2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İyi akşamlar herkese benim kızımda dönmüyor henüz .dönünce işimiz zor mümkünse yavaştan alsın diyorum bende.bugün öğleden sonra hiç uyumadı kendini yere de koydurmuyor kollarım koptu

İyi akşamlar herkese benim kızımda dönmüyor henüz .dönünce işimiz zor mümkünse yavaştan alsın diyorum bende.bugün öğleden sonra hiç uyumadı kendini yere de koydurmuyor kollarım koptu
Zor ya kucakta taşımak beni de çok yoruyor oturmaya başlasalar belki biraz daha iyi olur diye düşünüyorum inşallah olur:işsiz:

Benimkide kendi ekseni etrafında dönüyor ara sıra sağa sola dönüyor ama yüz üstü donemiyor zaten yüz üstü yatmayıda sevmiyor

Kmsl Hnd Kmsl Hnd yatirip çıngırak falan verdiğinde de ağlıyor mu zor işin ya ben arada kucağıma alıyorum da ne kadar ağırlaştılar. Ben oyun halısına yatırıyorum hem oyuncaklarla takılıyor hem de dönüyor su sıra yüzüstü donmeyi kesfetti ne zaman bıraksam yüzüstü dönmüş halde buluyorum

Kmsl Hnd Kmsl Hnd yatirip çıngırak falan verdiğinde de ağlıyor mu zor işin ya ben arada kucağıma alıyorum da ne kadar ağırlaştılar. Ben oyun halısına yatırıyorum hem oyuncaklarla takılıyor hem de dönüyor su sıra yüzüstü donmeyi kesfetti ne zaman bıraksam yüzüstü dönmüş halde buluyorum
Yok canım yaaa hayatta durmaz yemek yerken oto koltuğuna katıyorum ama o yemeği nasıl yiyorum bi bilsen boğazıma diziliyor.... çok cadı bi kızım var herkes diyor 11 seneden sonra tabi böyle cadı olur diyorlar:anne::deli:

Kızlar benim kızım uyurken çok üstünü açmaya başladı.kundagi bile açıyor.gece bi uyanıyorum üstü açık.besigin yanlarına sıkıştırıyorum battaniyeyi onu bile açıyor.

günaydınnn. buzluktaki sütlerin ömrü çıktıktan sonra mı üç saat çözüldükten sonra mı acaba? ilk kez birkaç saatliğine onu bırakıcam ve tedirginim :KK17:

günaydınnn. buzluktaki sütlerin ömrü çıktıktan sonra mı üç saat çözüldükten sonra mı acaba? ilk kez birkaç saatliğine onu bırakıcam ve tedirginim :KK17:
Buzdolabının normal kısmına koydum orda kendi kendine cozuldu. Sonra çıkardım 3 saat içinde tükettik.

Kızlar benim kızım uyurken çok üstünü açmaya başladı.kundagi bile açıyor.gece bi uyanıyorum üstü açık.besigin yanlarına sıkıştırıyorum battaniyeyi onu bile açıyor.

Ben uyku tulumu giydirmeye başladım. Hem üzerini açıyor hem de bizim oda biraz serin oluyor

Arkadaşlar oğlum ishal oldu.Az az ama sık sık durmadan kaka yapıyor.Karnı da yetişkin gibi gürül gürül ötüyor.Ne yapayım?Doktora götüreyim mi?

Arkadaşlar oğlum ishal oldu.Az az ama sık sık durmadan kaka yapıyor.Karnı da yetişkin gibi gürül gürül ötüyor.Ne yapayım?Doktora götüreyim mi?
Bizimde bir ara olmuştu cnm geçti sonra kusma ateş yoksa acil bir durumu olacağını düşünmüyorum. Biz doktora gittik relactaz diye bir damla verdi. Sık kaka yapmıyor ama karın gurultu zaman zaman oluyor

Back
X