2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya uyumamak için direniyor di mi? Tam gözleri kapanıyor hop elini gözüne atıyor uyandırıyor kendsini. Uyumasına yakın da kıpır kıpır. Zorlaştı uyutmak. Uyku rutini oluşturmaya çalışacağım karar aldm.

Teşekkür ederim canım iyiym ben de. Bebişimin uyanmasını bekliyorum. Sen nasılsın?

Ahaha aynı şeyleri yaşıyoruz ya. Çığlıkları öğrendiği gün ve devamında sürekli aynı tiz tonla çığlık attı durdu. Ağlarken çığlık, keyifliyken çığlık,sinirlenince çığlık :deli: bir de mimik ve el hareketleri ile destekliyor şapşik. Uykular da aynı. Gece saat olmuş üç buçuk uyutmaya çalışıyorum tam uyuyacak eşimden bir horultı gelşyor kız hemen babasına dönüyor. üç dört defa tekrar etti bu. zor tuttum kendimi . :confused:

hakkımızda hayırlısı canım.

Geçmiş olsun neyi var miniğin?
Bu haftalarda birçok anne yaşıyor galiba canım. Etrafı keşfetmeye çalışıyorlar en ufak bir uyaran dikkatlerini çekiyor. Kilo alımı da iyiymiş demek ki alıyor gıdasını:KK48:
Benim cadı biberonu oyuncsk etti çok güç içirebiliyorum. 2.deliğe geçince daha hızlı içer oldu da kısaldı süremiz çok şükür.
Kız bu saatte ne uykusu benim kız da huysuzlanıyor birazdan yatıracam

Arkadaşlar çoğunuz bebislerin az emdigini söylüyorsunuz benimki ise hiç doymuyor memelerde hal kalmadı az gelince çığlık çığlığa ağlıyor mama yapıp verince de 170 lik bana mısın demiyor daha da ver diye ağlıyor acaba doyduğunu mu anlamıyor? zor durumdayım biberona alışacak diye korkuyorum

Arkadaşlar çoğunuz bebislerin az emdigini söylüyorsunuz benimki ise hiç doymuyor memelerde hal kalmadı az gelince çığlık çığlığa ağlıyor mama yapıp verince de 170 lik bana mısın demiyor daha da ver diye ağlıyor acaba doyduğunu mu anlamıyor? zor durumdayım biberona alışacak diye korkuyorum
Masallah csnim kac aylik bebis ksc kilo istahi cok galiba

Kizlar naberr biz dis cikartiyoruz huysuz hasta ve yorgunuzz uyku duzeni fln kalmadi surekli eli agzinda benim elimi yakalayinca onuda agzina sokuyo :KK70:
2 haftadır kasiyiciyla geziyoruz canım damaklarımız sertleşti salya desen niyagara selalesinden hallice :D ateş yok çok şükür ama inanılmaz mız mız oldu gece 2 saatte 1 bazen saat başı uyanıyor çıksada kurtulsak diyeceğim ama daha 21 tane var çıkacak pehhh :eek:

Slm kizlar
Ben de bir zamanlar emzirirken mamipower kullanmistim onun tadi daha iyi gelmisti seker oranida e bebekteki promalta gore daha azdi. Mamipower migrosta var kendi resmi sitesinde var bir arada bim getirmisti bi cuma.

90 cc yi 12 - 15 dkda iciyorsa bana biraz yavas gibi geldi. Benimki 150 cc yi o surede iciyor ama tabiki bebegini sen daha iyi tanirsin neyi kabul edip neyi kabul etmeyecegini
Maşallah canım bizim bebek 90 i zor bitiriyor bazen parça parça içiyoruz 40 içiyor on beş dk sonra falan tekrar deniyorum mama süresi geçinceye kadar bir saat uğraştığım oluyor :)

Hayir canim cok normal bnmkide tek delijli kullaniyorum hala zateb 0 3 ay tek delik 10 dakka da anca bitiyor bnde 2 delijliyi debedim bogazina kaçtı
Aynen canım benim iki delik denememde boğazına kaçtı öksürmeye başladı bende korkumdan denemedim bir daha hala tek delik devam, 90 CC üzerine cikamadik hala üç saatte bir 90 onu da bazen parça parça içiyoruz :) genelde 70 e gelince duruyor robotik gibi :)

Kızlar sezeryan yerinizi nasıl yikiyosunuz ben hala tam yikayamiyorum korkuyorum acıyor bazen. Banyoda lifi surtemiyorum :(

Selam kızlar okuyorum ama yazamiyorum bizim de bir düzen yok hala her gün bir başka kızım is konuşulmuş bu ay son maasimi alıyorum sonra ücretsiz çıkacm ogretmenler çok rahatsiniz ben memur sabah 730 aksam 630 da ancak eve giriyorm is uzak iki çocuk nasıl olacak düşün dusun çıkamıyorm beyin agriyor nasıl buyiyecekler diye tayin istiyorm bakalım olursa o da torpil dua edin bakalım bos bir kadro bulduk hayirlsiysa olsun olursa çok iyi olacak ev is yakin her şekilde kolaylacak çok istiyorum ama naip artik

