Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar herkese benim kızımda dönmüyor henüz .dönünce işimiz zor mümkünse yavaştan alsın diyorum bende.bugün öğleden sonra hiç uyumadı kendini yere de koydurmuyor kollarım koptu
İyi akşamlar herkese benim kızımda dönmüyor henüz .dönünce işimiz zor mümkünse yavaştan alsın diyorum bende.bugün öğleden sonra hiç uyumadı kendini yere de koydurmuyor kollarım koptu
Kmsl Hnd
yatirip çıngırak falan verdiğinde de ağlıyor mu zor işin ya ben arada kucağıma alıyorum da ne kadar ağırlaştılar. Ben oyun halısına yatırıyorum hem oyuncaklarla takılıyor hem de dönüyor su sıra yüzüstü donmeyi kesfetti ne zaman bıraksam yüzüstü dönmüş halde buluyorum
Kmsl Hnd
yatirip çıngırak falan verdiğinde de ağlıyor mu zor işin ya ben arada kucağıma alıyorum da ne kadar ağırlaştılar. Ben oyun halısına yatırıyorum hem oyuncaklarla takılıyor hem de dönüyor su sıra yüzüstü donmeyi kesfetti ne zaman bıraksam yüzüstü dönmüş halde buluyorum
Yok canım yaaa hayatta durmaz yemek yerken oto koltuğuna katıyorum ama o yemeği nasıl yiyorum bi bilsen boğazıma diziliyor.... çok cadı bi kızım var herkes diyor 11 seneden sonra tabi böyle cadı olur diyorlar
Kızlar benim kızım uyurken çok üstünü açmaya başladı.kundagi bile açıyor.gece bi uyanıyorum üstü açık.besigin yanlarına sıkıştırıyorum battaniyeyi onu bile açıyor.
Kızlar benim kızım uyurken çok üstünü açmaya başladı.kundagi bile açıyor.gece bi uyanıyorum üstü açık.besigin yanlarına sıkıştırıyorum battaniyeyi onu bile açıyor.
Natsume
iyi hadi canim sevindim bizde idare ederiz kontrole gidince anlayacağım nasıl oldugunu, on gündur yeni mamayi kullaniyoruz bakalım, sen şuan kac saatte bir kac cc veriyorsun?
Bizimde bir ara olmuştu cnm geçti sonra kusma ateş yoksa acil bir durumu olacağını düşünmüyorum. Biz doktora gittik relactaz diye bir damla verdi. Sık kaka yapmıyor ama karın gurultu zaman zaman oluyor