Ya uyumamak için direniyor di mi? Tam gözleri kapanıyor hop elini gözüne atıyor uyandırıyor kendsini. Uyumasına yakın da kıpır kıpır. Zorlaştı uyutmak. Uyku rutini oluşturmaya çalışacağım karar aldm.
Teşekkür ederim canım iyiym ben de. Bebişimin uyanmasını bekliyorum. Sen nasılsın?
Ahaha aynı şeyleri yaşıyoruz ya. Çığlıkları öğrendiği gün ve devamında sürekli aynı tiz tonla çığlık attı durdu. Ağlarken çığlık, keyifliyken çığlık,sinirlenince çığlık

bir de mimik ve el hareketleri ile destekliyor şapşik. Uykular da aynı. Gece saat olmuş üç buçuk uyutmaya çalışıyorum tam uyuyacak eşimden bir horultı gelşyor kız hemen babasına dönüyor. üç dört defa tekrar etti bu. zor tuttum kendimi .
hakkımızda hayırlısı canım.
Geçmiş olsun neyi var miniğin?
Bu haftalarda birçok anne yaşıyor galiba canım. Etrafı keşfetmeye çalışıyorlar en ufak bir uyaran dikkatlerini çekiyor. Kilo alımı da iyiymiş demek ki alıyor gıdasını

Benim cadı biberonu oyuncsk etti çok güç içirebiliyorum. 2.deliğe geçince daha hızlı içer oldu da kısaldı süremiz çok şükür.