- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #47.341
Attığım fotoda oncelik amaç zaten annenin memesini emdirmek canım.sen bilirsin yinedesagol canim ama benimki 4 aydir hic emmedi sagarak veriyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attığım fotoda oncelik amaç zaten annenin memesini emdirmek canım.sen bilirsin yinedesagol canim ama benimki 4 aydir hic emmedi sagarak veriyorum ben
ilk kızımı 18 yaşında doğurdum o zaman küçüktüm tam olarak anneliği yaşayamadım şimdi 30 yaşındayım ve bambaşka bi duygu geliyor annelik 3. Yü düşünüyorum ama yetişebilir miyim bilmiyorumYetismeye calisiyorum iste az cok
Allah guc kuvvet veriyor
Hep beraber buyucekler insallah. Ilk evlendigimizdede Allah nasip ederse 3 evladimiz olsun dedik oldu cok sukur. Insallah Allah'a layik olarak yetistirebiliriz. Bir kac sene sikinti cekcez tabi ama sonra rahat etcez insallah. Etrafimda cocuklari arasinda yas farki fazla olanlar hep zorlandiklarindan bahsetti hepsinin tek onerisi rahata ermeden istiyirsan yap rahata erince tekrar basa donmek cok zorluyor oldu. Ben de buyuklerimin sozunu dinledim![]()
Yaaaa üzüldüm ama yine de 4 ay iyi gelmiş canım sütün yapacak bişey YÖK hiç anne sütü alamayan bebekler var omu düşün stres yapma biraz da mamayla idare edersiniz ama rezeneli dene çok güzel işe yarıyor suyu mutlaka içEvet csnim hep sagarak veriyorum 4 sydir 1 ay erjen digum olmustu bebim kuvezde kslmisti belki hstirlarsij orda biberonla beskenmis beni ennedi hep sagdim 2 fundur azaldi artik mamaya basladim cok üzülüyorum dun sadece 200 ml cikti dher hep mama verdim
canim daha yeni acibademde eda hanim var emzrme danismani ona gttim artik emmez dedi eger zorkarsan biberonuda birakir ac kalir 3 aylik olmus aliskanlik olmus daha bilicli artik dedi 1 hafta once o yuzdeb hiç uğraşmıyorum emzrmek icin biberonla da icmez dye sagol yinede beni düşündugunicinAttığım fotoda oncelik amaç zaten annenin memesini emdirmek canım.sen bilirsin yinede
Rezene iciyorum canim suyuda ama sagmak emmek gibi olmuyor artik cok da firsat olmuyor bebisten benim bebegim hala xok kucuk hic 3 aylik gbi degil erken oldugu icin geriden geliyor o yuzden mamayida kusunca cok panik oldum suttunde giderse nolcak dye rabbim insalkah yardim eder bu gunler gecer cok bunaliyorumYaaaa üzüldüm ama yine de 4 ay iyi gelmiş canım sütün yapacak bişey YÖK hiç anne sütü alamayan bebekler var omu düşün stres yapma biraz da mamayla idare edersiniz ama rezeneli dene çok güzel işe yarıyor suyu mutlaka iç
nşallah geçer canım stres yapma annesi gör bak yarın birgün hepimizin Bebişlerini geçerRezene iciyorum canim suyuda ama sagmak emmek gibi olmuyor artik cok da firsat olmuyor bebisten benim bebegim hala xok kucuk hic 3 aylik gbi degil erken oldugu icin geriden geliyor o yuzden mamayida kusunca cok panik oldum suttunde giderse nolcak dye rabbim insalkah yardim eder bu gunler gecer cok bunaliyorum

Valla canim benim ilk kızımın kafası resmen yamuktu sağ tarafa.diger tarafa yatira yatira duzeldi.yegenimin de sivriydi o da kendiliğinden düzeldi.yastik felan bana hep para tuzağı gibi geliyo şahsen.
Sadece anne sutu cok catlagi olmus bebegimin doktor lavman verdi 3gun yap dediniye ki acaba mama veriyor Muş’un genelde mama da yapamazlar
Serce parmağını ağzına değdirdiğinde emiyor muKızlar merhaba
İlk sağdığım sütleri bebeğime biberonla vermek istiyorum tarihi geçicek ama bebeğim biberonu tutmuyor diliyle itiyor hep philips avent biberon. Zorlayınca ağlıyo emzirince susuyo
İlk sütlerimdi bide kolostrumlu olanlar kaşıkla da alışkın değil yalamıyo sıkılıyo ağlıyo zaten
Şırınga da aynı oldu
Napıcam bilmiyorum![]()
Ben kapalı tuttum. Karton bardagi kesip koydum beze yapışmasın ve dışkı degmesin diye. Biraz şişmişti ama doktor şişer korkma demişti zaten. Çok endişe ettiğin bir durum olursa resmini çek ginder bana demişti.kızlar aranızda bebeğini sünnet ettiren varsa bir sorum olacaktı ya sünnetten sonra bezini açık tutunuz mu kapalı mı kaldı hep. doktor uyurken açık bırakacaksın dedi ama ablamın çocuğunun açık bırakınca şişmişti bilemiyorum ben de
ne zaman iyileşti tam olarak şişliği ne zaman geçti kucağınıza ne zaman aldınız rahatçaBen kapalı tuttum. Karton bardagi kesip koydum beze yapışmasın ve dışkı degmesin diye. Biraz şişmişti ama doktor şişer korkma demişti zaten. Çok endişe ettiğin bir durum olursa resmini çek ginder bana demişti.