlum ya korkuyorum artık ben anlamlı bi kelime yok çocuk da öğrenmeye de niyeti yok seninki nasıl canimBenim oglum direk iiiiiiii diyordediklerinde inanmıyordum. Ama erkekler kızlara gore gerçekten de geç gelişiyorlar
Teşekkür ederim canımBundan kullanıyorum canım memnunum baya güzel temizliyor.
Electrolux Eer77Ssm Ergo Rapıdo 2İn1 18V Şarjlı Süpürge 240 | Trendyol
Ayyyy yerim yaaaaa benim kızım kumandaya kumaaa diyor
Benimkide öle canım dediğim herşeyi anlıyor yapıyor ama konuşmuyor iii diye anlatıyor sürekli yada işaretle anlatıyor baba öğrettik onu da rast gele diyor babasına demesini gerektigini bilmiyor yani ben herşeyi verirken al diyorum oda öğrendi al diyor ama ne için dendiğini bilmiyorBenimki herşeyi anlıyor ve yapıyor. Hatta bazen diyorum yaşına göre fazla şey biliyor. Ama konuşma olarak sıfır. Hep aynı heceler. Isteklerini işaretlerle ve iiiii diye ifade ediyor. Doktorlar , isteklerini bir sekilde ifade edebiliyorlarsa sorun yok diyorlar. Zamani gelince konusurlar diyorlar ama bilmiyorum. Gerçi canim çevreye bir bak. Hangi 18 aylık bebek konuşur ki ? Hepsi bir kaç kelime kullaniyor. Çoğu da pek anlaşilmaz. Yani çok ta geç kaldiklarini dusunmuyorum. Her cocuk farkli. Hele ki erkekse
Yemeyen çocuk çok zor canım bizde kahvaltı öğünü yok zaten eskiden peynir zeytin yerdi şimdi bisey yemiyor bnde yoğurt veriyorumBirkaç gündür kahvaltılarda hiçbir şey yemiyor şuan yine kara kara acaba ne yapsam diye düşünüyorum ben de
Benim olanda öyle herşey bazen baba diyor. İşine gelirse bana anni diyor. Diğerleri anlamsızAy
aynı benim oğlum ya korkuyorum artık ben anlamlı bi kelime yok çocuk da öğrenmeye de niyeti yok seninki nasıl canim
Niye böyleler acaba elimden geldiğince oynuyorum konuşuyorum ama yok çocuk konusmuyo sen neler yapiyosun belki fikir olurBenim olanda öyle herşey bazen baba diyor. İşine gelirse bana anni diyor. Diğerleri anlamsızsadece benimki öyle diye düşünüyordum
Bugün de kahvaltıyı es geçti yemedi hiçbir şeyYemeyen çocuk çok zor canım bizde kahvaltı öğünü yok zaten eskiden peynir zeytin yerdi şimdi bisey yemiyor bnde yoğurt veriyorum
Aynen. Bana da fikir olur. Bana anne demiyor ateey diyor. Bilinçli. Sadece bana diyor. Ama işte... anne varken neden ateyNiye böyleler acaba elimden geldiğince oynuyorum konuşuyorum ama yok çocuk konusmuyo sen neler yapiyosun belki fikir olur
Olsun oda bisey ben ateyede raziyimAynen. Bana da fikir olur. Bana anne demiyor ateey diyor. Bilinçli. Sadece bana diyor. Ama işte... anne varken neden atey
Kaçtır kilosu ve boyu ?Kızlar bebklerinizin boy kilo yazarmisiniz oğlum kaç aydır aynı kilo ve boyda bu çocuk hiç mi gelişmiyor acaba4
Kitaplarımız var hayvanlar olanını seviyor onları tanıtıyoruz. Hayvanların seslerini çıkarıyorum bir kaç tanesini öğrendi möö, cik, me, hav kısa diye heralde çok güzel yapıyorNiye böyleler acaba elimden geldiğince oynuyorum konuşuyorum ama yok çocuk konusmuyo sen neler yapiyosun belki fikir olur
Ben bıraktırmadım ama azalttım günde 2 bazen 3 kere emiyor. Önce gece beslenmesini kestim. Uyanınca emzirmedim oyaladım bir kaç gece uykusuz geçti ama alıştı. İnan o bir kaç gece uykusuz kalmaya değdi. Şimdi sadece öğlen ve akşam uyumadan önce emiyor. Gündüz de oyunla ek gıdayla oyaladım hep. Azaltarak bıraktırma yöntemi işe yarıyor. Bir ay sonra tamamen kesicem bende.Kizlar selam yoktum bayadır bı derdimle geldim size emzirmeyi bıraktırmak istiyorum artık gerçekten yoruldum sol kolum uyusuyo geceleri üstüne yatmaktan hem uyuyo hem emiyo biraktirincada agliyo yemesi güzel 19 aylik şu an ve bnce zamanı geldi yoksa bnm psikolojim bozulcak siz neler yaptınız bıraktıran varsa eğer nasi bı yol izlemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?