Aynen canım benim iki delik denememde boğazına kaçtı öksürmeye başladı bende korkumdan denemedim bir daha hala tek delik devam, 90 CC üzerine cikamadik hala üç saatte bir 90 onu da bazen parça parça içiyoruz :) genelde 70 e gelince duruyor robotik gibi :)
Doyuyir demekki canim buzimkide cok kusuyor buara ona morakim bozuluyor bu mamayida kusuyor sutde azaldi kara karw düşünüyorum kesilirse tamamen mamaya kalirsak dye

Tecrübeli annişler benim oğlum emerek uyuyordu ne kadar gazını çıkarmak için uğraşsam da bazen çıkmıyordu, gazı gelince de uykusu bölünüyordu. Şimdilik uyku eğitimi değil de uyku rutini oluşturuyoruz. Kucağımda veya yatağında pış pış yapıyorum emzik verdim emziği almayan çocuk çok güzel aldı ve onunla uyuyor. Hata mı yapıyorum acaba :(

2 haftadır kasiyiciyla geziyoruz canım damaklarımız sertleşti salya desen niyagara selalesinden hallice :KK70: ateş yok çok şükür ama inanılmaz mız mız oldu gece 2 saatte 1 bazen saat başı uyanıyor çıksada kurtulsak diyeceğim ama daha 21 tane var çıkacak pehhh :eek:
Valla biz normaldede gece saat basi uyaniyoruz kuzum o yuzden koymuyo ama bszen uyandi mi uyumuyo saatlerce o zorluyo
Salyali salyali onluk ler yoldasimiz oldu desene :D

Evet canım iştahı çok ama süt az ters orantıya girdik napcam bilmiyorum 21 Eylül doğumlu. 3 aylıkken 6.5 kiloydu
Masallah canim olsun uzulme inan beninde cok azakdi ama benim bebegim cok kusuyor sadece mamaya kalirsak napcaz dye dusunuyorum kusma sikintisi olmasa artik abbe sutunu de takmicam mamayla da büyüyor bebekler canim napalim

Kizkar bebekleriniz nasil benimki surekli agliyor ne derdi var bilmiyorum oyun halisinda 5 dakka bile durmuyor kucafimda da suskuyor kendim bi etrafa bakinayim demiyor cok yiprandim artik bir bevek surekli mi aglar doktor vusey yok deyip gönderiyor karni tok alti temiz gazida cikiyor ama yinede ağlıyor sizce ne yapmaliyim

Kizkar bebekleriniz nasil benimki surekli agliyor ne derdi var bilmiyorum oyun halisinda 5 dakka bile durmuyor kucafimda da suskuyor kendim bi etrafa bakinayim demiyor cok yiprandim artik bir bevek surekli mi aglar doktor vusey yok deyip gönderiyor karni tok alti temiz gazida cikiyor ama yinede ağlıyor sizce ne yapmaliyim
Huysuz canım. Bu bebişler huysuz benim kızımda aynı uyanıkken mümkün değil kendi kendine etrafa bakmıyor sürekli kucakta :anne:

2 haftadır kasiyiciyla geziyoruz canım damaklarımız sertleşti salya desen niyagara selalesinden hallice :KK70: ateş yok çok şükür ama inanılmaz mız mız oldu gece 2 saatte 1 bazen saat başı uyanıyor çıksada kurtulsak diyeceğim ama daha 21 tane var çıkacak pehhh :eek:

Yıne bunlar neysede azılar çıkarken çok fena oluyordu.

Kızlar sezeryan yerinizi nasıl yikiyosunuz ben hala tam yikayamiyorum korkuyorum acıyor bazen. Banyoda lifi surtemiyorum :KK43:

Hissiyat fazla oralarda, bnd narin dokunuşlar yapıyorum.

Kelin ilacı olsa hesabı. Mızır mızır hep. Hep bır oyun, hep bir hareket istiyor. Evire çevire büyüteceğiz böyle böyle.

Tecrübeli annişler benim oğlum emerek uyuyordu ne kadar gazını çıkarmak için uğraşsam da bazen çıkmıyordu, gazı gelince de uykusu bölünüyordu. Şimdilik uyku eğitimi değil de uyku rutini oluşturuyoruz. Kucağımda veya yatağında pış pış yapıyorum emzik verdim emziği almayan çocuk çok güzel aldı ve onunla uyuyor. Hata mı yapıyorum acaba :KK43:

Walla bilir kişi değilim ama çok ıyı yapmışsın bence. Emerek uyuması çok yıpratıcı oluyor. Bıtmıyor o emmeler çünkü. Emzık alması senı çok rahatlatır.

bu dönemlerde diş çıkar mı ki canım bizde de benzer durumlar var ama küçük diyorlar diş için

Back
X