- 9 Haziran 2015
- 150
- 124
- 53
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.381
Hayırlı olsun...Arkadaşlar iyi akşamlar ben de tüp bebekle gebe kalan bi anne adayıyım 5+4 günlük gebeyim keseyi gördük fakat kalp atışlarını henüz görmedik Rabbim inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder ve Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah sizlerde gebe kalmak isteyen tüm kardeşlerimizi dualarınızda unutmayın
bi kan verip baktırın merakda beklemek de zor ama boş çıkınca da üzülüyor insan.inşallah
Test yaptirmiycam biktim artik alti aydit yaptirmaya bu ay bekliycem cok yipratiyor benbi kan verip baktırın merakda beklemek de zor ama boş çıkınca da üzülüyor insan.inşallah tutmuştur
Canm 2500 olmadan göremezsin... İki katı seklinde yukselecekKızlar bugün adet gecikmesinin 2. Günü beta 121. Keseyi ne zaman görürüz
Varla yok arası canım anlaşılmıyor, kaç gün geçti reglKızlar Bnm de testim e bakar mısınız... Var mı Eki Görüntüle 2092643
Kaç gün var ya da gecikme var mı cAnım?Kızlar Bnm de testim e bakar mısınız... Var mı Eki Görüntüle 2092643
İki gun gecti cnm.. Benm hiç gecikme olmaz hep olurum hemn ondan sordum. T nin altına bakınca var incecik ama bakalım beklicem umut işteVarla yok arası canım anlaşılmıyor, kaç gün geçti regl
İlk doğumumu yaptıran doktoruma gidiyorum. İlk doğumda resmen normal doğum yap diye yalvardı,ben sezeryan diye direttim. Şimdi ben normal doğum dersem kesin üstüme yürür :)Kızlar ikinci gebeliği olup ssvd yapmayı düşünen var mı benim gibi?
Malesef hastanedeydim bugün pekde öyle basit bi gribim yokmuş zature olmuşum ciğerimin sol tarafı iltahap kaplamış röntgen çekelim dediler kurşun yelekle izin vermedim ama mecburi antibiyotik kullanacağımCanım teyzem anlatmıştı banada hamilelikte öksürük tehlikeli diye. Bir elmayı küp küp doğrayıp biraz suda kaynatıyormuşsun sonra bir kaşık nişasta koyuyormuşsun içine o lapa oluyormuş bunu günde üç defa sıcak sıcak yiyomuşsun öksürüğünü sadece bu geçirmiş
Keşke sık sık ölçtürüp kendini de bebeğide strese sokmasaydın herşey olacağına varır sonuçta bı beta takibi tamamen stres ben bi kere silik çizgiyi görünce ölçtürdüm 45 çıktı dahada ölçtürmedim bide bugün gribiminden dolayı hamilelikten emin olmak için ölçtüler bence akılına bırak ve 1 hafta ölçtürme kanaman vs değişik bi durum olmadığı müddetçeKızlar 2 gün araliklarla kan sonucumu yazayım size kafayı yiycem artık
203-387-378-620 nolcak smdi ya bu nasi bi beta boyle
Of canım kötüymüş allah yardımcın olsun hemen atlatırsın inşallahMalesef hastanedeydim bugün pekde öyle basit bi gribim yokmuş zature olmuşum ciğerimin sol tarafı iltahap kaplamış röntgen çekelim dediler kurşun yelekle izin vermedim ama mecburi antibiyotik kullanacağım
İstanbuldayım ama ben doğum yapalı 9 ay oldu bebek doğcağı zaman 16.5 ay oluyo galiba imkansız yapmazlar :/
İlk doğumumu yaptıran doktoruma gidiyorum. İlk doğumda resmen normal doğum yap diye yalvardı,ben sezeryan diye direttim. Şimdi ben normal doğum dersem kesin üstüme yürür :)
Sezeryanda çok rahat ettim ben,hemen ayağa kalktım ağrım sızım olmadı hiç göbek kalmadı. Zorlamaya gerek yok sezeryan benim için süper bişey :)
Aaa gecmiş olsunnn ama dıkkt et gerckten ne cesaretlısın maşallh bol bol dınln cnmallah kimseyi hamilelikte hasta etmesin bunu üç gündür çok iyi anladım hem vicdan azabı var erciyese çıkmak kaymak benim neyime iyiki düşmedim. Çok üşümüştüm yüksek ihtimalle ondan hasta oldum of of
İnşallah canım allah razı olsun iğne vereyimdedi istemedim 3 gün antibiyotik alcam inşallah bebeğime çok fazla etki etmez kullanmak zorundayım ciğerimde bişey çıktı ceviz büyüklüğünde eğer daha fazla büyürse nefes alamazmışım mecburum kullanmaya inşallah yavrumu korur rabbimOf canım kötüymüş allah yardımcın olsun hemen atlatırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?